Aksaray

16.04.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:49
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:28
  • YATSI 20:49

Soyunma Dolapları İstanbul

Soyunma Dolapları İstanbul

Soyunma Dolapları İstanbul

İster tek bir çalışanınız olsun isterse binlerce soyunma odalarınızı soyunma dolaplarımız ile donatıyoruz. Bilindiği üzere soyunma dolapları spor kompleksleri, tiyatrolar, askeriye ya da hastaneler kadar hemen hemen tüm işletmelerde de kullanılan dolaplardır. İster kostüm kullanın, ister üniforma isterseniz de önlük soyunma dolabına ihtiyacınız vardır. Bu ihtiyaçları en profesyonel şekilde gidermek üzere üretim yapmaktayız. Sektörümüzde soyunma dolapları üretiminde ileri teknoloji kullanarak seçkin ürünler üretiyoruz. Yüksek kalite anlayışımız ile de iç ve dış pazara yönelik birinci kalite üretimler yapmaya devam ediyoruz. Profesyonel yaklaşımlarımızı modern tesislerimizde ürüne ve de hizmete dönüştürmeye devam ediyoruz. Teknolojiyi ve sektörel gelişimleri yakından takip ederek sürekli kendimizi güncellemekteyiz.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik yaptığımız profesyonel tasarımlar sonucu ürettiğimiz ürünler sektörde rakipsiz bir yere sahiptir. Soyunma dolaplarımız; C serisi ve CH serisi soyunma dolabı serileri ve C SB01 soyunma banklarından oluşmaktadır. Bu seçenekler ile her ölçekteki müşterimizin ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedeflemekteyiz. Soyunma dolapları İstanbul ve çevresinde olduğu kadar tüm iç ve dış piyasada birinci sınıf üretimini yaptığımız ve birinci sınıf hizmetle sunduğumuz ürünlerdir. Gerektiğinde opsiyonel seçenekler ile firmanızın ihtiyaçlarını tam olarak karşılamayı hedeflemekteyiz. Standart üretimlerin ihtiyacınızı gidermediği durumlarda ise tamamen size özel üretimler de yapmaktayız. Gelip yerinde ölçülendirme yaptıktan sonra size özel proje hazırlıyoruz. Proje onayı ile beraber en kısa sürede ürünlerinizi imal ederek yerinde montajını yapıyoruz.

İhtiyaca yönelik modüler kuruluma uygun olan sistemler dilenen sayıda artırılabilmeye de uygundur. Üretim kalitesi ve kullanılan birinci sınıf malzeme ile de sağlığa uygun ürünlerdir. Birinci sınıf paslanmaz çelikten üretilerek elektro statik boya ile boyanmaktadırlar. Standart renkler yanında müşteri isteğine göre de boyanabilmektedir. Böylece kullanılan mekan ile estetik uyum da sağlanmaktadır. Yine soyunma dolapları askılı ve çekmeceli gibi farklı opsiyonel seçenekler ile üretilebilmektedir. Üretim aşamasında havalandırma delikleri oluşturularak dolap içlerinde kötü koku oluşması da engellenmektedir. Özel kilit sistemleri ile de kilitlenebilen dolaplar kullanıcının eşyalarının korunmasını da sağlamaktadır. Kullanışlı ve sağlığa uygun olmaları yanında estetik ve şık modeller olarak da soyunma odalarınıza değer katan dolaplar üretiyoruz.

 

 



Ticaret bakanlığı açıkladı... Üçüncü ülkelerin ürününe bile geçit yok!
Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama
Başkan Ahmet Aras Ata’nın huzurunda
9 günün bilançosu ortaya çıktı!
E-sertifika sayısı 8 milyonu geçti
Tüm sektörlerin ciroları artışta!
Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor
Kırmızı ve sarı bültenliler İstanbul 'Mahzen'inde!
Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor
Yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor
Bakan Özhaseki: 200 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek
Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale!
Bahçeli'nin A Takımı belli oldu
İletişim'den '830 Suriyeli öğretmen atandı' iddialarına yalanlama
Saffet Sancaklı yeniden MHP'de
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9627,51%-0,54
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,58% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2477,79% -0,20
  • Ç. ALTIN

    4144,26% 1,43
  • Salı 23.9 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli