TBMM Başkanı Şentop Aksaray Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezini Açtı

TBMM Başkanı Şentop Aksaray Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezini Açtı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Aksaray Belediyesi tarafından kadınlar için inşa edilen; kültür, eğitim ve sanat etkinliklerine imkan sunacak Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezi‘nin açılışını gerçekleştirdi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop,Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezinin açılış töreninde, insanları mutlu etmek isteyenlerin, onlar için faydalı hizmetler yapması gerektiğini ifade etti.

Şentop açılış öncesi yaptığı konuşmada,"Merkez birkaç boyutlu planlanmış, hobi kursu, spor salonu, kültür merkezi gibi. Böylece Aksaraylı hanım kardeşlerimiz için önemli bir sosyal tesis hazırlanmış. Kadınlarımız burada buluşup kaynaşabilirler. Hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmek için spor yapabilirler. İlgi duydukları alanlarda kursa katılabilirler. Böylece kendilerini yenilemek, geliştirmek için sunulan imkanlardan yararlanabilirler."
Şentop, bugünün Somuncu Baba'nın vefatının sene-idevriyesi olduğunu hatırlatarak Somuncu Baba'yı ve eşi Necmiye Hatun'u rahmet ve şükranla andığını söyledi.
İnsanlarımızı mutlu etmek için çalışan Belediye Başkanımız Enver Dinçer gibi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hayırlı işlerde acele etmek lazım düsturundan hareketle merkezimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şentop, kurdeleyi keserek Necmiye Hatun Kadın Etkinlik Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Şentop merkezde incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Dinçer'den bilgi aldı.

Açılış törenine, Vali Ali Mantı, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve vatandaşlar katıldı.


 



AKSARAY VALİSİ KUMBUZOĞLU’NDAN SULTANHANI’NDA YANGIN ZİYARETİ
Ticaret'ten Iğdır'daki '2 bin TL ısıtıcı' iddiasına açıklama
AKSARAY’IN YENİKENT BELDESİNDE ACI OLAY: GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERDİ
Erdoğan: Eurofighter süreci olumlu ilerliyor
Gümrük ekipleri 51 milyon makaron ele geçirdi!
Bursa Büyükşehir Ata'sının huzurunda
2026 hac protokolü Cidde'de imzalandı
Ankara’da çalışma istasyonları 80 bin öğrenciyi ağırladı
Ankara’da 10 Kasım düzenlemesi! Bazı güzergahlar kapatılacak
Jandarma'dan 10 ilde dev operasyon! 5,8 milyar TL’lik işlem hacmi tespit edildi
Deprem hasarlı illere ek laboratuvar izni... Yapı Malzemeleri ve Zemin Laboratuvarları Yönetmeliği'nde kapsamlı değişiklik
Funda Kurt’tan Gölbaşı Zübeyde Hanım Lisesi’ne teknik destek
16 bin 400 hasta immünoterapi ilaçlarından yararlandı
"Her Aile 1 Fidan" projesi başladı... Yeni doğan bebekler ve çiftler için fidan dikiliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile Bakü’de görüştü
  • Pazar 18.9 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.9 ° / 15.4 ° false
  • Salı 18.4 ° / 15.1 ° false