Aksaray

18.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 20:52

Yazgı Gazeteciler ile kahvaltı yaptı

Yazgı Gazeteciler ile kahvaltı yaptı

Yazgı 3,5 Yıl İçinde Projelerimizi Tamamlayacağız

Aksaray Belediyesi 24 Temmuz basın bayramı dolayısı Aksaray´da faaliyet gösteren basın mensuplarına bir kahvaltı daveti verdi, Toplantıda açılış konuşmasını yapana belediye başkanı Yazgı, ?24 Temmuz basın bayramınız hayırlı olsun. Ben merkez ilçe başkanı iken Bu bayramın aslında sansürün kaldırıldığı, sansüründe kaldırıldığından dolayı da böyle bir bayram olarak kutlanıldığını, o yılarda öğrenmiştim. Tam 107 yıl boyunca da bu bayram kutlanmakta. Ben hepinizin bayramını kutlar tebrik ediyorum. Yapmış olduğumuz bütün çalışmalar mutlaka basın vasıtasıyla halkımıza ulaşıyor. Dolayısıyla basın bizim aynamız.  Bizim çalışmalarımızı, bizim faaliyetlerimizi halkımıza anlatan halkımıza aksettiren o nedenden dolayı değerinize ve emeğinize yapmış olduğunuz hizmetlere teşekkür etmek istiyorum. Bu tabiî ki zor bir iş meşakkatli bir iş gecenin saati belli olmayan, mesai kavramı olmayan bir meslek, meşakkatleri olan bir meslek zorlu olan bir meslek.  Bu nedenle de 24 Temmuz basın bayramınızı kutlarım dedi.

Yazgı 3,5 yıl içinde projelerimizi tamamlayacağız

Belediye başkanı Yazgı konuşmasında 1,5 yıllık belediye başkanlığı döneminde yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında da bilgi verdi.

Yazgı benim projelerim içinde özellikle içme suyu ve kentsel dönüşüm alanları var. Bunlardan bir tanesi Zincirli Mahallesi ile Hamidiye Mahallesi. Öncelikle Salı semt pazarına yapılan yeni yerin temelinin atıldığını ve en kısa süre içinde de hora kazıklarının çakılacağını ifade eden Yazgı diğer bir projemiz ise hala görüşme içinde olduğumuz Toprak Mahsulleri Ofisi bunla da ilgili bir takım görüşmelerimiz olacak. Yapılan yazışmalar neticesinde ilerideki günlerde bu proje için Ankara iline bir kez daha gideceğini ifade eden Yazgı geçtiğimiz aylarda kadın aktive merkezinin şatının yükseldiğini, şehrin yoğunlaşan trafiği kaldıramadığı için bazı yerlerde iyileştirme yapılacağını özellikle Aksaray lisesi çevresinde sıkışan trafiğe yapılacak olan iyileştirme ile bir nebze olsun rahatlatacağız.  Geçtiğimiz yıl çekimlerine başlanılan Somuncu baba aşkın sırrı filmlerinin çekimlerinin tamamlandığını bu nedenle de İstanbul´la giderek yaklaşık 3.5 saat süren bir filmi izlediğini ve bunla ilgilide birçok iş damı ile görüşmeler yaptığının altını çizen Yazgı, çalışmalarımız bunla da kalmıyor, bilindiği üzere ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle her yıl kutlanan festivalimizi ileri ki bir tarihe belki alabileceğiz eğer bu süreç içinde yine olaylar baş gösterdiği zaman bu festivali yapılamayacağının da sinyallerini verdi. Yazgı son olarak daha önümüzde 3,5 yıl var projelerimizi tamamlayacağız? dedi.

Program sonunda ise Yazgı basın mensuplarıyla beraber bir hatıra fotoğrafı çektirdi.



Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Kira anlaşmazlıkların yüzde 80'i davaya dönüşüyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı