Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

Yazgı;Şehitlerimiz Sayesinde Rahat Görev Yapıyoruz

Yazgı;Şehitlerimiz Sayesinde Rahat Görev Yapıyoruz

Yazgı;Şehitlerimiz Sayesinde Rahat Görev Yapıyoruz

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşiHasibe Yazgı ve belediye meclis üyeleriyle birlikte ´15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü´ kapsamında Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.Başkan Yazgı ve beraberindeki heyeti, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Hüseyin Koçak ile şehit aileleri karşıladı.

Dernek Başkanı Hüseyin Koçak, yaptığı açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi ? ?Değerli başkanıma şehit aileleri derneğimize sık sık yaptığı ziyaretlerden dolayı Teşekkür ederim. 15 Temmuzun yıl dönümü kara bir gece sabahından aydınlığa çıktı. Tüm şehitlerimizi bu vesile ile anıyorum. Rahmet diliyorum. Geride kalan ailelerine sabır diliyorum. Türkiye Cumhuriyetin´ de Herkesin şehit olmaya gazi olmaya hazır olduğunu 15 Temmuzda göstermiş olduk. Vatanımıza milletimize bayrağımıza sahip çıkalım. Bizim bu vatandan başka gidecek yerimiz yok. Bizim şehit yakınlarımızla şehit ailelerimizle bire bir ilgilenen değerli Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı hep söylüyor, beni bir evladınız yerine koyun benden bir talebiniz olduğunda birebir bana gelin diyor. Eşi hanım efendi Hasibe Hanım şehit annelerine Ramazan boyunca mukabelelerde Kur´an okumalarında yanlarında bulundu. Şehit ailelerimiz adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi tekrar rahmetle anıyorum. Geride kalan ailelere sabır metanet diliyorum. Gazilerimize kolunu bacağını gözünü kaybeden kahraman gazilerimizin de rabbim yar ve yardımcıları olsun. Ziyaretlerinden dolayı değerli başkanıma eşi hanım efendiye ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum.?

Başkan Yazgı ise Şehit Ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirterek şunları söyledi

?Çok kıymetli şehit aileleri derneği başkanım ve değerli şehit ailelerimizeböyle bir ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz, 15 Temmuzu unutmamak, unutturmamak için hafta boyunca programlarımız oldu bugünde bu programlarımızı 15 Temmuz vesilesi ile sabahlara kadar nöbet tutarak gerçekleştiriyoruz. İki noktanın altını özellikle çizmek istiyorum. Sizler öyle güzel evlatlar yetiştirmişsiniz ki öyle değerli kıymetli kardeşlerimiz abilerimiz olmuş ki onların sayesinde bizler rahat görevlerimizi yapabiliyoruz. Görevimiz başında işlerimize sahip çıkabiliyoruz. Şehitlerimizin bizlere emanet olarak bıraktığı sizleri kabul ederseniz bir evladınız, neyi kabul ederseniz o şekilde sizlere hizmet etmek, sizlerin her türlü ihtiyacını elimizden geldiği kadar yapmak için çaba sarf ediyoruz. Tabiki de devletimiz birçokimkânları sunuyor size hükümetimiz,Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız bütün imkânlarını sunuyor. Biz de yerelde yapmamız gereken bizim üzerimize düşen birçok şeyi yapmak için vazifenin başında olduğumuzu söylemek istiyorum. Dernek başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkan olmak bir yeri yönetmek gerçekten zordur.Meşakkatli bir şey şunun çok iyi farkındayım ki sizlerin hepinizin ne durumda olduğunu, ne hissettiğini, neler yaşadığını birebir isim isim biliyorum. Bu bir yerin yönetiminde en önemli en hassas şeydir.Bizlerle paylaşıyor bizlerin yapması gerekeni zaten biz yapıyoruz. Kendisi de zaten sürekli bu işin içerisinde onun için başkanımızı teşekkür ediyorum. Bizlerin vazifesi sizlerin isteği doğrultusunda hareket etmek neler yapılmak gerekiyorsa. Eşimede şehit ailelerimizle yapmış olduğu güzel çalışmalardan dolayı teşekkür diyorum.

Yapılan görüşmelerin ardından Başkan Yazgı,Dernek Başkanı Hüseyin Koçak´a Türk bayrağı ve Kur´an´ı Kerim hediye etti. 



Bakan Şimşek'in faiz talimatı iddialarına açıklama
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
140 bin yaşlı evde bakılıyor
Hudutlardan geçit yok!
DİM: "İnternet ilanları için daha adil bir sistem olabilir"
LGS başvuruları başladı
Edirne'de yerel kalkınmaya destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı
Bakan Özhaseki: TOKİ ile yeni evler yapmaya devam edeceğiz
Depremzede aile hekimlerine zulüm iddiası!
Konut Fiyat Endeksi arttı
BUTEXCOMP Ankara ve İstanbul’da tanıtıldı
4 ilde 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi
İllerde bugün hava durumu nasıl olacak?
Mobil Market'te ucuz ete hücum ettiler
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,19% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2247,09% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı