Vali Ali Mantı ve Eşi Mehmetçik İlkokulunu Ziyaret Etti

Vali Ali Mantı ve Eşi Mehmetçik İlkokulunu Ziyaret Etti

Vali Ali Mantı eşi Işıl Mantı Hanımefendi ile birlikte Aksaray Merkez Mehmetçik İlkokulu’ na ziyarette bulundu.

Ziyarette Vali Ali Mantı ve eşi Işıl Mantı Hanımefendi Mehmetçik İlkokulu’nda ders gören öğrenciler ve velililer ile bir süre sohbet etti. Sohbet sonrası konuşma yapan Vali Ali Mantı; benzer üzücü olaylar olmaması için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Konuşmalarının devamında  “Okulumuzun eğitimi güzel. Talihsiz bir olay oldu. Aksaraylılar olarak insanlara saygılı, sevgiyle davranan Anadolu’nun ortasında güzel bir şehir. Biz ilimizin güzelliklerle anılmasını istiyoruz. Burada birlik ve beraberlik içerisinde eğitim öğretime devam edeceğiz. Valilik olarak bizler imkanlar çerçevesinde sizlerin yanındayız. Çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirmeye çalışacağız. Hep birlikte güzel eğitim öğretim yılı geçireceğiz. Basına yansıyan bu talihsiz olay bir daha inşallah yaşanmaz. Birliğimiz beraberliğimiz inşallah hiçbir zaman bitmez.” dedi.

Vali Ali Mantı konuşmasının ardından sınıflarda incelemelerde bulundu. İncelemelerinden sonra okulda eğitim gören özel çocuklar ve velileri ile bir süre sohbet etti.

Ziyarete Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, eşi Sebiha Kartal katıldı.

 



ASÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Didem Balun Kayan atandı
Ankara Keçiören'de yerel yönetim stajyerleri hayata hazırlıyor
Enflasyon rakamları açıklandı... Memur ve emeklinin maaş zammı belli oldu?
Yİ-ÜFE Aralık'ta yıllık yüzde 27,67 arttı... En yüksek artış su temininde
Oto yedek parça vurgununa büyük darbe! 250 milyon TL'lik dolandırıcılık çökertildi
Simge'den 'Anlatasım Var' konserleri başlıyor!
Kuvvetli rüzgar, don ve çığ riskine dikkat!
Bakan Tunç’tan sert dış politika mesajı
Yoğun karla mücadelede 42 bin personel sahada
ÖNDER YILDIZ, TÜRK VETERİNER HEKİMLERİ BİRLİĞİ II. BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ
SİPER-1’den bir başarı daha... Gök Vatan'ın muhafızı görev başında!
Ankara'da aile yapısını güçlendiren eğitim programı
Otoyol ve köprülerden 2025'te 1,1 milyar araç geçti
Dış ticaret hacmi 638,9 milyar doları aştı
Girişimcilere 2 milyon TL'ye kadar destek... KOSGEB 2026 programı için son başvuru 31 Ocak
  • Pazartesi 13.2 ° / 8.6 ° false
  • Salı 13.3 ° / 8.5 ° false
  • Çarşamba 14.3 ° / 8.9 ° false