Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Teknik Bilimler MYO`nda 100 öğrenci diploma aldı

Teknik Bilimler MYO`nda 100 öğrenci diploma aldı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu?ndaki eğitimlerini tamamlayan 100 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndaki eğitimlerini tamamlayan 100 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. Okul bahçesindeki mezuniyet töreninde, okula sağladıkları katkılardan dolayı kamu kurumu ve özel sektör temsilcilerine “Teşekkür Plaketi” takdim edildi.

 

- Törende İşadamları, Akademisyenler ve Öğrenciler Buluştu -

 

Törenin açılış konuşmasını yapan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Necmettin Şahin, “Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu” diploması alan ilk mezunları verdiklerini ve bu münasebetle heyecanlı olduklarını belirtti. Diploma töreni vesilesiyle okula destek sağlayan işadamlarıyla akademisyenleri ve öğrencileri bir araya getirme şansına da sahip olduklarını vurgulayan Şahin, “Törenimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

- Hayatta Mutlu Olmak İstiyorsanız Çok Çalışın ve İyilik Yapın -

 

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar ise 2 yıllık eğitim sürecinin hızlı şekilde bittiğini ve öğrencilerin mezun olmaya hazır hale geldiklerini söyledi. “Bundan sonra anne ve baba desteği ile geçinmek yok” diyen Rektör Acar, “Artık iş bulup çalışma, memleketimize ve ailemize karşı sorumluluklarımızı yerine getirme zamanı” dedi. Öğrencilere ne iş yaparlarsa yapsınlar en iyisini yapma tavsiyesinde bulunan ASÜ Rektörü, şöyle devam etti: “Her zaman en iyiye talip olun, çıtayı yükseltin. Sizden daha bilgili insanlardan istifade edin. Kendinize nasıl davranılmasını istiyorsanız başkalarına da aynı şekilde davranın. Kendiniz için istemediğiniz bir şeyi başkaları için de istemeyin. Bir şeyi nasıl bulmak istiyorsanız öyle bırakın. Dünyada misafir olduğumuzu unutmayın. Ardımızda iyi bir miras bırakmak istiyorsak, bunun bu dünyada yapacağımız iyi şeylere bağlı olduğunu unutmayın. Mutlu olmak istiyorsanız çok çalışın ve iyilik yapın.”

 

 

Yapılan konuşmaların ardından Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na sağladıkları katkılardan dolayı kamu kurumu ve özel sektör temsilcilerine “Teşekkür Plaketi” takdim edildi. Tören, bölümlerinde derece giren öğrencilere belge ve hediyelerinin, daha sonra da tüm öğrencilere diplomalarının verilmesiyle sona erdi. 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli