Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

Vali Şeref Ataklı OSB`deki fabrikaları ziyaret etti

Vali Şeref Ataklı OSB`deki fabrikaları ziyaret etti

Aksaray Valisi Şeref Ataklı Organize Sanayi Bölgesinde altyapı boru sistemleri ve yağmurlama sulama sistemleri üretimi yapan

Aksaray Valisi Şeref Ataklı Organize Sanayi Bölgesinde altyapı boru sistemleri ve yağmurlama sulama sistemleri üretimi yapan Kalde Boru A.Ş. ile kendi markasının yanında birçok dünya markasına kot pantolon üretimi yapan Eroğlu Holding (Collins)’in Aksaray’daki fabrikasını gezdi.

Vali Ataklı Aksaray OSB’de ulusal ve uluslararası çapta çok önemli firmaların üretim yaptığını belirterek OSB’de üretim yapan fabrikaları tanımak ve sanayicinin sorunlarını dinlemek için ziyaretlerde bulunduğunu söyledi.

 Organize Sanayi Bölge Müdürü İsmet Çağlar ile ilk önce altyapı boru sistemleri ve yağmurlama sulama sistemleri üretimi yapan Kalde Boru A.Ş.’yi ziyaret eden Vali Ataklı, fabrika müdürü Taner Deniz ile görüştü. Deniz mevcut fabrikada 50 kişinin istihdam edildiğini 120 kişinin daha istihdam edileceği ikinci bir yatırım daha yapacaklarını söyledi.

Fabrikanın üretim tesislerini gezen Vali Ataklı geniş ürün yelpazesinde kanalizasyon, içme suyu ve  tarımsal sulamada kullanılan boru sistemlerinin üretim aşamaları inceleyerek bilgi aldı. 

Kalde Boru A.Ş.’nin Aksaray’daki üretimlerini artırmak istediğini bunun için yeni  parsel tahsis edildiğini belirten Vali Ataklı, OSB bölgesinde birçok yatırımcının yatırımlarını büyütmek için ek parsel taleplerinde bulunduklarını söyledi.

OSB’nin eksikliklerinin giderilmesi için OSB Müteşebbis Heyeti ve OSB Yönetim Kurulu olarak işbirliği içinde çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Vali Ataklı, Aksaray OSB’ye yatırımların artarak devam ettiğini bölgenin sorunlarının çözümü ve ihtiyaçlarının karşılanması için hep beraber gayret gösterdiklerini söyledi.

Vali Ataklı, daha sonra Eroğlu Holdingin yaklaşık 800 kişinin istihdam ettiği kot pantolon üretim fabrikasını ziyaret etti.

Fabrika Müdürü Özgür Budak ile fabrikanın üretim bantlarını gezen Vali Ataklı, kot pantolonun üretim aşamalarını inceleyerek bilgi aldı. Collins ve Loft markaları ile Türkiye de ve dünyada önemli başarılar elde eden Eroğlu Holdingin kurucularının Aksaraylı olduğunu belirten Vali Ataklı, holding sahiplerinin kendi memleketleri olan Aksaray’da şu an için yaklaşık 800 kişinin istihdam edildiği fabrikanın üretim ve başarılarından memnuniyet duyduklarını söyledi.

Fabrika Müdürü Özgür Budak Eroğlu Holding grubu içerisinde bulunan Aksaray Fabrikasının kendi markalarının yanında dünyaca ünlü birçok firmaya da kot pantolon üretimi yaptığını belirtti.



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false