Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

`Yeni bir takım olarak ligi iyi yerde tamamladık`

`Yeni bir takım olarak ligi iyi yerde tamamladık`

Aksaray?da 4 yıllık profesyonel lig özlemini dindiren ve Yeni Aksarayspor 2013-2014 futbol sezonunda spor toto 3. lig 2. grupta taraftarına yeniden profesyonel lig havasını yaşattı.

Aksaray’da 4 yıllık profesyonel lig özlemini dindiren ve Yeni Aksarayspor 2013-2014 futbol sezonunda spor toto 3. lig 2.  grupta taraftarına yeniden profesyonel lig havasını yaşattı.  Ligin tamamlanması ile ilk yılında 42 puan toplayan temsilcimiz 12. sırada sezonu tamamladı. Uzun bir maratonun ardından ligde perdenin kapanması ile futbolcular tatile çıktı. Siyah beyazlılarda 14. hafta takımın başına gelen deneyimli çalıştırıcı Sinan Bayraktar ise sezonun sona ermesi ile değerlendirmede bulundu.  Tecrübeli teknik adam ilk olarak ligi orta sıralarda tamamladığımız için mutluyuz. Ligin yeni takımları için lig genelde zor geçer. Aksarayspor içinde bu genelleme oldu. Ancak sezon sonunda sağlıklı ve mutlu bir şekilde ligi tamamladık. Bizleri zor anlarımızda yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen, taraftarımıza ve basın camiasına teşekkür ediyorum. Bu sezon kazasız bir şekilde sona erdi.   iç sahada oynadığımız son maçta Valimiz Şeref Ataklı ve Belediye başkanımız Haluk Şahin Yazgı tribünde olmaları çok güzel bir tabloydu. Şehrin dinamitleri olan idarecilerin takımın yanında olduklarını hissettirmeleri yeni sezonda Aksarayspor için çok önemli bir güç olacaktır. Şehirde inanılmaz bir futbol sevgisi var. Potansiyelin yüksek olduğu bir şehirde başta Belediye Başkanı, Vali ve diğer idareciklerin desteklerini esirgememeleri futbolcu içinde önemli bir güven duygusu oluşturacaktır. Aksaray şehri futbol camiasında daha üst ligleri hak ediyor. Yeni sezonda nasıl bir gelişme olur onu kestirmek güç. Şuan da kulüp başkanımız Ali Karakuş’un devam edip etmeyeceği konusu belirsiz.  Her şeyin netleşmesi halinde Aksarayspor daha iyi olacaktır. Aksarayspor mutlaka hedef büyütmeli ve gözü hep üst sıralarda olmalıdır. Bu da ekonomiye dayalı.  Gerekli olanak ve destekler sağlandığında Aksarayspor mutlak hak ettiği yerde olacaktır. Bütün Aksaray halkı ve şehrin idarecileri takımlarına sahip çıkmalı ve şehrin tanıtımda spor önemli ve dünya markası olan futbol ayrı bir önem taşıyor. Futbolcularımdan ve teknik ekibimizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Yeni sezon Aksarayspor için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

İşitme engelliler Türkiye yüzme şampiyonası Aksaray’da yapıldı

İşitme Engelliler Federasyonu tarafından 2014 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Yüzme şampiyonası Aksaray olimpik yüzme havuzunda yapıldı. Türkiye Yüzme Şampiyonasına Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, Eskişehir, Denizli, Gaziantep, Kütahya, Manavgat takımlarından toplam 21 sporcu katıldı. Aksaray Olimpik Yüzme Havuzunda 5 Mayıs sabahı başlayan ve akşam saatlerinde son bulan şampiyonayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, İşitme Engelliler Yüzme Federasyonu Milli takım teknik direktörü ve aynı zamanda Yüzme federasyonu yönetim kurulu başkanı Kamil Tombuloğlu ve GSİ şube müdürleri de yakından takip etti. Şampiyona ile ilgili olarak Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan “Modern kapalı yüzme havuzumuzda düzenlenen İşitme Engelliler Yüzme Türkiye şampiyonasında takımlarımızı misafir etmekten gurur duyduklarını söyledi.

Ara transferde geldi forma giymeden gitti

Spor toto 3. ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor ara transferin son günlerinde  2. lig kırmızı grupta mücadele eden Pazarspor’dan transfer ettiği  30 yaşındaki  tecrübeli eldiven  Selçuk  Görmüş’ü siyah beyazlı formayı giymeden  sezonu tamamladı. siyah beyazlı temsilcimiz ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan 30 yaşındaki tecrübeli eldiven Selçuk Görmüş genç eldiven Yunus Yurdaş’ın aaşrılı performansı ile kaleyi devralamadı. İkinci devre siyah beyazlılarda yedek kulübesinde oturan Selçuk görmüş sezonun son haftasında Elazığ deplasmanında da kadroda yer almadı. Sözleşmesi sezon sonu biten ve yeni sezonda ise yaş sınırına katılan tecrübeli eldiven ara transferde geldiği Aksarayspor formasını giymeden veda etti. Bu sezon siyah beyazlılarda forma giymeyen tek oyuncu olan Selçuk görmüş Aksaray defterini de formasını terletmeden tamamlayarak Aksaray’dan ayrıldı. Siyah beyazlı temsilcimizin ara transferde kadrosuna dahil ettiği ancak siyah beyazlı kaleyi korumadan sezonu tamamlayan 30 yaşındaki tecrübeli eldiven Selçuk Görmüş bu sezon Pazarspor forması altında 2. ligde 6 resmi maçta görev aldı.

Haber: Hamit MAVİLİ



Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli