Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

VATANDAŞI MAKAM KAPILARINDA BEKLETMEYECĞİZ

VATANDAŞI MAKAM KAPILARINDA BEKLETMEYECĞİZ

Aksaray´da Engellin İmdadına AFAD ekipleri yetişti

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Özhan Türemiş seçim çalışmaları kapsamında yaptığı gezileri değerlendirdi. Türemiş "Gezmediğimiz yer kalmadı. Sanayiler, mahalleler, çarşı, pazar. Gidip hem kendimizi anlatıyoruz, hem de vatandaşlarımızın derdini, sıkıntısını yerinde dinliyoruz. Onların derdiyle hem hal oluyoruz" dedi.
31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında sık sık Organize Sanayi´ Bölgesini ziyaret eden fabrikalarda ve çalışanlarla buluşan İYİ Parti Adayı Özhan Türemiş´ işçiler yoğun destek verdi.
Türemiş ziyaretlerini değerlendirerek "Biz Aksaray´da çok güzel şeyler yapacağız. Bakın, Milletvekilimiz Ayhan Erel Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi kürsüsünde 26 kez söz alarak Aksaray´ımızın, köyünün, kentinin, kasabasının, bütün derdini ve sıkıntısını dile getirdi. Milletvekilimiz Ankara´da, bizde Allah izin verirse burada Aksaray´ımızı şaha kaldıracağız. Gece gündüz demeden çalışacağım, sizleri mahcup etmeyeceğim. Yüzünüzü yere vermeyeceğim" dedi.
?Hepimizin Musluğundan İçilebilir Su Akacak?
Aksaray´ın en önemli sıkıntılarından biri olan su sorununu çözeceğini de dile getiren Türemiş "En önemli sıkıntılarından birisi de su. Ben Jeoloji Mühendisiyim. Benim mesleğim. Sizlere söz veriyorum. Sizlere söz veriyorum ki, ilk 1 yıl içerisinde hepimizin musluklarından içilebilir bir su akacak. Su fiyatları çok fahiş fiyatta. Yine söz veriyorum ki, bu fiyatları yarıya düşüreceğim. Bizim tek derdimiz hizmet, bizim tek derdimiz vatandaşın yanında, vatandaşın derdiyle dertlenmek. Bizim tek derdimiz Aksaray´ımızı daha yüksek çıtalara taşımak" diye konuştu.
?Bizim Yönetim Şeklimiz Vatandaşlarla Beraber Olacak?
"Ben sizleri Aksaray Belediyesi makam odası kapısında bekletmeyeceğim" diyen Türemiş "Şu anda Salı günü halk günü yapılıyor. Ama ben bunu yapmayacağım. Ben, her hafta bir mahallede olacağım. Mahallelerimizin muhtarları ve vatandaşlarımız ile birlikte mahallede buluşacağız. Sonra derdi sıkıntısı ne ise orada oturup, orada çözüme kavuşturacağız. Bizim yönetim şeklimiz vatandaşlarla beraber olacak. Sizlerle istişare edeceğiz. Sizlerle birlikte çalışacağız. Çünkü mahallenin derdi, sıkıntısı ne ise bunu en iyi mahalle sakinleri bilir" ifadelerini kullandı.
?Öğrencilerimize Burs, Öğretmenlerimize İş Vereceğiz?
Her eve dokunacaklarını belirten Başkan Adayı Türemiş "Maddi durumu, imkanı olmayan kardeşlerimize, öğrencilerimize dershane imkanı vereceğiz. Burada 2 iş yapmış olacağız. Hem öğretmen olup atanamayan kardeşlerimiz varsı onları belediye bünyesinde öğretmen olarak çalıştıracağız, hem de maddi imkânları olmayan kardeşlerimizin dershane hizmeti vererek üniversiteyi kazanmasını sağlayacağız. Kardeşimiz üniversiteyi kazandığında da yine onları bırakmayacağız ve burs imkânı vereceğiz" şeklinde konuştu.
?Oyumuz Sizlerle?
Fabrikadaki işçiler ise İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel´in meclisteki çalışmalarını takdir ederek, Özhan Türemiş´in de Aksaray´da aynı hız ve istikrarlı çalışacağına inandıklarını ve güvendiklerini söylediler. Dayatmaya karşı olduklarını belirten işçiler, ?Sayın başkanım Türemiş, sayın milletvekilim. Biz sizlerin nasıl çalışacağınızı 6-7 aylık gibi bir sürede çok iyi gördük. Bizler artık dayatma istemiyoruz. Sayın vekilimiz Ankara´da Aksaray dedikçe tüylerimiz tiken tiken oluyor. Gurur duyuyoruz. Biz eminiz ki Ayhan Türemiş başkanımızda Aksaray´da bizi gururlandıracak, onurlandıracak, hizmete doyuracak. Oylarımız sizinle, desteğimiz size? dedi.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli