Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

SÜMEYYE ÖZYÖN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

SÜMEYYE ÖZYÖN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

SÜMEYYE ÖZYÖN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

Aksaray Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Sümeyye Özyön Koç Ajans'ın "Seçim 2023" canlı yayın konuğu oldu.
Özyön " Vatanımıza,milletimize bağlı bir birey olarak yetiştim. Bununla birlikte eğitime ve sosyal faaliyetlere çok önem verdim. Aksarayı'mız bu alanlarda ve turizm alanında önemli projelerim var. Geçmiş ve mevcut siyasilerimizin hepsine bir Aksaraylı olarak şahsım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aksaray'ın şuanki başarısında onların önemli katkıları var. 
Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncü olmasıyla Türk Dünyası ile ilgili adımlar hızlandı.
Şehrimizinde özellikle Türk Dünyasının merkez şehirlerinden olmasını önemsiyorum. Ticaret, eğitim ve teknoloji ile bağıntılı olarak turizmimizide ileriye taşıyacak, benide çok heyecanlandıran düşüncelerim var. Temennim bunu hep birlikte hayata geçirebilmektir. Ankara'da bu alanlarda siyasi büyüklerimize çalışmalarımdan bahsettim. Aksaray hususundada üzerime düştüğü kadarıyla değerlerinden ve şehrimizin potansiyel durumundan oldukça söz ediyorum. Memleketimle her anlamda gurur duyuyorum,bunuda her fırsatta dile getiriyorum.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a mantık çerçevesinde bakan herkes Allah rızası için sever ve destek olur. Bizler Liderimizin ülkemize ve milletimize olan sevdasını,hizmetlerini bildiğimiz için gönülden bağlıyız. Dinimiz açısındanda derin düşünecek olursak kötü bir insanı kimse sevemez, iyi insanlar Allah için sevilir. Sonuç olarak Liderimizin attığı her adımın iyi niyetlerle olduğunun farkındayız,bu nedenle onunla yol yürüyor olmaktan çok mutluyum. Bizlerde eğer hayallerimizin peşinden gidebiliyorsak doğru işler için girişimlerde bulunabiliyorsak Cumhurbaşkanımızın sayesinde yapabiliyoruz. Devletimizin gücünü devletimizin babasına ve milletimizin desteklerine borçluyuz. 
Bu anlamda hemşehrilerimizin gerçekleri gördüğü düşüncesi ile önceki seçimlerde olduğu gibi Liderimizin ve partimizin yanında olacağına inancım tam. Şahsıma verilen destekler içinde ayrıca tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.
Cumhur İttifakı güven ittifakıdır. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli ülkemiz ve milletimizin bekası söz konusu olduğu vakit devletimizin ve Liderimizin yanında oldu,olmaya devam ediyor. Birlikte tüm zorlukları aşacağımıza inanıyorum."

6'LI MASA BİRLEŞTİRMEK İÇİN DEĞİL AYRIŞTIRMAK İÇİN BİR ARAYA GELMİŞ
Sümeyye Özyön 6'lı masa hakkında "İstikrarsız bir masa,Türkiye'de hızlı karar alabilme mekanizması bu kadar önemliyken farklı görüşlere sahip,birbirinin arkasında duramayan bir ittifak ülkemize ve milletimize zarar verir. Ülkemizde bir sorun oluşuyorsa kötü muhalefetten kaynaklı. Birleştirmek için değil ayrıştırmak için bir araya gelmişler, bakanlıkları, kurumları bölüşme kavgasını ediyorlar,hırslarından dolayı ülkemize zarar verdiklerinide umursadıklarını zannetmiyorum.Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu Cumhurbaşkanımızın güvenini boşa çıkardıkları yetmediği gibi, düşman gibi hareket ediyorlar. Ali Babacan özellikle milletimizi kışkırtmak için keskin ifadelere yer veriyor. Ülkemiz bütün değerleriyle ,bütün etnik kökenleri ile millet olmuştur. Ali Babacan tıpkı dış güçlerin yaptığı gibi mezhep ve etnik köken ayırt ederek karışıklık çıkarmak derdinde. Milletimizin böyle bir partiye verecek bir oyu yok. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener konusunda ise ben bir kadın olarak üslubunu doğru bulmuyorum. Dinimizde ve kültürümüzde kadının temsili bu olmamalı." Diyen Özyön Aksaraylılara hayırlı ramazanlar dileği ile memleketini çok sevdiği ifadelerine yer verdi.



Bozdoğan-30'da 147 gözaltı!
Türkiye için 'kuvvetli' uyarılar!
İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!
İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı