Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

Yazgı Muhsin Çelebi mahallesi,Kapalı Çarşı ve OSB yi ziyaret etti

Yazgı Muhsin Çelebi mahallesi,Kapalı Çarşı ve OSB yi ziyaret etti

Ak Parti Aksaray Belediye Başkanı Adayı Haluk Şahin Yazgı

Kapımız herkese açık olacak

 

            Ak Parti Aksaray Belediye Başkanı Adayı Haluk Şahin Yazgı, beraberindeki heyetle Muhsin Çelebi Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti.

            Esnafların talep ve isteklerini dinleyen Yazgı, projeleri ile ilgili de genel bilgiler verdi. Amaçlarının Aksaray’ı modern ve gelişmiş bir il yapmak olduğunu vurgulayan Yazgı, esnafların samimi karşılamalarından da kendisini mutlu ettiğini vurguladı. Gelişmiş bir Aksaray için esnaflarla el ele vereceklerini belirten Yazgı, “Bizim yönetim anlayışımızda herkes sorunlarını ve sıkıntılarını rahatlıkla dile getirebilecek. Kapımız esnaflarımıza her daim açık olacak. Bu Aksaray bizim. Biz el birliği ile bu Aksaray’a hizmet edeceğiz,” dedi. 

 

Kapalı çarşı yepyeni bir görünüme bürünecek

 

            Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Kapalı Çarşı esnaflarını ziyaret etti.

            Aksaray ile ilgili projelerini bir kitapçıkta toplayan Yazgı, esnaflara kitapçıklar dağıtarak yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Kapalı çarşı esnafları, Aksaray’ın modern bir görünüme kavuşması için Kapalı Çarşı’nın da yepyeni bir görünüme kavuşması gerektiğini dile getiren Belediye Başkan Adayı Yazgı, Kapalı Çarşı için düşündükleri projeyi esnaflara anlattı. Kapalı Çarşı içerisinde bulunan vatandaşlarla sohbet eden Yazgı, vatandaşların da talep ve isteklerini dinledi

 

“Çalışmalarımız fikir birliği ile yapacağız”

 

            Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, beraberinde Ak Parti Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun, İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, eski Milletvekili Ahmet Yaşar ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte organize sanayi bölgesini ziyaret etti.

            Fabrika ziyaretlerinde çalışanlarla bire bir sohbet eden Yazgı, fabrikalarda istihdam eden kişilerin talep ve isteklerini dinledi. İşçilerin oldukça samimi bir yaklaşımın olması ile mutlu olduğunu ifade eden Yazgı, “Biz 7’den 70’e herkese hizmet için bu yoldayız. Esnafımız da bizim kardeşimiz, işçimizde. Biz sorumluluklarımızın bilincindeyiz. İnşallah belediye başkanı seçildiğim takdirde ve sizlerin arasına indiğim zaman bunu hepimiz göreceğiz,” diye konuştu.

            Ak Parti heyeti ile birlikte işletme sahipleri ile de görüşen Yazgı, fabrikaların üretim kapasiteleri, istihdam oranları gibi konularda da bilgiler aldı. İşletme sahiplerinden Organize Sanayi Bölgesinde yapılmasını istedikleri çalışmalarla ilgili de geniş bilgiler alan Yazgı, “Önce el ele vererek organize sanayimizin daha da gelişmesi için fikir birliği yapmamız lazım. Sizlere bu konuda çok fazla iş düşüyor. Sizler bizlere talepte bulunacaksınız ki bizlerde o talepler doğrultusunda sizlerle istişare ederek bu çalışmaları hayata geçireceğiz,”dedi




Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9691,16%0,48
  • DOLAR

    32,49% -0,17
  • EURO

    34,75% -0,32
  • GRAM ALTIN

    2420,38% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3985,16% -0,84
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false