Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

TÜMSİAD Aksaray Şubesi Yeni Yönetimi Basına Tanıtıldı.

TÜMSİAD Aksaray Şubesi Yeni Yönetimi Basına Tanıtıldı.

TÜMSİAD Aksaray Şubesi Yeni Yönetimi Basına Tanıtıldı.

TÜMSİAD Aksaray şube Başkanı ve Yönetimi bugün Basın ile bir arıya geldi. Yeni seçilen Çiçeği burnunda TÜMSİAD Aksaray Şube başkanı İlker Başgan basın toplantısında bir konuşma yaptı. Başgan şunları söyledi.?Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği, KOBİ´lere hizmet vermek için 2005 yılında 12 KOBİ ile  İstanbul´da kurulmuş sanayici ve iş adamları derneğidir. TÜMSİAD yurtiçinde 56 şubesi, yurt dışında 10 çözüm ortağı, 98 yurt dışı temsilciliği ve 12.000´in üzerinde üyesi ile yeni Türkiye´nin mimarlarından biri olmayı sürdürmektedir.

TÜMSİAD İşadamları Derneği olarak vizyonumuz, yerel ve evrensel değerlere sahip, azim ve kararlılıkla bütün insanlığa hizmet eden, dürüst, dinamik ve çalışkan, girişimci, gelişime açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan, dünyadaki tüm ülkelerde Türkiye´yi marka haline getirecek iş adamları kuşağı oluşturmaktır.

TÜMSİAD, iş dünyasında TÜMEXPO, KOBİ ŞURASI, ALLINTECH gibi uluslararası çok önemli faaliyetlerin yanında, yurt dışı iş seyahatleri gerçekleştirmiş aynı zamanda kamusal ve sosyal alanda sivil anayasanın hazırlanması ve huzurun tesisinde önemli inisiyatifler alarak kamuoyunun ve iş dünyasının dikkatini

çekmiştir. Geleceğe yatırım yapan her kurum gibi üyelerine fayda üretmenin yanında toplumun ve iş dünyasının paydaşı olmayı da şiar edinmiştir.

Uluslararası piyasalarda iş adamlarımızın etkin rol almaları için Ekonomi Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı gibi kamu kuruluşları ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM) ve iş dünyası STK´ larıyla çalışmalar yürüten TÜMSİAD, küresel iş yapılanmalarında Türk iş dünyasının yer alması için çalışmalar sarf etmektedir.

Bu süreçte milli ve manevi değerlerimize saygıyı en temel ilke edinmekteyiz. Sürdürülebilir iktisadi kalkınmanın temin edilmesini sağlamak amacıyla; insan ve çevre açısından hak ve adaleti üstün tutan bir anlayışla hareket etmekteyiz.

 

Ülkesi ve milleti için sorumluluk üstlenen, elini taşın altına koyan TÜMSİAD ´ın  Türkiye´nin geleceğinde çok daha güçlü ve etkin konuma ulaşacağına inanıyoruz. Çünkü 13 yılda ekonomide pek çok sıkıntıyı, pek çok krizi, pek çok badireyi atlatan ülkemiz için bunların artık geride kaldığına şahit olmaktayız. Türkiye´yi 2023´te dünyanın ilk 10 Ekonomi arasında yer alabilmesi için TÜMSİAD olarak gerekeni yapacağız.

 

TÜMSİAD Aksaray yeni yönetimi olarak hedeflerimiz:

  • Her bir üyemizin kendi sektöründe bir marka olması,
  • Ticaretin değişen kurallarına hızla adapte olması,
  • Bilgi, beceri ve yeteneklerini yapacağımız faaliyetlerle artırması,
  • Yerel ulusal ve uluslar arası networkumuzdan faydalanması,
  • 2016 yılında başlatmış olduğumuz ?proje yönetim merkezi? uygulaması ile kamunun sağladığı her türlü destek hibe ve yardımlardan ücretsiz olarak faydalanmasıdır.

Proje yönetim merkezimiz son 6 ay içerisinde 20 ilde 2000 üyemizi destekler konusunda bilgilendirmiş ve şu ana kadar yaklaşık 50 üyemiz bu hizmetten faydalanmıştır. TÜMSİAD Aksaray olarak Aksaray´daki işadamı ve  

 

girişimcilerimizin de bu hizmetten azami derecede faydalanmasını arzu ediyoruz.

Konu ile ilgili bu hafta sonu dışişleri bakanımız Mevlüt ÇAVUŞOĞLU´nun katılımıyla Antalya´da yapacağımız ?TÜMSİAD Genel İstişare Kurulu Toplantısı?ndan sonra sizlerle ayrıca bir bilgilendirme toplantısı yapacağız.

Toplantımıza iştirakinizden dolayı siz değerli medya mensuplarına teşekkür eder Aksaray´ımız için yapacağımız yeni faaliyetlerde tekrar görüşmeyi arzu ederiz.

Saygılarımızla. ?

 

İlker BAŞGAN Kim?

Yönetim Danışmanı ve Eğitimci olan İlker BAŞGAN, 1973 yılında Aksaray´da doğdu.

Orta öğrenimini memleketi olan Aksaray´da, Lisans öğrenimini Hacettepe Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı.

Çalışma hayatına 1999 yılında başladı. Yaklaşık 15 yıl boyunca Bankacılık sektöründe Ticari Krediler Pazarlama Yöneticisi, Kurumsal Krediler Pazarlama Yöneticisi ve Şube Yöneticisi pozisyonlarında görev yaptı. Halen kurucusu olduğu Huzur Yönetim Danışmanlığı firmasında Yönetim Danışmanı ve Eğitimci görevlerini birlikte sürdürmektedir.

Çalışma hayatı boyunca; ?İş Sürekliliği?, ?Takımdaşlık?, ?Yönetim Becerileri?, ?Liderlik?, ?Finansal Analiz?, ?İleri Düzey Finansal Analiz?, ?Dış Ticaret?, ?Ülke Kredileri?, ?Bilanço Yorumlama Teknikleri?, ?Digital Pazarlama? , ?Yönetim Danışmanlığı Araçları? konulu eğitimleri aldı.

Görev yaptığı Huzur Yönetim Danışmanlığı firmasında Finansal Planlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi, Stratejik Planlama, Yatırım Planlama, Kurumsallaşma , Proje Yönetimi konularında danışmanlık hizmeti verdi.

2015 Ocak ayından bu yana European Bank for Reconstruction and Development (EBRD)?nin Türkiye´de yürütmüş olduğu ?Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık? programında ?akredite yönetim danışmanı? ve ?şirket koçu? olarak görev yapmaktadır. Ayrıca aynı yıl KOSGEB tarafından verilen girişimcilik eğitimleri için yeterlilik belgesini aldı ve aynı kuruma girişimcilik eğitimleri hizmeti sunmaktadır.

Görev yaptığı yerler başta olmak üzere çeşitli eğitim programlarında, ? Finansman Yöntemleri? , ?Finansal Planlama?, Müşteri İlişkileri Yönetimi?, ?Girişimcilik?, ?İletişim Becerileri?, ?Pazarlama ve Satış? konulu eğitim, sunum ve çalışmalara imza attı.

Aksaray´da ikamet etmekte olup, fotoğraf sanatı ile ilgilenmektedir.

 



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,50% 0,02
  • EURO

    34,82% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2424,26% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı