Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

Tarım ve Hayvancılık Heyeti Üreticilerle Buluşuyor

Tarım ve Hayvancılık Heyeti Üreticilerle Buluşuyor

Tarım ve Hayvancılık Heyeti Üreticilerle Buluşuyor

 

Nüfusunun yüzde 80´inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı Aksaray´da Ziraat Odası Başkanlığı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından belde ve köylerdeki çiftçiler bilgilendiriliyor.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Mustafa Şahin, tarım ve hayvancılık alanında uzman ekipleri ile birlikte Aksaray´daki belde ve köyleri ziyaret ederek üreticilerle bir araya geliyor. Burada çiftçilerle sohbet eden tarım ve hayvancılık heyeti, tarım ve hayvancılık alanında gündemdeki son gelişmeleri üreticilere anlatıyor. Özellikle hükümet tarafından tarım ve hayvancılığa sağlanan desteklerden bahseden tarım ve hayvancılık heyeti, üreticilerin de tüm sorunlarını dinleyerek çözüm getiriyor.

HER ZAMAN ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Aksaray´ın merkeze bağlı Yeşilova Beldesi´nde gerçekleştirilen toplantıyla ilgili bilgiler veren Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, üreticilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, ?Ziraat Odası ve Tarım Müdürlüğü olarak ekiplerimizle belde ve köylerimizi ziyaret ediyoruz. 2 hafta önce Yenikent Beldemize gittik ve kahve kahve gezip çiftçilerimizle buluştuk. Bu buluşmalarımızda çiftçilerimiz bilgilendirdik. Özellikle Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı´nın ?Haydi Gel Köyümüze Geri Dönelim´ Projesi kapsamında bilgiler veriyoruz. Ziraat Odası Başkanlığımızın hizmetlerini anlatıyoruz. Tarım müdürümüzle birlikte köy köy geziyoruz. Üreticilerimizin de sorunlarını dinliyoruz. Hükümetimiz sağ olsun tarım ve hayvancılığa çok ciddi destekler veriyor. Bu buluşmalarımızda hibe ve desteklemeler hakkında da geniş çaplı bilgiler veriyoruz. Biz her zaman üreticinin yanındayız? dedi.

ÇİFTÇİLERİN DERTLERİNE DERMAN OLUYORUZ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun ise, ?Bugün de Yeşilova kasabasındayız. Buradaki çiftçilerimiz ile bir araya geldik. Ziraat Odası Başkanımız ile birlikte fırsat buldukça köylerimizde, kasabalarımızda tarım ve hayvancılığı anlatıyoruz. Çiftçilerimizle bir araya gelerek sorunları dinliyoruz. Bakanlığımızın desteklemelerini ve bundan sonra uygulamaya girecek desteklemeleri anlatıyoruz. Kısacası dertlerini dinliyoruz. Dertlerine derman olmaya çalışıyoruz? dedi.

 



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Merkez'in rezervleri azalışta!
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9887,34%1,76
  • DOLAR

    32,51% 0,07
  • EURO

    34,89% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2454,71% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4012,78% 0,50
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı