Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

Vali Şeref Ataklı Aksaray Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu

Vali Şeref Ataklı Aksaray Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu

Aksaray Valisi Şeref Ataklı Devlet Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Ataklı?yı ziyarette Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Aksaray Valisi Şeref Ataklı Devlet Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Ataklı’yı ziyarette Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ertuğrul Ünkoç, Aksaray Devlet Hastanesi Yöneticisi Ahmet Korkmaz ve diğer ilgililer karşıladı.

Poliklinikler ve hasta servislerini gezen Vali Ataklı hasta yakınları ve hastalarla da görüşerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Diyaliz Bölümünde hastalarla sohbet eden Vali Ataklı diyaliz merkezinin aynı bina içerisinde yeni yapılan imkan ve şartları daha iyi hale getirilen yeni yerine taşınacağını söyledi.

Genel Yoğun Bakım,  laboratuvarlar ile diğer birimlerde incelemelerde bulunan Vali Ataklı, vatandaşların sağlık teşkilatından memnuniyetinin sağlanması, hak ettiği değeri görerek sağlık hizmetinden yararlanması için bütün sağlık personellerinin gayretli çalışmalar içinde olduğunu söyledi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ertuğrul Ünkoç, Aksaray Devlet Hastanesi Yöneticisi Ahmet Korkmaz’dan bilgi alan Vali Ataklı,  Aksaray Devlet Hastanesinin aynı kompleks içinde farklı bölümlerden oluştuğunu belirtti.

Vali Ataklı yaptığı açıklamasında:  ‘’Hastanemizde bazı bölüm ve servisler yeniden düzenleniyor.  Hasta odaları, koridorlar, laboratuvar ve ameliyathane de devam eden tadilat ve yenileme çalışmaları kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda hizmet verilme imkânı sağlanacak.  Bazı servislerimizde çalışmalar tamamlandı. Hastanemizin daha iyi duruma geliyor’ dedi.

Diyaliz Merkezinin daha geniş bir bölümde hizmet vermesi için aynı bina içerisinde yeni bir bölüm oluşturulduğunu ifade eden Vali Ataklı, birkaç güne kadar hastaların yeni bölümde tedavilerine devam edebileceklerini söyledi.

 

 

Vali Ataklı hastane yetkililerine teşekkür ederek sağlığın her şeyden önce geldiğini herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden hizmetlerin devamının sağlanmasını istedi. 



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,43% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,65
  • GRAM ALTIN

    2436,25% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı