Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Ünye ile kader maçına çıkıyoruz

Ünye ile kader maçına çıkıyoruz

Spor toto 3 .ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor ligde 30. hafta mücadelesinde Pazar günü saat 14:30?da Atatürk stadında ligde kader maçlarından birisinde Ünyespor ile karşılaşacak.

Ünye ile kader maçına çıkıyoruz

Spor toto 3 .ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor ligde 30. hafta mücadelesinde Pazar günü saat 14:30’da  Atatürk stadında ligde kader maçlarından birisinde Ünyespor ile karşılaşacak. Maç biletleri  yönetim tarafından  açık ve kapalı tribün 5 olarak açıklandı.Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren karşılaşmada Adıyaman bölgesinden hakem  Ali Köse düdük çalacak. ligde 29 .hafta deplasmanda sandıklı karşısında aldığı galibiyetin morali ile Ünyespor maçına çıkacak temsilcimiz bu sezon ikinci devre ilk kez ard arda ikinci galibiyetini almak istiyor.Ünye maçı hazırlıklarını tamamlayan ve bütün hesaplarını galibiyet üzerine kuran temsilimizde ciddi eksik bulunmuyor. taraftarı önünde Pazar günü ligde kalma adına önemli bir sınav verecek temsilcimiz Ünyespor engelini aşıp ligde iyice rahatlamanın hesaplarını yapıyor.Ünye maçı öncesinde morallerin yerinde olduğu görülen temsilcimizde futbolcular taraftarlarına  iç sahada 2 hafta aradan sonra 3 puan sevinci yaşamak için kenetlendi. Ligde haftalar sonra 29. hafta Afyon’da deplasmanda gelen galibiyet ile deplasman kabusunu dindiren  siyah beyazlılar Pazar  günü  Ünye karşılaşmasında rakibini evine puansız göndererek çıkışını sürdürmek istiyor. siyah beyazlı oyuncular ise taraftarlarına galibiyet sözü vererek kritik maçta tribünleri doldurmalarını ve maç sonuna kadar destek vermelerini istediler. Siyah beyazlı oyuncular  afyonda alınan galibiyet ile takım üzerindeki bütün   şansızlığı da kırdıklarını ve Pazar günü galibiyet serisine devam edeceklerini belirttiler.

Taraftarımıza 3 puan hediye edeceğiz

Spor toto 3.ligde temsilcimiz Pazar günü ligin alt sırlarında kurtuluş arayan Ünyespor’u konuk edecek. Siyah beyazlı temsilcimiz ise ligde galibiyet serisini sürdürmek ve ligde üst sıralara tırmanarak tehlikeli bölgeden tamamen uzaklaşmak istiyor. Ünyespor ile oynanacak kritik maç öncesinde  teknik patron Sinan Bayraktar, afyonda alınan galibiyet işler camia üzerindeki bütün karabulutları dağıttık. Ayrıca deplasmandaki şansızlığımızı da kırarak büyük moral  bulduk. futbolcularım özgüvenlerini kazandı. afyondaki maç bizim için dönüm maçını kazasız atlattık. şimdi  deplasmanda aldığımız galibiyetin tesadüf olmadığını göstermek için Ünye maçını da kazanmamız gerekiyor. bütün hesaplarımızı galibiyet üzerine yaptık. futbolcularım Pazar günü sahada görevlerini eksiksiz yerine getirerek taraftarımıza 2 hafta aradan sonra iç sahada 3 puan sevinci yaşatacağız. Ünye maçının önemi büyük. bizim içinde rakibimiz içinde kader maçı. maçı kazanıp  ligde rahat bir nefes almak istiyoruz. Böyle anlamlı ve önemli kritik maçta bizim her zaman destekçimiz olan taraftarımızı Pazar günü eksiksiz bir şekilde tribünlerde görmek istiyoruz. taraftarımızın desteği ile maç sonunda  güzel bir galibiyet ile Atatürk stadından mutlu ayrılacağımıza inanıyorum. onun için Pazar günü saat 14:30’da Aksaray’lı futbolseverleri Atatürk stadına bekliyoruz şeklinde konuştu.

Sarı karta dikkat!

 Spor toto 3. Ligdeki temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da Pazar günü Atatürk stadında oynayacağı   Ünye  maçı öncesinde 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Siyah beyazlılarda Cemil  Karakum, Hasan Dinçel, Mehmet Güneş, Akif Karakuş  ve Hakan Doğan  3’er sarı kart ile ceza sınırında yer alıyor.Ünye  karşılaşmasında sarı kart ceza sınırında bulunan 5 futbolcu Cemil  Karakum, Hasan Dinçel, Mehmet Güneş, Akif Karakuş  ve Hakan Doğan dördüncü sarı kartlarını görmeleri halinde cezalı duruma düşerek 31 .hafta deplasmanda  oynanacak Maltepespor  karşısında  forma giyemeyecekler. Pazar günü siyah beyazlıların taraftarı önünde çıkacağı Ünyespor  mücadelesinde 5 oyuncunun sarı kart ceza sınırında olmaları nedeni ile camiada adeta sarı alarm verildi. ligde son haftalara  girilirken ve kritik maçlar  temsilcimizi beklerken Ünye maçında kart görmemeleri konusunda teknik heyet tarafından oyunculara   uyarı geldiği öğrenildi.

Haber: Hamit MAVİLİ

 



Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli