Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Vali Aykut Pekmez´e il dışından ve kurumlardan ziyaretler sürüyor

Vali Aykut Pekmez´e il dışından ve kurumlardan ziyaretler sürüyor

Vali Aykut Pekmez´e il dışından ve kurumlardan ziyaretler sürüyor

Akçakoca´dan bir heyet Vali Aykut Pekmez´i ziyaret etti

Düzce ili Akçakoca İlçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Açat dernek yönetim kurulu üyesi muhtarlar ve Akçakoca Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Necmi Acar, Akçakoca Nüfus Müdürü Tolga Abalı´dan oluşan heyet Vali Aykut Pekmez´i ziyaret etti. Valilik Makamında gerçekleşen kabulde ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Aykut Pekmez bir süre sohbet ettiği misafirlerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Cerit Köyü sakinlerinden Vali Pekmez´e ziyaret

Merkeze bağlı Cerit Köyünden vatandaşlar Vali Aykut Pekmez´i ziyaret etti. Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette vatandaşlarla bir süre görüşen Vali Pekmez; köylerinin çeşitli sorun ve ihtiyaçlarını anlatan vatandaşların taleplerini dinledi.

Vatandaşların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Aykut Pekmez; köylerin ihtiyaçları ve eksikliklerinin giderilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlar ile vatandaşların el birliği içinde olup çözüm için hep birlikte çalışacağını belirtti.

Köy muhtarları ile bir araya gelerek eksikliklerle ilgili bilgi aldığını ifade eden Vali Pekmez köy ziyaretleri ile de sorunları yerinde görüp değerlendireceklerini söyledi.

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinden ziyaret

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan Vali Aykut Pekmez´i ziyaret etti. Birlik olarak Aksaray da hayvancılığın gelişmesine katkı sağlayacak çalışmaları olduğunu belirten Kayan; Vali Pekmez´den destek talebinde bulundu.

Birlik başkanı Kayan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti Valilik Makamında kabul ederek bir süre görüşen Vali Aykut Pekmez; birliğin Aksaray da gerçekleştirmek istediği ?Düve Bankası´ projesi hakkında bilgi aldı.

Proje ile Aksaray da damızlık düve yetiştirmek istediklerini anlatan Kayan; 1. Sınıf spermaların kullanılarak hastalıklardan arındırılmış bir ırkın yetiştirilebileceğini belirtti. Kayan; projeyi Aksaray da gerçekleştirmek istediklerini belirterek bu konuda Vali Pekmez´den destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Aykut Pekmez; Aksaray´ın tarım ve hayvancılık alanında gelişmesi ve daha iyi bir konuma gelmesini istediklerini belirterek; bu konuda yapılacak çalışmaların ve projelerin geliştirilmesinin önemini vurguladı.

Deniz Bank Şube Müdüründen ziyaret

Deniz Bank Atatürk Bulvarı Şube Müdürü Murat Bağ Vali Aykut Pekmez´e nezaket ziyaretinde bulundu. Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Bağ ile bir süre görüşen Vali Pekmez ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Tarım Kredi Kooperatifi Merkez Birlik Yöneticilerinden ziyaret

Tarım Kredi Kooperatifi Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mesut Ölmez beraberinde Yem Genel Müdürü Bülent Akça, Aksaray Müdürü Selahaddin Derici Vali Aykut Pekmez´i ziyaret etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette misafirleri ile bir süre sohbet eden Vali Pekmez; Kooperatifin Aksaray da ki yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Pekmez misafirlerine teşekkür etti.

 

 

 



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli