Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

SonsuzTeşekkür´ümü Sunarım

SonsuzTeşekkür´ümü Sunarım

SonsuzTeşekkü´rümü Sunarım

      Merhum Babamız Kalaycı Hacı Şammas´ın bizlere emaneti sevgili annemiz Ayşe Gökalp/Genç  Kasım ayında başlayan rahatsızlığının ardından 18 Aralık günü biz evlatlarını ve tüm sevenlerini üzüntüye gark ederek Hakka yürüdü.

ASÜ E.A.H YÖNETİMİ,ACİL VE GENEL İLE DAHİLİYE YAĞUN BAKIM HEKİM VE ÇALIŞANLARINA

    * Annemizin hastalanması üzerine çağrımıza uyarak evimize gelerek kendisini Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim/Araştırma Hastanesi Acil servisine kaldıran 112 Acil Servisi görevlilerine.

      Hastanenin Acil Yoğun bakımında annemizin tedavisini yaparak durumunu stabil hale getiren Dr Ahmet Turgut Keskin ile servisin tüm elemanlarına.

     Daha sonra hastanenin Genel Yoğun Bakım Servisine annemizi aldıran Başhekim Uzman Dr Cengizhan Kılıçaslan´a,İdari ve Mali Hizmet Müdürü Murat Tuğrul Metin´e,Genel Yoğun Bakım Sorumlu uzmanı Dr.Ayşegül Aykaç İbişoğluna ,tedavisini yapan Anestezi uzmanı Dr Hakan Akkan´a ve Genel Yoğun Bakım sorumlu Hemşiresi Derya Dağlı´ya

   Yoğun Bakımdaki tedavisinin ardından Annemizin alındığı Dahiliye Yoğun Bakımındaki tedavisi esnasında ve buradaki tedavisinin tamamlanmasından sonra ise servise aldırarak buradaki tedavisini yaparak iyileşmesi üzerine taburcu eden Dahiliye uzmanı Dr Mustafa Turgut´la, Dahiliye Servisi hemşireleriyle personeline.

  CENAZE NAMAZINI KILDIRAN,HEM NAMAZA, HEMDE DEFİNİNE KATILANLARA

   18 Aralık 2016 Pazar günü vefatının ardından hem Somuncu Baba külliyesinde ertesi gün öğle Namazına müteakip kılınan cenaze Namazını kıldıran komşumuz Gülağaç ilçe Müftüsü Mehmet Ali Dilek´e.

   Hem cenaze Namazına katılan hem de Bedir Muhtar kabristanlığındaki defini nede katılan Aksaray Geylani Vakfı Onursal başkanı Hüseyin Avni Çekiç´e, Aksaray Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ´a, Coğlakı Maraşlıoğlu Camii İmam hatibi İsmail Üzer´e, ADH eski Müdür Yardımcısı ve  Otelcilik Hizmetleri Müdürü Bekir Yiğit´e.

HEM CENAZE NAMAZINA KATILAN,HEMDE EVİMİZE TAZİYEYE GELENLERE

     Hem cenaze Namazına katılan, hem de evimize taziyeye de gelen İl Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Oflaz´a, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar´a, Aksaray Yenigün Gazetemizin sahibi Yaşar Karatay ile iş arkadaşlarım Gazeteci Gökten Öztürk, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Murat  Uğurlu,Hakan Özer,Ramazan Karatay´a ve Gazeteci-Yazar Erdoğan Kaya´ya,Emmoğlu Ramazan Durusu,Bektaş Sarıkaya ve Bacanağım Reşat Altuntaş´a

    Cenaze Namazına katılan ve daha sonra evimize 2 defa yazar ailesiyle birlikte taziyeye gelen Aksaray Haberci Sitesi Sahibi Mustafa Avcı ile sitenin Yazarları Ahmet Erbaş,İshak Pekgöz,Yaşar Akbaş,Yusuf Ersin Koç,Cemalettin Öztürk ve Şakir Koçak´a.

CENAZE NAMAZINA KATILAN ATANMIŞLARLA SEÇİLMİŞLER VE MESLEKTAŞLARIMIZA

Cenaze Namazına katılan İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan´a, Eğitim Bir-Sen Sendikası Aksaray Şubesi Başkanı ve Memur-Sen Konfederasyonu Aksaray il başkanı Murat Günaydın´a, Meslektaşlarım 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Südemen´e, Posta Gazetesi sahibi Bilal Bölükbaş ve Anadolu Ekspres Gazetesi sahibi Harun Atalay´a

TAZİYE İÇİN EVİMİZE GELEN SEÇİLMİŞLER,SİYASETÇİLER´LE ATANMIŞLARLA MESLEKTAŞLARIMA

    Taziye için evimize gelerek acımızı paylaşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Başkanı Yardımcısı Süleyman Canbulut´a

    Ak Parti İl başkanı Eczacı Abdulkadir Karatay ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Ayhan Gümüşsoy, Bayram Ali Kalkan,Nedim Şişman, Hikmet Ceviz ve Ak Parti Aksaray merkez ilçe Başkanı Ömer Gizlenci´ye.

    CHP İl Başkanı Avukat Ali Rıza Toprak ve kardeşi Avukat Yaşar Toprak´a

     Profesör Dr. Himmet Karadal´a,Aksaray İslami İlimler Fakültesi öğretim üyesi Yardımcı Doçent Dr. Mustafa Şen´e, Dr. Rıfkı Karabatak´a,Tuğrul Karacaer´e ve Psikolog Hasan İnce´ye

   Belediye Özel Kalem Müdürü Bahtiyar Bakar´a, AA Aksaray Muhabiri yiğenim Gazeteci Adem Koçak, Savaş Ulukaya,Rafet Açıkgöz´, Hasan Tevatir ve  Fatih Öztürk´e.

   TELEFONLA ARAYARAK ACIMIZI PAYLAŞAN´LARA

    Telefonla arayarak taziye dileyen Aksaray Milletvekili Doçent Dr. Mustafa Serdengeçti´ye,İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün´e, Belediye Başkan Yardımcısı  Güven Kemerkaya´ya,Atso Başkanı Ahmet Koçaş´a ,Müsiyad Aksaray Şubesi Başkanı Eyüp Dağdaş´a,Gazeteci-Yazar Şeref Yeşildal´a.

     22.Dönem Aksaray milletvekili Ahmet Yaşar´a, 2004-10 arası Aksaray Belediye Başkanı ve 25. Dönem Aksaray Milletvekili Nevzat Palta´ya .

    Konya Tıp Fakültesi eski Genel Sekreteri,Siyasetçi,Yazar ve Eğitimci Orhan Aydın´a, Uzun yıllar Aksaray Belediye Başkan yardımcılığı yapan Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımlar Genel Müdürlüğü, Raylı Toplu Taşıma Daire Başkanlığı Keçiören Metro Kontrol Baş Mühendisi  Abdürrahim Sertdemir´e,Dr.İzzet Sertdemir´e,İl Genel Meclisi üyesi İGM Başkan vekili Celalettin Kılıç´a, Gazeteci Vedat Tunç´a ve ASÜ A.E..A.H. Basın Sorumlusu Ahmet Arıbaş´a

    GAZETEMİZE GELEREK ACIMIZI PAYLAŞANLAR

     Gazeteye taziyeye gelen Avukat Ayhan Erel ve Avukat İbrahim Baykan ile Medaş Genel Müdür Yardımcısı Elektrik Mühendisi İnan Baykan´a.

 ANNEMİN HASTALIĞININ BAŞLANGICINDAN BAŞLAYARAK CENAZEDE VE DAHA SONRADA BİZİ YALINIZ BIRAKMAYAN TÜM KOMŞULARIMIZLA, EŞ DOST VE AKRABALARIMIZA

      Annemin hastalığı boyunca bizi yalnız bırakmayarak sürekli olarak telefonla arayarak durumunu soran, her gün hastaneye gelerek ziyaret eden ve bizlere moral veren, vefat etmesinden sonrada bizi yalnız bırakmayan, ellerinden gelen tüm maddi ve manevi imkanlarıyla da yanımızda olan tüm eş dost ve akrabalarımızla apartman komşularımıza.

    Annemin hastalığı esnasında ve vefatından sonra yurt içi ile dışından ve ilimiz genelinden Cenaze Namazına katılan ve evimize taziyeye gelenlerin yanında telefon açarak, mesaj göndererek ve sosyal medya aracılığıyla acımızı paylaşan tüm eş, dost ve sevenlerimize teşekkür ederiz.

     Evlatları Gazeteci-Yazar Ali Genç, Hanife Genç/ Akpınar ve Kevser Genç /Yeni,

    Gelini Ayşegül Genç/Bayram, Damatları Memiş Akpınar, Ayhan Yeni.

    Torunları Yunus Şammas Genç, Kazım, Ahmet Akpınar ve Çiğdem Akpınar/Öztürk Mustafa, Musa ve Dilara Yeni

 

                                                                                      09.03.2017 Perşembe



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı