Aksaray

11.05.2024

  • İMSAK 03:52
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:45
  • İKİNDİ 16:35
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:22

Yapılan her işte önce halkımızı gözeteceğiz

Yapılan her işte önce halkımızı gözeteceğiz

Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı

Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları’nın da katılımıyla mahalle muhtarları ile bir araya geldi. 48 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Yazgı, mahalledeki eksiklikler, yapılmasını istedikleri çalışmalar ile ilgili muhtarlardan bilgiler aldı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.                         

            Yazgı, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmasında; “Öncelikle mahalle meclisleri oluşturacağız. Bizim hedefimiz, her mahallemize senede    2-3 sefer uğramak ve mahallelerimizin derdini, sorununu, sıkıntısını yerinde tespit etmek olacak. Nerede eksiklik var ise biz onu tamamlayacağız. O eksiklikleri de sahaya inerek mahallelerimizin muhtarlarından, ileri gelenlerinden, mahallemizin akil insanlarından, halkımızdan aldığımız bilgiler neticesinde gidereceğiz. Benim düsturum, kimseyi üzmeden, insanları rencide etmeden, ya da vatandaşlarımızı zor durumda bırakacak işlerin altına imza atmadan çalışmaktır. Yapılacak işlerde önce halkımızın durumu gözetilecektir. Özellikle kentsel dönüşüm ve benzeri uygulamalarda önce uygulamanın yapılacağı bölgedeki vatandaşlarımızla istişare yaparak, onlar için gerekli olan ne ise en güzelini düşünerek hareket edeceğiz. Kırmadan, yıkmadan, dökmeden el ele vererek Aksaray’ımıza hizmet edeceğiz,” dedi.  

‘Herkesin memnun olacağı ortak noktayı bulacağız’

            Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı beraberinde Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte sanayi esnaflarını ziyaret etti.

            Sıcak ve samimi bir ortamda karşılanan Yazgı, sanayi esnaflarının talep ve isteklerini dinledi. Zaman zaman esnaflarımız ile bir araya gelerek, istekleri ve talepleri dinlediklerini, konu ile ilgili bilgi ve görüşlerini de paylaştıklarını söyledi. Sanayi esnaflarının her daim yanlarında olduğuna vurgu yapan Yazgı, “Bizler insan odaklı hizmet etme mekanizması ile hareket eden bir zihniyetteyiz. Bizde öncelik vatandaşlarımızdır. Yönetim anlayışımız da sistemimiz de tamamen bu düstur üzerine inşa edilmiştir. Daha önce de söylediğimiz gibi, eğer sanayi ile ilgili bir çalışma yapılacaksa bunu sanayi esnaflarımızla bir araya gelip istişare ederek gerçekleştireceğiz. Şehir merkezinde bir çalışma yapacaksak, merkezde faaliyet gösteren esnaflarımızla bir araya gelerek projemizi birlikte hayata geçireceğiz. Sizlerin onayı olmadan hiçbir iş yapmayacağız. Yapılan bir işte tek taraflı memnuniyet olmaz. Herkesin memnun olacağı ortak noktayı bulup hizmetlerimizi bu çerçevede gerçekleştireceğiz,” dedi.

“Üniversite Öğrencileri Yazgı’ya taleplerini iletti”

            Seçim çalışmaları kapsamında hemen hemen her kesimi ziyaret eden ve projeleri ile ilgili bilgiler veren Ak Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, Moda Kız Yurdu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle ve yurt yöneticileri ile fikir alışverişinde bulundu.

            30 Mart yerel seçimleri kapsamında Aksaray’da öğrenim gören üniversite öğrencileri ve diğer öğrenim kurumlarında eğitim alan öğrenciler için yapacağı projelerle ilgili ASÜ öğrencilerini bilgilendiren Yazgı, “Eğitim için ülkemizin çeşitli vilayetlerinden Aksaray’ımıza gelen öğrencilerimizin kültürel ve sosyal anlamda daha iyi hizmet almaları için birçok projemiz var. Tabi bu projeleri öğrencilerimizden gelen talep ve istekler neticesinde daha da kapsamlı hale getirerek uygulamaya koyacağız. Her platformda söylediğim gibi hizmet kitlesi kim ise onlarla istişare yaparak onların istekleri doğrultusunda çalışmalar yapacağız,”diye konuştu. 



Aile'den aileye bu ay 4 milyar TL ödenecek
İletişim'den 'zarar' iddialarına yanıt
Dr. Recep Erdem Erkul'a 'fahri' görev
Erdoğan Bahçeli ile buluştu
KOSGEB'den girişimcilik desteği
Savunma Sanayii'den ASELSAN'a 30 milyon dolarlık sipariş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni anayasa çözümü hızlandıracak
Sanayide çarklar dönüyor!
Tercih işlemlerinde bugün son
Sıcak hava balonculuğunda zirvedeyiz
945 milyon TL'lik tarımsal destekler yatırılıyor
Başkan Er'den İkizce Konteyner Kent'e ziyaret
Irak ve Suriye kuzeyinde 17 terörist etkisiz!
Engelliler Haftası'na TBMM'de sergili başlangıç
Bakan Göktaş: Saldırılar kabul edilemez!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88
  • Cumartesi 20.7 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 15.8 ° / 6.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.8 ° / 7.2 ° false