Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Yazgı;Ticaret Borsamızın Aksaray´a Birçok Kazanımı Olmuştur

Yazgı;Ticaret Borsamızın Aksaray´a Birçok Kazanımı Olmuştur

Yazgı;Ticaret Borsamızın Aksaray´a Birçok Kazanımı Olmuştur

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberindeki belediye meclis üyeleri birlikte Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve borsa yönetim kurulu üyeleri toplantıda bir araya geldi.

Aksaray Ticaret Borsası Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Borsa yönetim kurulu, meclis üyeleri ve ticaret merkezindeki esnaflar katıldı.

Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, son 4 yılda Aksaray Belediyesi ile ortak yürütülen projelerle ilgili bir sunum yaptı. Ardından söz alarak Borsa Binasının içinde bulunduğu Tarım ve Ticaret Merkezinin Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın gayretleri sonucu inşa edildiğini açıkladı. Borsa Başkanı Özkök, Canlı Hayvan Pazarının taşınmasında Başkanın büyük katkı ve emeği olduğunu da sözlerine ekledi.

Ticaret Borsası ile Aksaray Belediyesi´nin ortak girişimleriyle hazırlanan Aksaray Organize Hayvancılık Bölgesi projesi içeriği hakkında bilgiler veren Borsa Başkanı Özkök, ?Bu proje; Aksaray´ımızda daha modern ve büyük çaplı hayvancılık işletmelerin kurulmasına öncülük edecek. Aynı zamanda teşvik ve desteklemelerle birlikte yüksek miktarda üretim sağlanmasına vesile olacaktır. Kazanan üretici ve Aksaray olacaktır? dedi.

Özkök, son olarak ise yıkılan buğday pazarının yerine yine Aksaray Belediyesi ve Borsa işbirliğinde yeni bir proje hazırlandığını ilk kez bu toplantıda açıkladı. 

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise ?Seçimden önce verdiğimiz sözleri ve vaatlerimizi bir bir yerine getirdik? dedi ve Borsa Ticaret Merkezi ile canlı hayvan pazarını işaret etti. Başkan Yazgı konuşmasının devamında ?Sizlerde hatırlayacaksınız ki, seçimlerden önce Borsamızı ziyaret ettik. Esnaflarımız bizden daha iyi şartlarda alım satım yapabilecek iş yerleri istediler. Şimdi bugün bu toplantıyı yeni Borsa Binamızda yapıyoruz. Ticaret yaptığınız iş yerleri pırıl pırıl oldu.

Canlı Hayvan Pazarının eski durumunu herkes biliyor. Şimdi ise borsamızın hemen yanında modern bir Pazar kuruldu. Satıcı da alıcı şimdiki halinden memnun.

Ayrıca eski buğday pazarı alanına çok güzel bir proje hazırlıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu projeyi Hamit Başkanımla açıklayacağız. Yeni projemizde hem siz esnaflarımız kazanacak, hem borsamız kazacak hemde Aksaray kazanacak? dedi.

Borsa Başkanı Hamit Özkök ve Tarım Ticaret Merkezi esnafları davetlerini kırmayıp düzenledikleri toplantıya katılan Başkan Yazgı´ya teşekkür ettiler.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli