Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

Türemiş, ?Aksaray´ı Kadınlarımızla Birlikte Yöneteceğiz?

Türemiş, ?Aksaray´ı Kadınlarımızla Birlikte Yöneteceğiz?

Aksaray´da Engellin İmdadına AFAD ekipleri yetişti

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programlarına katılan İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Özhan Türemiş ?Gördüğümüz ilgi bizi adım adım Aksaray Belediyesine götürüyor? dedi.
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Özhan Türemiş 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü anma etkinliklerine katıldı. Seçim çalışmalarına aralık vermeden devam eden Türemiş, Eşi Doktor Perihan Ceyda Türemişle katıldığı törenlerde ilk karanfili de eşine verdi.
Aksaray Barosu Kadın Hakları Komisyonunun 15 Temmuz Milli İrade Meydanı´nda düzenlendiği programa katılan Türemiş ardından Nora City´de düzenlenen resepsiyona geçti. Resepsiyonun ardından seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Özhan Türemiş Bedir Muhtar Mahallesi, Bahçeli, Kılıçarslan Mahallesi ve civarında esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı. Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılandıklarını söyleyen Özhan Türemiş ?Son dönemece girdiğimiz günlerde kamuoyu yoklamaları ve vatandaşlarla yapmış olduğumuz sohbetlerde gördük ki artık biz Aksaray Belediyesi´nin kapısına doğru adım adım gidiyoruz? dedi.
?Gerçek Sonuçları Vatandaş Gösterecektir?
?1 Nisan sabahı Aksaray´ı İYİ´ler yönetecek? diyen Özhan Türemiş ?Şehr-i Süleyha´ya ismine yakışır kadrolarla, projelerimizle geliyoruz. Vatandaşlarımız her şeyin farkında. Yapılan anketlerde öyle uçup kaçmaya gerek yok. Herkes kimin ne olduğunu biliyor. Gerçek bir anketi en kısa zamanda vatandaşımız anketçilere gösterecektir açıklamasında? bulundu.
?Bir Çok Medeniyetten Önce...?
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir de program düzenleyen İYİ Parti Heyeti ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Özhan Türemiş öğle yemeğinde Aksaraylı kadınlar ve çeşitli STK gruplarının kadın temsilcileri ve yönetim kurullarıyla bir araya geldi.
Burada konuşma yapan Türemiş ?Kadınlarımızın hakkı ödenmez. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü, emekçilerin, emekçi kadınların haklarının kazandığı gün olması nedeniyle tüm dünya ile birlikte biz de kutluyor ve anıyoruz. Dünyadaki birçok ülkeden daha önce kutlayarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün kadınlara verdiği değerin birçok medeniyetten daha üstün olduğunu biliyoruz? diye konuştu. ?Türk toplumunda kadının yeri farklıdır? diyen Başkan Adayı Türemiş ?Onlar her zaman baş tacımızdır. Toplumun her alanında eşit şekilde yer almaları için biz de gerekli mücadeleyi veriyoruz. Her zaman onların yanındayız? şeklinde konuştu. Türemiş Resepsiyonda kadın davetlilere fular ve karanfil hediye ederken eşi Ceyda Türemiş de çalışmalarında yanına yer alarak destek verdi.



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9691,16%0,48
  • DOLAR

    32,49% -0,17
  • EURO

    34,75% -0,32
  • GRAM ALTIN

    2420,38% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3985,16% -0,84
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false