Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Yazgı Projelerini anlatmaya devam ediyor

Yazgı Projelerini anlatmaya devam ediyor

Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, ?Bizde önce insan gelir.

Emeklilerimizin ikinci evleri olacak

            Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, “Bizde önce insan gelir. Bizim düsturumuz  ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturundan hareketle emekli olan vatandaşlarımız için hazırladığımız projemiz, emeklilerimizin ikinci evleri olacaktır dedi.

             Yıllarca memleketlerine hizmet eden ve emekli olan vatandaşların sosyal hayatlarına renk getirmek ve boş zamanlarında en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla ‘Emekli Dinlenme Evleri’ yapacaklarını ifade etti.

            Artık Aksaray’da emeklilerin yeni sosyal tesislerinde bulunacaklarını ifade eden Yazgı, “Yıllarca çalışan, ülkesi ve şehri için değer üreten, nesiller yetiştiren emeklilerimizi rahat ettirecek çalışmaları hayata geçireceğiz. Emeklilerin sosyal hayat içerisinde daha çok yer alması, gerektiğinde tecrübelerini paylaşmaları ve arkadaşlık ortamında hoşça vakit geçirmeleri için kuracağımız emekli dinlenme evi, emeklilerimizin ikinci evleri konumunda olacaktır,” dedi.

Bu şehri beraber yöneteceğiz

            Ak Parti Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, yeni idarecilik anlayışında halkın yönetime katılacağını işaret etti. Bu konuda Aksaray’ı geleceğe beraber taşımak için sorunları yerinde tespit etmek ve en kısa sürede çözüme kavuşturmak için Kent Konseyi, Şehir İstişare Heyeti, Mahalle Meclisleri, Muhtarlar Meclisi ve Esnaflar Meclisi gibi halkın yönetime dahil olacağı projelerinin olduğunun altını önemle çizen Yazgı, “Bu şehir bizim. Ben yaptım demekle bir yol kat edemeyiz. Allah nasip ederde Belediye Başkanı olduğum taktirde, bu şehri beraber yöneteceğiz ve beraber en üst seviyeye taşıyacağız. Biz seçim öncesinde değil seçim sonrasında da aranızda olacağız. Hep beraber oturup birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimizi icra edeceğiz.”dedi.

            Yönetim paneli projeleri ile Aksaray’a yapılması gereken hizmetlere gerek esnaflarla, gerek mahalle sakinleri ve muhtarlarla gerekse, Aksaray’ın akil adamlarından oluşacak kent konseyi ile karar vereceklerini vurgulayan Aksaray Ak Parti Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, “Artık bizim zamanımız yok. Büyük şehir olma yolunda adımlar atmalıyız. Bizim üst başlığımız Aksaray. El birliğiyle halkımızdan gelecek talepler doğrultusunda yapılması gereken öncelikli çalışmaları yapmalıyız. Artık engel diye bir şey yok. Çıkan engelleri de sizlerle beraber aşarak ortadan kaldıracağız. Bizim temel amacımız büyük ve gelişmiş bir Aksaray oluşturmak. Bu noktada da artık önümüze çıkan engelleri aşmak zorundayız. Ulaşım da problem mi var,  çözmek zorundayız. Su mu bizim için sıkıntı, bitirmek zorundayız.”diye konuştu.

Alın terinizi kimse hiçe sayamaz

 

            Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, sanayi sitesinde faaliyet gösteren odun ve kömür satışı yapan esnaflarla bir araya geldi.

            Sanayi esnaflarının sorularını yanıtlayan Yazgı, sanayinin taşınma konusu ile ilgili de düşüncülerini aktardı. Bir kısmının taşınmak istediğini bir kısmının taşınmak istemediğini ifade eden Yazgı, taşınmanın yanı sıra yeni sanayi sitesinin yapı ile ilgili de farklı görüşlerin ortaya çıktığını aktardı. Bütün bunların bir araya gelerek konuşulacağını ve ortak noktada buluşularak çözüm bulunacağını vurgulayan Yazgı, “Sonuçta burası sizlerin ekmek teknesi. Geçimlerinizi sağladığınız yer. Ben kesinlikle sizin alın terinizi es geçmem. Benim gözümde sizin alın teriniz 50 TOKİ’ye bedeldir, dedi.

            Sizlerden gelecek önerilerle yolumuzu çizeceğiz. Sonuçta ben de esnafım, sizlerde esnafsınız. Esnaf nasıl davranır, gelen misafirinize müşterinize nasıl davranırsınız. Müşterilerinizi memnun etmek için elinizden gelenin fazlasıyla yapmaya çalışırsınız. Güler yüz bu işin temelidir. Biz böyle yetiştik, biz böyle bir terbiyeden geçtik. Bu anlayışımızı Aksaray’ı yönetirken de uygulayacağız. Bu bizim mayamızda var. Bu değişmez,” diye konuştu.

 



Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı.. Konaklama ve yiyecek hizmeti yoğunlukta
Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli