Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

TARAFTARIN SESSİZ BEKLEYİŞİ BUGÜN SONA ERECEK

TARAFTARIN SESSİZ BEKLEYİŞİ BUGÜN SONA ERECEK

Spor toto 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor’da devre arası transferlerin bugün

Spor toto 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor’da devre arası transferlerin bugün açıklanacağı yönünde yapılan açıklamaların ardından taraftarlar merak içinde transferler ve teknik patronun kim olacağını beklemeye başladı. Siyah beyazlılarda ilk olarak aydın Kahraman’ın biletinin kesilmesinin ardından takımda ilk devrenin son 4 haftasında teknik patronluk görevini yürüten Atalay Canel’in yerine düşünülen teknik adamın belli olduğu ve bugün taraftarın karşısına çıkacağı öğrenildi. Siyah beyazlı yönetimin haftalardır teknik heyet arayışının İstanbul’da sona erdiği ve her konuda anlaşılan teknik adamın ismi ise sır gibi saklanması taraftarı da heyecanlandırdı. Teknik heyet konusunda sorunu ortadan kaldıran siyah beyazlı yönetimin transferde ise spor toto 2 ligden 2 isim ile anlaştığı, ilk devre kalede büyük sorunlar yaşanması nedeni ile kaleci sorununu da spor toto 2. Ligden çözdüğü öğrenildi. Siyah beyazlı taraftarların büyük merak içerisinde olduğu transferlerin bugün Aksaray’a gelerek ön protokol imzalanacağı ve 6 ocakta başlayacak ara transfer dönemi ile birlikte resmi imaların atılacağı öğrenildi. Siyah beyazlılarda kulüp başkanı Kenan Cumhur taraftarın heyecanlı bekleyişinin Cuma günü (bugün) sona ereceğini ve gerekli takviyelerin nokta isimler olduğunu söyledi. Ara transfer dönemimi start alması ile anlaşma sağlanan oyunculara resmi imzaların attırılacağını ancak transfer dönemi öncesinde ilk olarak anlaşma sağlanan oyuncular ile de ön anlaşma yapılacağını ifade etti. Taraftarın rahat olmasını belirten kulüp başkanı Cumhur , sezon öncesi yaşanan transfer yanlışlarının asla tekrarlanmayacağının altını çizerek sözlerini bitirdi.
RAMAZAN COŞKUNER SANAYİSPOR YOLUNDA
Aksarayspor’lı 25 yaşındaki tecrübeli sağbek oyuncusu Ramazan Coşkuner sezon başı bölgesel lig ekiplerinden Sorgun Belediyespor’a transfer olmuştu. Ancak tecrübeli oyuncu Yozgat temsilcisinde ilk devre fazla forma şansı bulamadı.
Aksaray’lı oyuncu Ramazan Çoşkuner sadece 3 maçta forma giydiği Sorgun Belediyespor ile yoların ayrılacağı ve ara transferde Aksaray’a dönerek bölgesel ligdeki temsilcimiz Sanayisppor’da forma giyemeye çok yakın olduğu ileri sürüldü.
Bölgesel ligin tecrübeli oyuncuları arasında olan ve 4 yıl Bölgesel ve 1 yılda spor toto 3.ligde Aksarayspor’a hizmet eden tecrübeli oyuncuya Sanayispor cephesinden de yeşil ışık yandığı öğrenildi. transferi konusunda henüz netlik olmayan tecrübeli futbolcu ile Sanayispor arasındaki sıcak gelişmelerin mutlu sonla bitmesi bekleniyor. Sanayispor ile aynı grupta bulunan Sorgun Belediyespor forması ile tecrübeli oyuncu ilk devre Yozgat’ta oynanan maçta rakip olarak ter dökmüştü.
Ramazan Coşkuner bölgesel lig kariyerinde 50 resmi maç ve spor toto 3 .ligde ise 10 resmi maç tecrübesi bulunuyor.

 

 

 

 



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı