Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Yazgı Bugün Altınkayalılar ve Sanayi Esnafıyla görüşmelerini sürdürdü

Yazgı Bugün Altınkayalılar ve Sanayi Esnafıyla görüşmelerini sürdürdü

Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin beraberinde

“Hizmet odağımız insan”

            Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin beraberinde İl Başkanı Fatih Yıldırıcı ile birlikte Altınkayalı’larla buluştu. Hizmet noktasında öncelikli düsturunun ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ olduğunu söyleyen Yazgı, “Hizmet ederken bizim odağımızda her zaman insan vardır. En önemli şeyde katılımcı belediyecilik anlayışıdır.

            Bizim dar çerçeve hizmet anlayışımız yok. Belediye Başkanımız Nevzat Patla’ya da bu güne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. İnşallah 30 Martta başkan seçilirsem, aldığım bu hizmet bayrağını en üst seviyelere götürmek için gayret göstereceğim. Bunu hep beraber yapacağız. 10 ana başlıkta ve her biri en az 10 maddeli toplam 110 projemiz var. Vatandaşlarımız memnun olana kadar her konuda hizmet ve proje üretimlerimiz devam edecektir. Özellikle üzerinde önemle durduğumuz mahalle meclisi projemiz var. Konya büyük şehir belediyesi bunu uyguluyor ve çok başarılı. Bizde aynı başarıyı yakalama gayreti ve azmi içerisinde olacağız. Nedir bu, proje sorunlarınızı sizlerden dinleyeceğiz. Başkan seçildikten sonra koltuğa oturan, kapısını kilitleyip vatandaş ile hiç diyalog kurmayan bir belediye başkanlığı anlayışı bitecek. Hatta tam aksine belki de koltuğa hiç oturmayan ve sürekli halkının arasında olan, derdini, sıkıntısını direk yerinde gören bir belediye başkanlığı anlayışı içerisinde olacağız. Nasip olur da belediye başkanı seçilirsem, bu meclis programını kesinlikle uygulayacağız. Eğer mahalle meclisini kurup ta sizin ayağınıza gelmezsek beni bir dahaki seçime kapınızdan içeri koymayın.”diye konuştu.

Ben değil, sizler karar vereceksiniz

         Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretlerini sürdüren Aksaray AK Parti Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, sanayi esnaflarının dertlerini dinleyerek, dertlerine ortak oldu.

 

         Kimi esnaf dükkânların düzensiz olması ve çalışma alanlarının dar olmasından kimi esnaf ise kiraların yüksek olmasından yakınan esnafın sıkıntısı dinledi ve yönetim anlayışlarında önceliğin her daim insan olduğuna sanayide de vurgu yapan yazgı, “Sanayi esnaflarımız, sanayide yaşadıkları sorun ve problemleri dile getirerek dükkânlar konusunda yardımcı olmamız noktasında talepte bulundular. Biz gittiğimiz her yerde söylüyoruz. Esnaflarımızla birlikte hareket edeceğiz. Sadece oda başkanları ile konuşmayacağız tüm esnaflarımızla oturup konuşacağız. Beraber değerlendireceğiz. Şuanda sanayinin durumunu hepiniz görüyorsunuz. Sizler burada yaşıyorsunuz. Birçok işyerinde misafirlerimizi ağırlayacağımız bir yerimiz yok. Çalışma şartlarımız kötü diyorlar. Biz bu kapsamda sizlerle bir araya gelerek. Sizlerden gelecek önerilerle bir yol çizeceğiz. Ben yaparım mantığı ile değil sizlerle beraber sanayimize ne yapılması gerekiyorsa yapacağız,” dedi. 



Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Hududu yine geçemediler!
Erdoğan: Kürt kardeşlerim bunu hak etmiyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli