Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Yerel Buluşmalar Toplantısında Emniyet Teşkilatını Ağırladı

Yerel Buluşmalar Toplantısında Emniyet Teşkilatını Ağırladı

Yerel Buluşmalar Toplantısında Emniyet Teşkilatını Ağırladı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ?Yerel Buluşmalar? toplantısında bu hafta, kuruluşunun 173. yılını kutlayan emniyet teşkilatını konuk etti. Aksaray Emniyet Müdürlüğünde görevli emniyet mensupları ve Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezinde eğitim gören polis adaylarının katıldığı Yerel Buluşmalar toplantısında konuşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Teşkilatının huzur ve güvenliği sağlamak adına aldığı güvenlik tedbirlerinin her zaman takdir topladığını belirterek ?Alınan tedbirler sayesinde insanlarımız rahat nefes alabiliyor. Ülkemizde suçla ve suçlularla mücadelede yetkili kurumum, emniyet teşkilatımız olduğu için bu teşkilat bizim can damarımızdır? diye konuştu.

Türk Polis Teşkilatı´nın 173. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle, Yerel Buluşmalar toplantısında Emniyet Teşkilatına ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Polis Teşkilatının 173.yılını kutladı. 15 Temmuz´da emniyetin büyük sorumluluk alarak millet ile omuz omuza o gecede mücadele ettiğini aktaran Başkan Yazgı, ?15 Temmuz da yaşadığımız o süreçte gece gündüz demeden çalıştınız. Sizin fedakârca çalışmanız, bizim için çok kıymetli ve çok değerliydi. Bizler, sizlerin sayesinde Aksaray´da rahat bir nefes aldık. Hem bu vesile ile 15 Temmuz şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimizi acil şifalar diliyorum? ifadelerini kullandı.

Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Şehit Önder Güzel POMEM Müdürü ?????Niyazi TURGAY, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Meclis üyelerinin katıldığı toplantıda, polislere sunum yapan Başkan Yazgı, Aksaray´da son 4 yılda yapılan ve halen devam eden projeleri aktardı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ?Projelerimizi ve hizmetlerimizi vatandaşlarımızın önceliğine göre biçimlendirmek en önemli önceliğimizdir?  diyerek katılımcı belediyecilik anlayışı ile istişare toplantıları ile yatırımlarına şekil verdiklerini söyledi.

Emniyet mensuplarından gelen talep ve beklentilerini dinleyip not alan Başkan Yazgı, Aksaray´da yaşanan değişim ve dönüşümü anlattı. Aksaraylılara daha rahat yaşam alanları sunmak için çalıştıklarını kaydetti.

Emniyet Müdürü Ali Karabağ, düzenlenen program nedeniyle Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ´ya böyle bir program düzenledikleri için teşekkür etti. Böylesi toplantılarda bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı.

Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay ise ?Şehrin güvenliği sağlanması açısından polis arkadaşlarımız gece gündüz çalıştılar, böyle bir güzel yemekte bizi bir araya getirdiğiniz için personelim adına Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya teşekkür ederim? dedi.

Müzik eşliğinde devam eden programda, Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay ve öğrencileri ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ?ya plaket vererek teşekkür ettiler.

 



Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Albinolar İzmir'e çıkarma yaptı
Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Gözler Merkez'in faiz kararında
Meteoroloji uyardı; Tehlike geliyor, maske takın!
Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,56% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2430,79% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı