Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

Ülkü Ocaklarının düzenlediği 2. Bölge İstişare Toplantısı yapıldı

Ülkü Ocaklarının düzenlediği 2. Bölge İstişare Toplantısı yapıldı

Ülkü Ocaklarının düzenlediği 2. Bölge İstişare Toplantısı yapıldı

Aksaray Ülkü Ocakları Başkanımız Sercan Belgemen yayınladığı basın bildirisinde şunları söyledi.Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz´un bizzat katılımıyla, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Erzincan, Erzurum, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Konya, Adana, Mersin, Eskişehir, Sivas, Yozgat İl Ocak Başkanları ve aynı illerin ortaöğretim, teşkilat ve üniversite başkanları ile gerçekleştirilen 2. Bölge İstişare Toplantısı sonlandı.
Ülkü Ocakları Genel Merkezi binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Genel Başkanımız,
Değerli Ocak başkanlarım ve onların çok kıymetli çalışma arkadaşları;
Bugün burada sizlerle bir araya gelmeyi nasip ettiği için Cenab-ı Hakk´a hamd-ü senalar ediyorum. Sizlerin varlığı, samimiyetini ve inancını görmek şahsıma ve tüm Genel Merkez yöneticilerimize güç vermektedir. Bütün vilayetlerimizi, özellikle zor şartlar altında görevlerini sürdüren Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizdeki illerimizdeki ocaklarımız başta olmak üzere hepsini defalarca ziyaret ettik, istişarelerde bulunduk Buralardaki ülküdaşlarımızın dertlerini dinledik. Yine, Irak ve Suriye´deki Türkmen kardeşlerimiz için hazırladığımız yardım paketlerini, türlü engelleme ve zorluklara rağmen Cenab-ı Allah´ın yardımıyla sahiplerine ulaştırdık. Canımız pahasına, cephede bulunan kardeşlerimizi ziyaret ettik. Buralardaki kardeşlerimizin ?Biz milliyetçi hareketin, ülkücülerin geleceğini biliyorduk? sözlerini duymanın dünyalara bedel sevincini ve gururunu yaşadık.
Yine bu süreçte, Türk gençliğine faydalı olabilmek ve milletimiz yararına kalıcı eserler bırakabilmek adına bir çok projeyi de hayata geçirdik. Çok önem verdiğimiz Ülkü Evleri projesi, Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu projesi, Burs Kardeşliği projesi, Kurban Bağışı kampanyası, ülke çapında bilgi yarışmaları, şehit ailelerimiz için yaptığımız çalışmalar bunlardan bazılarıdır.
Sizlerin emekleri, ülküdaşlarımızın desteği ve dualarıyla böylesine anlamlı faaliyetleri gerçekleştirebilen bir Genel Başkanın, herhangi bir ülküdaşını incitecek tavrı söz konusu olabilir mi? Birlikte çalıştığımız sizlere ve diğer tüm ülküdaşlarıma duymuş olduğum muhabbet ve kardeşlik bağı, sadece dünya hayatı için değil; ahiret hayatı için de bakidir. Bu kardeşlik ve muhabbet içerisinde ve bundan güç alarak, gelecekte de birçok yeni projeyi sizlerle birlikte hayata geçireceğiz.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak sizlere talimatım odur ki; asli vazifemizin siyaset olmadığının bilincinde olarak, günlük hesaplara ve dünyevi kaygılara kapılmadan eğitim ve kültür faaliyetlerine kaldığımız yerden, yenilerini de ekleyerek devam edeceğiz. Bir takım mihrakların seçim sonuçları sonrasında ?dava bitiyor, hareket yok oluyor? mealindeki söylemlerine asla aldırış etmeyeceğiz. Unutmayınız ki bu dava ne iktidarla var olmuş ne de iktidar olmadığı takdirde yok olacak kadar basit ve sahipsiz değildir. Ümitsizliğe kapılmak, karanlıklar içinde kaybolmak, ye´se düşmek, ?Allah (c.c) var, keder yok? diyen biz ülkücülere asla yakışmaz. Bugün içinde bulunduğumuz durumda, bizim asıl kaygımız olan Türk gençliğinin milli ve manevi anlamda gelişmesi, çağın şartlarına kendini hazır hale getirmesi ve donanımlı bir şekilde yetiştirilmesi daha da önemli hale gelmiştir. Edepli, ahlaklı, imanlı, bilgili bir gençlik için çalışmak mecburiyetindeyiz. Özellikle ortaöğretim ve üniversite gençliğinin milli şuurla yetiştirilmesi için teşkilatlarımızın eğitim faaliyetlerine ve yetiştirilmesine ziyadesiyle önem vermeliyiz.
Sözlerime son verirken hepinize katılımınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İllerinizdeki bütün ülküdaşlarımıza selamlarımı iletiniz. Rabbim; milletimizin-memleketimizin ve cümlemizin yardımcısı olsun. İfadelerini kullandı.Genel Merkez binası önünde hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından 2. Bölge İstişare Toplantısı son buldu.

 



Bakan Şimşek'in faiz talimatı iddialarına açıklama
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
140 bin yaşlı evde bakılıyor
Hudutlardan geçit yok!
DİM: "İnternet ilanları için daha adil bir sistem olabilir"
LGS başvuruları başladı
Edirne'de yerel kalkınmaya destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı
Bakan Özhaseki: TOKİ ile yeni evler yapmaya devam edeceğiz
Depremzede aile hekimlerine zulüm iddiası!
Konut Fiyat Endeksi arttı
BUTEXCOMP Ankara ve İstanbul’da tanıtıldı
4 ilde 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi
İllerde bugün hava durumu nasıl olacak?
Mobil Market'te ucuz ete hücum ettiler
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,18
  • EURO

    35,15% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2246,37% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı