Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

Sultanhanı Yüksekokulu İlk Mezunlarını Verdi

Sultanhanı Yüksekokulu İlk Mezunlarını Verdi

Sultanhanı Yüksekokulu İlk Mezunlarını Verdi

Sultanhanı´nda 2015 Yılında Açılan ve Türkiye de ilk bölüm olma özelliğini taşıyan Yüksekokul Bölümü İlk Mezunlarını Verdi?

Türkiye de ilk olan ve Aksaray üniversitesine bağlı Geleneksel tekstillerin konservasyonu ve restorasyonu bölümü bu yıl ilk mezunlarını verdi. Mezuniyet nedeniyle Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak Mezun olan öğrenciler ile Akademik kadro onuruna bir İftar yemeği verdi.

Özel bir tesiste gerçekleşen İftar yemeğine Sultanhanı Belediye başkanı Fahri Solak, Başkan yardımcısı Hasan Temel, Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti Belde başkanı Hacı Ahmet Aslanhan, ASÜ Teknik bilimler Meslek Yüksek okulu müdürü Bektaş Ayık, Müdür Yardımcıları Şirin Silahlı Böge, Yasin Göktaş, sekreter N. Şehnaz Çetin, Bölüm Başkanları Vildan Acar, Mahmut Dumangöz,  Gül Coşkun ile Öğrenciler katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Sultanhanı Belediye başkanı Fahri Solak ?Sultanhanı´ndaki Yüksekokul bölümümüzden ilk mezunlarımızı veriyoruz bu Öğretmenlerimiz kadar bizim de gururumuz, Okulumuzun Sultanhanına kazandırılmasında çok büyük emekler verdik ve Okulumuzun büyüyüp gelişmesinde de katkılarımız devam edecek. Sultanhanı´nda geçtiğimiz yıl okulumuza ikinci bir bölümümüzde açılmıştı ve Şuanda Sultanhanı´nda ki  okulumuzda 50 civarı öğrencimiz var ve bu sayımız gelecek yıl daha da artacak ve bizlerin, sizlerin ve halkımızın da destekleri ile Sultanhanımızdaki bu okulumuzu daha da büyülterek yüzlerce öğrencimizin olmasını sağlama gayretindeyiz. Gelişen ve şehirleşen Sultanhanımız için yüksekokul ve eğitim çok önemli Sultanhanı´nda ki okulumuzdan mezun olan öğrencilerimize iş hayatında başarılar diliyorum´ dedi.

Daha sonra Teknik bilimler Meslek Yüksek okulu müdürü Bektaş Ayık da kısa bir konuşma yaptı. Müdür ayık Sultanhanı´nda ki Okulumuzdan ilk mezunları veriyoruz, öğrencilerimiz ne kadar şanslılar ki Eğitime ve okulumuza Çok büyük destek veren bir başkanımız var, Huzurlarınızda Sayın Başkan Fahri Solak´a okulumuza ve öğrencilerimize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum ve Mezun olan öğrenci kardeşlerimize de gelecek hayatlarında başarılar diliyorum´ dedi.

Ardından Teknik bilimler Meslek Yüksek okulu müdürü Bektaş Ayık Sultanhanı belediye Başkanı Fahri Solak´a Eğitime ve öğrencilere verdiği destekten dolayı Günün anısına bir tablo hediye etti. Program iftar yemeğinin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.



Gıdada tağşiş sağlığı tehdit ediyor
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Banka değil, ucuz et kuyruğu!
Bakan Şimşek'in faiz talimatı iddialarına açıklama
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
140 bin yaşlı evde bakılıyor
Hudutlardan geçit yok!
DİM: "İnternet ilanları için daha adil bir sistem olabilir"
LGS başvuruları başladı
Edirne'de yerel kalkınmaya destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı
Bakan Özhaseki: TOKİ ile yeni evler yapmaya devam edeceğiz
Depremzede aile hekimlerine zulüm iddiası!
Konut Fiyat Endeksi arttı
BUTEXCOMP Ankara ve İstanbul’da tanıtıldı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı