Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Sultanhanı Beldesinde Öğrencilerden Çevrecilik Örneği

Sultanhanı Beldesinde Öğrencilerden Çevrecilik Örneği

??Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak Küçük Öğrenciler ile Sultanhanı Caddelerinde Çöp Topladı ??

‘’Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak Küçük Öğrenciler ile Sultanhanı Caddelerinde Çöp Topladı ‘’

 

Sultanhanı Beldesinde Atatürk ilkokulu  1 Ve 2. ‘nci sınıf öğrencileri ‘’ Temiz çevre Temiz Kasaba ‘’ Etkinliği Kapsamında Sultanhanı Kervansarayı Çevresinde ve Sultanhanı Caddelerinde Poşetlerle Çöp topladı. Ellerindeki Dövizlerle Çevre Temizliği Konusunda Vatandaşların Dikkatini Çeken Öğrenciler Temiz Çevre Temiz Kasaba Sloganları eşliğinde Kasaba Merkezinde Çöp Topladılar.

Etkinliğe Sultanhanı Belediye başkanı Fahri Solak, Aksaray İl Millieğitim şube Müdürleri Kenan Yen, Murat Görmez, Sultanhanı Atatürk ilköğretim okulu Müdürü Kadir Akbaş Katıldı.

Organizasyon Hakkında bilgi veren Atatürk ilköğretim okul Müdürü Kadir Akbaş,  Amaçlarının Temiz bir çevre Sahibi olmaya Dikkat Çekmek ve Küçük Yaştaki Öğrencilerimize Çevre bilincini uygulamalı olarak Öğretmek olduğunu vurgulyarak ‘’ Biz eğitimciler olarak Çocuklarımıza Çevre bilincini ve Çevre Temizliğini Bir etkinlikle Uygulamalı olarak Öğretiyoruz ve Çocuklarımıza Çevre bilincini aşılamaya çalışıyoruz’’ dedi.

Etkinlikte Öğrencilerle birlikte Vatandaşların Şaşkın Bakışları Arasında Beyaz Önlüklerle ve Poşetlerle  Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Aksaray il Milli eğitim Şube Müdürleri Kenan Yen ve Murat Görmez de Sultanhanı Caddelerinde Çöp Topladılar.

Etkinlikle ilgili Ğörüşlerini Aldığımız Vatandaşlar Organizasyonun Çok Güzel bir Düşünce Olduğunu Belirterek Bugüne kadar Bir Belediye Başkanının Önlük Ve Eldiven Giyerek  Başkanı Olduğu Kasabada Elinde Poşetle Caddelerde Çöp Topladığını Ne Gördük Nede duyduk Bu Büyük ve  Örnek bir Davranış Çevre Bilincinin Nekadar önemli olduğunu Bizlere Göstermekte Etkinliği Organize edenlere Teşekür ediyoruz Dediler.

 

Etkinlik Sonunda öğrencilere Kısa bir Teşekür Konuşması Yapan Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ‘’ Bugünki Bu Çevre Temizliği Etkinliğine Katıldığınız için ve özveri ile çevremizi temizlediğiniz için hepinizin gözlerinden Alınlarından öpüyorum, Sizler Bundanson Sultanhanı nın Temizlik elçilerisiniz, böylebir organizasyonu hazırladıkları için öğretmenlerinizi kutluyorum teşekür ediyorum. Biliyorsunuzki Temizlik bizim Kültürümüzden, Peygamber efendimiz nediyor ‘’Temizlik İmanın Yarısıdır ‘’  onuniçin Bugün Sizler Hem Esnaflarımıza Hem Köylülerimize Bugünki bu etkinlikle Gelecek Nesillerimiz için Çevremizi Korumamız gerektiğini birkez daha hatırlattınız Sizleri kutluyorum ‘’ dedi. Etkinlik Başkan Solak’ın Öğrencilere Çikolata İkramı ile sona erdi.



Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
BaşkentRay'da rekor
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
Kümes hayvancılığında büyüme
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli