Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Tarihin En Görkemli Fuarı Kapılarını Açıyor

Tarihin En Görkemli Fuarı Kapılarını Açıyor

Tarihin En Görkemli Fuarı Kapılarını Açıyor

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 3. Otomobil, 2. Beyaz Eşya ve Mobilya Fuarı yarın kapılarını açıyor. Aksaray Fuar ve Teşhir Alanında (Pazar Pazar´ı) düzenlenecek olan fuar 13 Ağustos Pazar günü son bulacak iken fuara yaklaşık 100 bin kişinin katılım göstermesi bekleniyor. Tarihin en görkemli fuarında çalışmalar son bulurken vatandaşlar son model otomobil son teknoloji beyaz eşya ve 2017 sezonu mobilya modelleri ile buluşacak.

Kırşehir, Niğde, Kayseri, Nevşehir ve Konya başta olmak üzere çevre illerden birçok vatandaşın ve gurbetçinin fuara katılım göstermesi beklenirken fuarın ekonomiye can katacağı dile getirildi.

Aksaraylı vatandaşların ve iş dünyasının merakla beklediği fuarın kapılarını açmaya saatler kala açıklama yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; ?Aksaray bu hafta 2 büyük organizasyona ev sahipliği yapıyor. Öncelikle bugün Aksaray Fuar ve Teşhir Alanında yani Pazar pazarı olarak adlandığımız mekânda tarihimizin en görkemli fuar organizasyonu gerçekleştiriyoruz.  Dünya´nın en çok ilgi gören fuarlarının başında gelen OTO Show fuarının yanı sıra beyaz eşya ve mobilya fuarımızla ilimiz ekonomisine can katmaya hazırlanıyoruz. 4 gün sürecek olan fuarımıza 100 binin üzerinde vatandaşımızın katılım göstermesini bekliyoruz. Araştırma ekibimiz tarafından yapmış olduğumuz çalışmada şuan ilimizde ciddi oranda gurbetçi vatandaşımızın olduğu ve onlarında bu güzel fuar organizasyonun biran önce açılması için mesajlar gönderdiğini öğreniyoruz.  2014 yılında başlayan fuar geleneğimiz 2017 yılında da devam ediyor ve fuarımızın hayırlı olmasını diliyorum. İkinci büyük organizasyonumuz ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yapımı tamamlanan Meslek Lisemizin açılış törenidir.

Bugün ülkemizin ve ilimizin sanayisinde en büyük eksiklik olan yetişmiş insan gücünün temini noktasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ilimizde yapımı tamamlan mesleki ve teknik Anadolu lisemizin açılış töreni TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu´nun katılımı ile 12 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00´da organize sanayi bölgemizde yapılacaktır.  Aksaray´a vermiş olduğumuz sözün gerçekleşeceği okul açılış törenimize ve fuar açılışımıza tüm halkımızı davet ediyorum? Dedi.

 



Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
ABD'li heyet TBMM'de
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9113,82%0,37
  • DOLAR

    32,37% 0,19
  • EURO

    35,00% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2325,32% 0,27
  • Ç. ALTIN

    3946,20% 2,77
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli