Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

Soylu; Aksaray halkına ne kadar teşekkür etsek azdır

Soylu; Aksaray halkına ne kadar teşekkür etsek azdır

Soylu; Aksaray halkına ne kadar teşekkür etsek azdır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen İftar Programına katılmak ve bir ziyaretler gerçekleştirmek üzere geldiği Aksaray´da çok büyük ilgi gördü.

Bakan Soylu ilk olarak Aksaray Valiliğini ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan Soylu, Vali Aykut Pekmez ile makamda gerçekleşen görüşmenin ardından Ak Parti İl Başkanlığına geçti.               

BAKAN SOYLU ?15 TEMMUZDA DİK DURAN 16 NİSAN HALK OYLAMASINDA VE SEÇİMLERDE DESTEK VEREN AKSARAY HALKINA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR?

Bakan Soylu, yaptığı açıklamada Aksaray´ın 15 Temmuz´da gösterdiği dik duruş ve 16 Nisan´da yapılan halk oylamasında verdiği desteğe Teşekkür ederek " Aksaray´ı yıllardır partimize göstermiş oldukları kadirşinaslık ile yakından tanıyoruz ve seviyoruz. 15 Temmuz süreci başta olmak üzere 16 Nisanda da Aksaray halkının vakur ve dik duruşunu takdirle karşılıyoruz. Aksaray her geçen gün büyüyen, gelişen güzel bir ilimiz. Özellikle 16 Nisan da halk oylaması ile gerçekleşen Referandumda rekor bir oylama ile evet sıralamasında derece yaparak geleceğine onay vermiştir. 15 Temmuz ve Referandum sürecinde özveri ile çalışan bütün milletvekillerimize, Aksaray Ak Parti İl Teşkilatımıza, Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

BAKAN SOYLU, AKSARAY BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINDA 10 BİN KİŞİ İLE İFTAR YAPTI 

Bakan Soylu ve beraberindeki heyet, Aksaray Belediyesinin Fatih Mahallesi Pazar pazarında düzenlenen iftar programına katıldı. vatandaşlarla tek tek tokalaştı ve  birlikte iftar açıp sohbet etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve diğer protokol üyeleri ile birlikte yaklaşık 10 Bin kişi ile birlikte iftarını açan Bakan Soylu, ev sahipliğinden dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya teşekkür etti. Yapılan sofra duasının ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Salihler şehri Aksaray´da Anadolu´nun yiğit insanı İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu´yu ağırlamak ve burada onunla iftar açmak bizim için bulunmaz daha doğrusu bizim için büyük bir şereftir. Başarımız Cumhurbaşkanımız ve ekibi olan sizlerin sayesindedir.  Burayı ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim? dedi.

Aksaray Valisi Aykut Pekmezde de Şehri Süleyha´da Ağırlamaktan mutluk duyduğumuz sayın iç işleri bankımız İftar soframıza konuk olarak bizleri ve Aksaraylı hemşerilerimizi bugün çok mutlu etmiştir Kendisini Şehri Sülehamız´da ağırlamaktan onur duyuyoruz?dedi.

BAKAN SOYLU ?BİZİ BİR BİRİMİZE DÜŞÜREMEYECEKLER?

İftar programında binlerce vatandaşa hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ülke olarak FETÖ ve terörle mücadeleye devam edeceklerini belirterek,  ?Aksaraylılar her seçimde bu ülkenin gelişmesinden, zenginleşmesinden yana oldu. Hep demokrasiden yana olup demokrasiyi yükselttiniz. 16 Nisan´da ülkemizin kararlarını daha rahat alabilmesi için 5 yılda alabileceğimiz mesafeyi iki yılda alabilecek referandumda rekor bir oyla burada EVET diyerek Türkiye´nin geleceğine önemli bir katkı da bulundunuz. Aksaraylılara şükranlarımı ifade ediyoruz. Allah sizden razı olsun? dedi.

Bakan Soylu ?Benim bir iddiam var Türkiye büyümeye hızla devam ederken Aksaray Türkiye´den bir milim daha fazla ve hızlı büyücek? dedi

15 TEMMUZ ŞEHİDİ ÖZEL HAREKET POLİSİ ÖNDER GÜZEL UNUTULMADI

Daha sonra 15 Temmuzda Gölbaşı Özel Hareket Dairesinde görevli iken Hain FETÖ Teröristlerin saldırısı sonu Şehit olan Önder Güzel´in ailesini evinde ziyaret eden Bakan Süleyman ve beraberindeki heyet Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´yı makamında ziyaret etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soyluya Aksaray Belediyesinin çalışmalarını anlatan Başkan Yazgı Bakan Soylu´ya hediye takdiminde bulundu.

Aksaray Belediyesini ziyaret eden iç işleri Bakanı Soylu Ulu Camide Teravih namazını kıldıktan sonra Emniyet Müdürlüğü´nün KOM noktası ve Bölge Trafik Müdürlüğünde görev yapan emniyet görevlilerini ziyaret ettikten sonra saat 01.00 sıralarında Aksaray´dan ayrıldı.  

 



Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü
3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi
SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Atama kararları Resmi Gazete'de
Gıdada tağşiş sağlığı tehdit ediyor
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Banka değil, ucuz et kuyruğu!
Bakan Şimşek'in faiz talimatı iddialarına açıklama
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
140 bin yaşlı evde bakılıyor
Hudutlardan geçit yok!
DİM: "İnternet ilanları için daha adil bir sistem olabilir"
LGS başvuruları başladı
Edirne'de yerel kalkınmaya destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı