Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Yazgı´dan Mustafa Uzun´a İçme Suyu için Teşekkür Ziyareti..

Yazgı´dan Mustafa Uzun´a İçme Suyu için Teşekkür Ziyareti..

Başkan Yazgı´dan DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun´a İçme Suyu İçin Teşekkür Ziyareti..

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray İçme Suyu 1. kısım İsale hattı yapım işi için Ankara´da DSİ Genel Müdürlüğünde düzenlenen imza töreninin ardından DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun´u makamında ziyaret etti.

Başkan Yazgı,DSİ Genel Müdür Yardımcısı Uzun´a Aksaray´ın içme suyu projesine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederek şunları söyledi ?Ben öncelikle Mustafa beye teşekkür ediyorum. Göreve geldiğim anda bölge müdür iken su sorunumuzun ne kadar büyük olduğunu ve bu konu da yapılabilecek her türlü gayretin her türlü çalışmanın bizim için büyük fayda saylayacağını kendileriyle görüştüğümüzde bizi anlayışla karşıladılar. Bizim sorunlarımız kendi sorunlarıymış gibi işin içerisinde olup vakıf oldular ve yapılması için gayretlerde bulundular.

Bizim ikinci şansımız ise Mustafa beyin DSİ genel müdür yardımcısı olmasıdır. Bu bize bölgemizin hassasiyetini bilmesinden dolayı artı bir avantaj daha sağlamış oldu. Çok şükür şuan da projenin imzalanmasında ve yakında yapılacak faaliyetlerle beraber ilk aşaması başlamış olacak. Geri kalan aşamalarla ilgili de projelendirme çalışması ve en nihayeti sonucunda ihaleler olacak.

Hedefimiz; kaliteli suyu şehrimize ulaştırabilmek. Bunun gayreti içerisinde olacağız. Mustafa beyle bundan sonrada inşallah çok güzel uyumlu bir şekilde çalışarak şehrimizin ihtiyacı olan suya kavuşturmuş olacağız.Ben bu vesileyle Başta Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Dr. Veysel Eroğlu veDSİ Genel Müdür Yardımcımız Mustafa Uzun´abir kez daha bütün Aksaraylı hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum?

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun yaptığı açıklamada ?Bizlerde Sayın Başkanımızın bu teşekkürünü Sayın bakanımız Veysel Eroğlu adına alıyoruz. Çünkü biz bu çalışmaları onun yönlendirmesi, yoğun takibi ile birlikte ondan da haz alarak, ilham alarak yapıyoruz. Sayın Bakanımız sürekli bunları takip ediyor ve bizden soruyor. İnşallah Aksaray´la ilgili bu sözleşmelerdeki sürelerden çok daha kısa sürelerde hizmet getirilir. Zaten Bakan Bey ileönümüzdeki dönemlerde muhtemelen bir temel atma programında bir araya geleceğiz. O programda da o sürenin daha da kısaltacağını göreceğiz. Bizde aynı şekilde el birliğiyle genel müdürlüğümüz olarak, bölge müdürlüğümüz olarak bu projeyi takip edeceğiz. Aksaray´a tekrar hayırlı olsun? dedi.

 

 

 



Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı.. Konaklama ve yiyecek hizmeti yoğunlukta
Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli