Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Yazgı;Kime hizmet edeceksek onu dinleyeceğiz

Yazgı;Kime hizmet edeceksek onu dinleyeceğiz

Mahalle gezilerini aralıksız sürdüren AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı

Mahalle gezilerini aralıksız sürdüren AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, hizmet için çıktığı bu yolda Aksaray’da adım atmadık yer bırakmayacağını ve vatandaşların da katılımı ile hizmet planlaması yapacaklarını kaydetti.

            Yazgı, “Planlarımızla, projelerimizle halkın arasına inelim, halkımızın talep ve istekleri doğrultusunda da projelerimizi yeniden şekillendirelim istedik. Ben Aksaraylıyım. Aksaray’da büyüdüm, okudum, mühendislik yapıyorum. Her mahallemizi karış karış biliyorum. Ben de sizlerle beraber bu sokaklarda geziyorum, aynı safta namaz kılıyor ve aynı duaya amin diyorum. Bu makamlar geçidir, ancak biz hizmetlerimizi yaptıktan sonra sizlerin yanına geldiğimizde, bir bardak çay veriyorsanız, sizlerle oturup sohbet edebiliyorsak, görevimizi layıkıyla yerine getirdiğimizi o zaman göreceğiz. O zaman sizlerin hayır duasını almış olacağız ve bu bizim için yeterlidir. Bizler başbakanımızın belediyecilik ve hizmet anlayışı ile sizlerin hizmetinde olacağız. Biz hizmet partisiyiz. Bu hizmet noktasında da kime hizmet edeceksek, biz onları dinleyeceğiz. Çocuklarımıza oyun alanı yapacağız, çocuklarımızı dinleyeceğiz, gençlerimize yönelik çalışma yapacağız gençleri dinleyeceğiz, esnafımızı, sanayicimizi, mahalle sakinlerimiz dinleyeceğiz. Bu kapsamda onların önerileri ve istekleri doğrultusunda hizmetlerimizi yapacağız. Aksaray’a hizmetimizi beraber yapacağız,” dedi.

                               

Laleli’de Tapu Müjdesi

            Laleli mahallesinde yaşanan tapu sorunu ile ilgili de mahalle sakinlerine bilgiler veren Yazgı, “Belediyemizin üzerine düşen kısmını biz hallediyoruz. Bunun sözünü şimdiden biz size veriyoruz. Belediyenin üzerinde olan arsalarınız varsa, evleriniz varsa, biz bu işi çözeceğiz. Bunun sözünü veriyoruz. Milli Emlak ile olan kısmını ise ikili diyalogumuzla, vatandaşlarımızı incitmeden üzmeden nasıl çözebilirizin yolunu bulup, onu ortaya koyarak vatandaşlarımıza yardımcı olacağız,” diye konuştu.  

            30 Mart seçimlerinin ülkemiz ve ilimiz için çok önemli olduğuna da vurgu yapan Yazgı, “Ülkemiz çok zor zamanlardan geçiyor. Hepimiz görüyoruz, biliyoruz. Bu seçim öyle bir seçim ki başbakanımızın da sürekli tekrarladığı gibi, bizim ikinci istiklal savaşımız. Bu seçim, bu kapsamda yerel seçim den daha ötede bir anlam taşımaktadır. Başbakanımızın elini güçlendirecek bir seçim olacaktır. Biz sizlerin dualarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz,” dedi.

 

                        



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli