Aksaray

17.04.2024

  • İMSAK 04:30
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:29
  • YATSI 20:51

Sütçülerin yerini ?Süt Otomatı´ aldı

Sütçülerin yerini ?Süt Otomatı´ aldı

Sütçülerin yerini ?Süt Otomatı´ aldı

Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 27 Nisan 2017 tarihinde yayımlanan ?Çiğ Sütün Arzına Dair Tebliğ? ile birlikte sütçülerin yerini ?Süt Otomatları? aldı. Çeşitli şekillerde uygulamaya geçen otomatların en iddialısı ise Aksaray Hayvancılık Fuarı´nda, Beyaz Nehir Süt ve Gıda Teknolojileri standında görücüye çıktı

Sütçüler gitti, yerine süt otomatları geldi. Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı´nın 27 Nisan 2017 tarihli ve 30050 sayılı Resmi Gazete´de yayımlanan ?Çiğ Sütün Arzına Dair Tebliğ? gereğince artık çiğ sütler, otomatik satış ünitelerinde de tüketiciye sunulmaya başladı.

Bu kapsamda geliştirilen makinelerin en iddialısı ise Aksaray´da düzenlenen Aksaray Hayvancılık, Süt ve Et Teknolojileri, Çiftlik Ekipmanları ve Canlı Hayvan Irkları Fuarı´nda görücüye çıktı. Beyaz Nehir Süt Ve Gıda Teknolojileri standında tanıtılan DF ITALIA markalı yeni nesil süt otomatı fuarı ziyaret edenler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

Türkiye´nin en iddialı süt otomatı

Beyaz Nehir Süt ve Gıda Teknolojileri Genel Müdürü Basri Çalışkan, yeni tanıttıkları süt otomatı ile ilgili basına verdiği demeçte, hayvancılık ve gıda sektöründe üreticilere ve Türkiye´ye faydalı olacak projelere imza atmayı amaçladıklarını belirterek, ?Firmamız, sektöründe ulusal ve uluslararası yenilikleri takip edebilmek ve yeni uygulamalarla değişimlere uyum sağlamak, süt ve gıda üreticilerine, tarımsal amaçlı kooperatiflere, yetiştirici birliklerine, üretici birliklerine, süt ve süt hayvancılığına katkıda bulunmak amacı ile kuruldu. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalar neticesinde Türkiye´deki en iddialı süt otomatını Aksaray Hayvancılık Fuarı´nda tanıtma imkanı yakaladık. Türkiye temsilcisi olduğumuz DF ITALIA markalı yeni nesil süt otomatımız öncelikle, sağlıklı ve hijyenik bir ürün olarak ön plana çıkıyor. Yüksek kalite malzemeden üretiliyor ve müşterilere basit bir kullanım deneyimi sunuyor. Kapasiteleri 100 litreden 600 litreye kadar değişiyor. Çiğ sütü soğuk bir şekilde haznesinde barındırıyor. Uzaktan kontrol edilebiliyor. Tanımlanmış cep telefonu numarasına 1 veya 2 defa zaman aralıklarında denetleyerek , sıcaklık  alarmını  ve minimum süt seviyesini e-mail, sms veya telefonla çağrı olarak bildiriyor. Ayrıca bu makine her alış-verişten sonra buharla kendi kendini temizleyebiliyor? dedi.

?Müşteri memnuniyetini de garanti ediyoruz?

Çalışkan arıca DF ITALIA markalı süt otomatlarının Türkiye piyasasına yüksek kalitede ve hazırlıklı teknik personel ve her hangi bir gereksinime yanıt vermeye hazır  geniş bir servis ağı ile girdiğini de belirterek, ?Daha önce de belirttiğimiz gibi piyasaya sunduğumuz süt otomatları Türkiye´nin en iddialı ve en kaliteli makineleri. Arkasında prestijli bir markanın güvencesini de barındırarak sadece alanındaki iddiası ile yetinmiyor, aynı zamanda müşteri memnuniyetini de garanti ediyor? diye konuştu.



9 günlük tatilde hava rekoru!
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
3 ilçe, 4 beldede seçimler yenilenecek
Aras, CHP Grup toplantısına katıldı
Ticaret bakanlığı açıkladı... Üçüncü ülkelerin ürününe bile geçit yok!
Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama
Başkan Ahmet Aras Ata’nın huzurunda
9 günün bilançosu ortaya çıktı!
E-sertifika sayısı 8 milyonu geçti
Tüm sektörlerin ciroları artışta!
Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor
Kırmızı ve sarı bültenliler İstanbul 'Mahzen'inde!
Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor
Yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor
Bakan Özhaseki: 200 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65
  • Çarşamba 25.8 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli