Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

TOBB´den ATB Ziyareti.

TOBB´den ATB Ziyareti.

TOBB´den ATB Ziyareti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi , Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı MemişKütükcü Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök´ ü ziyaret etti.

 

Ziyarete Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı MemişKütükcü, Merkez Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı İdris Yavuz, Amasya İli Suluova İlçesi Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Esem KODAMAN, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veteriner Hekim Naci Duman, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt, Meclis Başkan Yardımcıları Yakup Uğur, İlhan Demir, Meclis Üyeleri Mehmet Ekici, Ramazan Yerli Katıldı.

. ?Vatan Varsa Biz Varız Vatan Yoksa Yaşamakta Yok?

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök 15 Temmuzdan bu yana bir süreç yaşadık. Bu süreçte şunu anladık bizim birliğimizi beraberliğimizi hiçbir şey bozamaz. ?Vatan Varsa Biz Varız Vatan Yoksa Yaşamakta Yok? düsturunu edinmişiz. Halen bu şuur ile, ülkemizin menfaati için gerekli her platformda canını ve malını ortaya koyan TOBB ve Türk Milleti var. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı MemişKütükcü başkanımın da ifade ettiği gibi güçlü temelleri olan bir ekonomiye sahibiz. Doların sabah yükselmesi ve kısa bir süre içerisinde toparlanması ekonomimizin ne kadar güçlü olduğunu ve temellerinin sağlam olduğunu gösteriyor. TOBB´nin verdiği bu mücadele iş dünyası adına çok önemliydi. Ben sahsınızda TOBB´ni kutluyorum. Yine Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın Talimatları ile 15 Temmuz Olaylarında gazi ve şehitlerimize yardım amaçlı bir kampanya başlatmıştık. Bizde Aksaray´da Türkiye genelinde ilk olarak 50 Bin TL yardımla katkı sağladık. Biz Türk insanı olarak ?Malımız devletin Canımız Allah´ın? şuuru ile yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz? dedi.

?İnsan ola ki Koya Bir Yere Eser, Eser Olmayan Yerde Yeller Eser?

Başkan Özkök ?Biz hizmet için buraya geldik. İşimiz çok çalışmak ve şehrimize vizyon kazandırmak önünü açmaktır. Üstadın dediği gibi ?İnsan ola ki Koya Bir Yere Eser, Eser Olmayan Yerde Yeller Eser? düsturu ile hareket etmeye devam edeceğiz. Ben tekrar nazik ziyaretlerinden dolayı başkanıma ve hepinize çok teşekkür ediyorum.? dedi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi , Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı MemişKütükcü?Aksaray´a böyle bir hizmeti, Böyle bir eseri kazandırdığı için öncelikle Hamit Başkanıma teşekkür ediyorum. Hamit Başkan Çalışkanlığı ile, iş bitiriciliği ile yakından takip ettiğimiz ve takdir ettiğimiz arkadaşlarımızdan bir tanesi. Cenap-ı hak başarılarını daim etsin. Herkes kendi görev süresi içerisince bir eser bırakırsa o eser onun adı ile birlikte yaşayacaktır. Dolayısı ile eser bırakmak lazım. Tabi sizde buraya çok güzel bir eser yaptınız. Bunun için size ve sizin nezdinizde meclisinize teşekkür ediyorum? dedi

Başkan Kütükçü 15 Temmuz olaylarına da değinerek ? Komşu coğrafyalarda, Ülkemiz de, bölgemiz de çok önemli dönemlerden geçiyor.  Türkiye çok ciddi bir badire atlattı. Bunun tabiki bir takım sıkıntıları da toplumda iş hayatında yaşanmaya devam ediyor. Bizler iş dünyası olarak devletimizin ve milletimizin yanında ilk andan itibaren çok net ve kesin duruş sergiledik ve sergilemeye de devam ediyoruz. Bu ülke, bu millet bizim. Dolayısıyla Türk bayrağı ortak paydasında bütün milletimiz kenetlendi. Bu milli duruş çok kıymetli idi. Allaha çok şükür birlikteliğimiz ve duruşumuz devam ediyor. Bizim arzumuzda bir an önce bu sürecin sonlandırması ve son bulması yönündedir. Tutuklanan mal varlığına el konan iş adamlarımız var. Tabi ki yargı kararını verecek suçu olan cazasını çekecek, suçu olmayanda hayatına devam edecek. ?Geciken Adalet, Adalet Değildir? diye bir temel kural var. Bu adaletin bir an evvel tesis edilmesi bu sürecin bir an evvel sonlandırılması, yaranın daha derinleşmeden sürecin normalleşmesi hepimizin ortak arzusudur. Bu konuda hükümet yetkililerine sürekli görüşülüyor. Sayın Başkanımız ve Gümrük ve ticaret bakanımız ile birlikte 6 saat süren bir toplantıda bunlar uzun uzun anlatıldı ve görüşüldü. Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum. Hamit Başkanıma ve ekibine tekrar teşekkür ediyor saygılar sunuyorum dedi.

 



Merkez'in rezervleri azalışta!
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Bursa merkezli Mahzen'e 24 gözaltı!
Bir testten daha başarıyla geçti
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9792,6%0,78
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı