Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

Taksitle Ev Sahibi Olmak Katılımevim İle Daha Kolay

Taksitle Ev Sahibi Olmak Katılımevim İle Daha Kolay

Taksitle Ev Sahibi Olmak Katılımevim İle Daha Kolay

Birikim yapamayan kişilerin ev satın alma isteği, en güvenli yöntem olan tasarruf finansmanıyla gerçekleştirilebilir. Tasarruf finansmanı, yüksek faiz oranları veya yaşam standartlarını düşürme riski gibi olumsuz şartları içermeyen bir seçenektir. Bu yöntemde, sadece ana para ödenir ve başvuru sahibinin gelir düzeyine uygun ödeme planları oluşturulur. BDDK lisansıyla güvence altına alınan tasarruf finansmanı yöntemi, güvenilirlik açısından ortaya çıkabilecek tüm riskleri ortadan kaldırır.

Eğer ev sahibi olma hayaliniz var ancak banka kredilerinin yüksek faiz yüklerini taşımak istemiyorsanız, Katılımevim'in sunduğu olanakları keşfetmelisiniz! Katılımevim, uzun yıllar boyunca pek çok kişinin ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmiştir ve bunu yaparken yüksek faiz yüklerini talep etmemektedir. Ev sahibi olmak ve benzeri yatırımlar yapmak isteyen kişilere çeşitli seçenekler sunan Katılımevim sayesinde, peşinat, faiz ve diğer yükümlülüklerle başa çıkmadan rahatlıkla taksitle ev sahibi olma hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Ev sahibi olmak isteyenler için, taksitle ev alma seçeneği hem kira ödemekten kurtulmayı hem de temel ihtiyaçlarından vazgeçmeden ev satın alma imkanı sunmaktadır. Bu yöntemde, evin tam bedeli aylık taksitlerle ödenirken, farklı yöntemlere başvurarak taksitle ev alma seçeneğinden yararlanmak da mümkündür.

Katılımevim İle Taksitli Ev Almanın Avantajları

Kendi zevkinize göre düzenleyebileceğiniz, özelliklerini ve konumunu belirleyebileceğiniz bir evde yaşamak cazip gelmiyor mu? Birçok kiralık evde yaşayan kişi gibi siz de ailenizle birlikte mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayabileceğiniz, tamamen size ait olan bir ev hayal ediyor olabilirsiniz. Ancak bankaların ana paraya eklediği yüksek faizlerden dolayı ev alma konusunda çekimser kalıyor olabilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olacak Katılımevim faizsiz finansman yöntemiyle, taksitle ev sahibi olma avantajı sunar.

Taksitle ev alma, genellikle evin tam fiyatını tek seferde ödemek yerine, maliyeti belirli bir süreye yayma olanağı sağlar. Bu, bütçenizi yönetme ve nakit akışınızı koruma konusunda size daha fazla esneklik sağlar. Katılımevimin sunduğu bir diğer avantaj ise, kişinin kira ödeme derdinden kurtulması ve kendi evine sahip olmasıdır. Bununla beraber, evin tamamını ödeyecek bütçeniz yoksa sizlere sunulan taksit seçenekleriyle kolaylıkla ev sahibi olabilirsiniz. Katılım finansmanı konusunda çoğu insan, bankalarda bulunan devlet garantisi benzeri bir güvence aramaktadır. Katılımevim, BDDK lisansı ile birlikte müşterilerinin birikimlerine devlet güvencesi sunmaktadır. Katılımevim'in sağladığı avantajlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için 444 11 00 numaralı telefon hattını arayabilir veya en yakın Katılımevim şubesini ziyaret edebilirsiniz.



Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu