Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Vali Aykut Pekmez´i İHH Şube Başkanı ve Doktorlar Ziyaret Etti

Vali Aykut Pekmez´i İHH Şube Başkanı ve Doktorlar Ziyaret Etti

Vali Aykut Pekmez´i İHH Şube Başkanı ve Doktorlar Ziyaret Etti

Vali Aykut Pekmez´i İHH Şube Başkanı ve Doktorlar Ziyaret Etti

İHH İnsani Yardım Derneği´nden Vali Aykut Pekmez´e ziyaret

İHH İnsani Yardım Derneği Genel Başkan Yardımcısı Osman Atalay beraberinde Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan ile birlikte Vali Aykut Pekmez´i ziyaret etti.

Atalay Uyuşturucu maddelere karşı farkındalık oluşturmak ve gençleri bilinçlendirmek adına ?Mahallene Okuluna Sahip Çık´ sloganı ile ?Uyuşturucuya Hayır!´ adlı konferans düzenleyeceklerini belirterek Vali Aykut Pekmez´i gençler ve uyuşturucu bağımlısı olan yetişkinler ile etkileşim içinde olan tüm resmi kurum (muhtarlar, okul müdürleri, rehber öğretmenler ve STK Başkanları) temsilcilerinin katılacağı ?Uyuşturucuya hayır!´ adlı konferansa davet etti.

Valilik makamında kabul ettiği misafirleri ile bir süre görüşen Vali Pekmez İHH tarafından Ülkemiz ve tüm dünyada düzenlenen insani yardım ve sosyal sorumluluk projelerini takdir ettiklerini ve gururlandıklarını belirtti.

Özkan, ayrıca Suriye´de terörden arındırılmış bölgelere Aksaray İHH olarak toplam 6 tır insani yardım gönderdiklerini, ayrıca 4 tır insani yardımın da hazırlanarak en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirtti.

Vali Aykut Pekmez Atalay ve Özkan´a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Yılın Doktorları Op.  Dr. Mehmet Ali Eryazgan ve Dr. Gökhan Gündebahar

Aksaray İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengizhan KILIÇASLAN, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl 81 ilden sağlık çalışmalarına yaptıkları katkı, sağlık hizmetlerindeki fedakârlıkları ve duyarlılıkları dikkate alınarak belirlenen "Yılın Doktorları Ödülü"ne layık görülen Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahı Op.  Dr. Mehmet Ali ERYAZGAN ve Aile Hekimi Dr. Gökhan GÜNDEBAHAR ile birlikte Vali Aykut PEKMEZ´i makamında ziyaret ettiler.

-Eryazgan Sayesinde İl Dışı Sevkler Azaldı

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengizhan KILIÇASLAN, 9 yıldır doktorluk mesleğini yapan ve Aksaray´da görevli olduğu 1,5 yıl boyunca büyük fedakarlık ve özveri göstererek trafik kazası, travma, düşme ve kurşunlama olayları sonrasında Acil Servis´e getirilen hastalara yerinde ve zamanında müdahale eden Op.  Dr. Mehmet Ali ERYAZGAN sayesinde göğüs cerrahisi ile ilgili il dışına yapılan hasta sevklerinde azalma sağlandığını dile getirdi.

Aile Hekimi Dr. Gökhan GÜNDEBAHAR´ın ise görevini layıkıyla yerine getirdiğini, örnek çalışmalara imza attığını ve rutin hizmetlerinin yanı sıra diğer meslektaşlarına örnek olacak çalışmalarda da bulunduğunu kaydeden KILIÇASLAN, hastaları ile kurduğu ilişki, kişi ayrımı yapmadan herkesin sorunlarıyla ilgilenmesi, amirleri ve mesai arkadaşları tarafından çok sevilmesinin de Dr. Gökhan GÜNDEBAHAR´ın yılın doktoru ödülüne layık görülmesinde etkisinin olduğunu söyledi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Vali PEKMEZ, "İnsanı yaşatmayı amaç edinen ve bu doğrultuda insanlığa daha kaliteli bir hayat sunmak için büyük özveriyle çalışan doktorlarımızın başarılı hizmetleri nedeniyle yılın doktoru ödülüne layık görülmelerinden dolayı tebrik ediyor, kutsal, saygın ve onurlu mesleği yerine getiren tıp çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı´nı kutluyorum" dedi.

 



A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,54% 0,30
  • EURO

    34,71% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2491,33% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli