Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Vali Ali Mantı; Herkes üzerine düşen mesuliyetin gereğini en güzel şekilde yerine getirmeli

Vali Ali Mantı; Herkes üzerine düşen mesuliyetin gereğini en güzel şekilde yerine getirmeli

Vali Ali Mantı; Herkes üzerine düşen mesuliyetin gereğini en güzel şekilde yerine getirmeli

Aksaray Valisi Ali Mantı Kamu Kurum ve Kuruluşları Müdürlerinin katılımı ile değerlendirme toplantısı düzenledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Vali Ali Mantı; kamu kurumları arasındaki koordinasyonun en üst düzeyde sağlanacağını belirterek; herkesin üzerine düşen mesuliyetin gereğini en güzel şekilde yerine getireceğini, Aksaray´da işbirliği ve koordinasyonun iyi durumda olduğunu söyledi.

Yürütülen hizmetlerin verimliliği açısından bir araya gelerek, kaynaşma, dayanışma ile birlik ve beraberliğin sağlanması açısından belirli zamanlarda bütün kamu kurumları müdürlerinin katılımı ile değerlendirme toplantıları düzenleyeceklerini aktaran Vali Ali Mantı;

?Önemli olan doğru, faydalı işleri birlikte yapmaktır. Günümüzde ciddi anlama ve anlamlandırma problemi var. Bunu aşamazsak adaleti tesis edemeyiz. Onun için herkes üzerine düşen mesuliyetin gereğini en güzel şekilde yerine getirmeli birbirimiz iyi anlamalıyız? dedi.

Kurumlar arası işbirliğine vurgu yapan Vali Ali Mantı resmi yazışmaların yapılması ile ifa edilen görevlerin tamamlanmadığını önemli olanın yazılan yazının takibi ve neticelendirilmesi olduğunu söyledi.

Etkin ve verimli çalışmanın önemini kaydeden Vali Ali Mantı konuşmasında: ?Aksaray´da belli bir durum oluşmuş, belli bir yönetim tarzı var. Bizde bunların üzerine bir şeyler koyabilirsek ilerde de buradan gittiğimiz zaman hayırla yâd edilebilirsek bizim için ne mutlu ?dedi.

-Kamu düzeni ve kamu güvenliği için hepimize görev düşüyor

Vali Ali Mantı Kamu hizmetlerinin doğru bir şekilde yapılmasının önemine dikkat çektiği konuşmasında;  ?Adalet, Yükseköğretim ve diğer kurumlarımız ile hep birlikte bu ülkenin Türkiye Cumhuriyeti devletinin görevlileriyiz. Bizim çizgilerimiz, ayrımlarımız hukuk nezdindeki çizgiler, görev dağılımlarındaki çizgilerdir. Hepimizin hizmet ettiği yer Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve vatandaşlarımız, milletimiz, bizi biz yapan değerlerimizdir. Hepimiz onlar için çalışıyoruz. Önemli olan kamu düzenini kamu güvenliğini en güzel şekilde tesis edebilmek. Onun için hepimize görev düşüyor.? dedi.

Yaklaşan yerel yönetim seçimleri ile ilgili de açıklamada bulunan Vali Ali Mantı bütün Kamu ve Kuruluşların tarafsızlık ve adalet içerisinde devletin hukuk çerçevesinde yüklediği sorumlulukları yerine getireceğini bildirdi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterinin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya; Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, İdare Mahkemesi Başkanı Şenol Karadeniz, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yusuf Şahin, Vali Yardımcıları Hakkı Loğoğlu, Gürkan Karaman, Şahin Bayhan, Mustafa Türkcan, , İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İlçe Kaymakamları ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri katıldı.



Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli