Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

YENİ MAHALLE, MAHALLE KONAĞI VE SOSYAL TESİSİ MAHALLE MECLİSİ BULUŞMALARINDA HİZMETE AÇILDI

YENİ MAHALLE, MAHALLE KONAĞI VE SOSYAL TESİSİ MAHALLE MECLİSİ BULUŞMALARINDA HİZMETE AÇILDI

YENİ MAHALLE, MAHALLE KONAĞI VE SOSYAL TESİSİ MAHALLE MECLİSİ BULUŞMALARINDA HİZMETE AÇILDI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından Yeni Mahalle, Mahalle Konağı ve sosyal tesisi, Mahalle Meclisi buluşmalarında açıldı.
Mahalle sakinlerinin bir araya gelerek hoş sohbet edebilecekleri toplu organizasyonların ve eğitimlerin yapılabileceği Mahalle Konağının açılışına yoğun bir katılım oldu. 
Cuma Namazı sonrası gerçekleştirilen açılışa ve mahalle meclisi buluşmalarına, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ak Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Enerya Aksaray İşletme Müdürü Taylan Ağaca,  kamu kurum ve kuruluşlarının idari ve mülki amirleri,  Ak Parti teşkilat üyeleri, Meclis Üyeleri, muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Mahalle Meclisi Buluşmalarında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Yeni Mahalleye Aksaray Belediyesi tarafından yapılan yatırımları anlattı. Alt yapıdan üst yapıya, park bahçelerden ulaşıma kadar yerel yönetimler aracılığı ile verilen tüm hizmetler masaya yatırıldı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşlardan gelen talep ve önerileri beraberindeki başkan yardımcıları ve birim müdürlerine not aldırarak çözülmesi talimatını verdi. Mahalle meclisinin ardından Yeni Mahalle Mahalle Konağı ve sosyal tesisinin açılışına geçildi. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu ifadeleri kullandı; “Bugün seçim öncesinde vaat ettiğimiz bir projemizi daha tamamladık. Burada hayata geçirdiğimiz Mahalle Konağı ve sosyal tesisimiz Yeni Mahalle sakinlerinin birçok ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde dizayn edildi. Mahalle sakinlerimizin rahat bir şekilde ulaşabileceği mahalle konağımızın proje alanı 2 Bin 380 metrekare kapalı alanı ise 331 metrekaredir. İçerisinde muhtarlık binası, idari bölümler, taziye evi, çok amaçlı toplantı salonu, derslik ve çalışma odalarının yer aldığı Mahalle Konağı ve Sosyal Tesisimiz, Aksaray’da açılan ilk mahalle konağı olma özelliği taşıyor.
Mahalle Konaklarımız da mahalle sakinlerimiz sık sık bir araya getirmeyi ve samimi ortamlarda güzel vakit geçirmelerini sağlayacağız. Tesisimizin mahalle sakinlerimize, mahallemize ve şehrimize hayırlı olması temennilerinde bulunuyorum.” Dedi. 

 



Türkiye'nin kalkınma hamleleri yeni müfredatta
Avukatlardan 'Büyük Savunma' mitingi
2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor
Oğuzhan Koç'tan Ankara'da unutulmaz konser
İzmit’te TÜGVA ve Ensar’a aktarılan paralar kesildi!
6 ilde 38 terör şüphelisine gözaltı
Yaşlı Destek Programı (YADES) başvuruları başladı
Matematik derslerinde algoritma-bilişim odakta olacak
Irak ve Suriye'de 3 terörist etkisiz halde
Bozdoğan-30'da 147 gözaltı!
Türkiye için 'kuvvetli' uyarılar!
İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!
İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı