Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Somuncu Baba Aşkın Sırrı Filminin İlk Fragmanı EMITT Fuarı’nda Gösterildi

Somuncu Baba Aşkın Sırrı Filminin İlk Fragmanı EMITT Fuarı’nda Gösterildi

Aksaray Belediyesi tarafından desteklenen, 2015 yılında adında söz ettirecek olan ve Aksaray’ın tanıtımına büyük katkı sağlayacak “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” Filminin İlk Fragmanı EMITT Fuarı’nda Gösterildi.

Aksaray Belediyesi tarafından desteklenen, 2015 yılında adında söz ettirecek olan ve Aksaray’ın tanıtımına büyük katkı sağlayacak “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” Filminin İlk Fragmanı EMITT Fuarı’nda Gösterildi.

Aksaray Belediyesi tarafından desteklenen “Somuncu Baba Aşkın Sırrı” Filminin ilk fragmanı için Filmin yönetmeni Kürşat Kızbaz, Başrol oyuncusu Furkan Palalı ve oyuncu Saruhan Hünel, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Yazgı ile EMITT fuarındaki Aksaray standında bir araya geldiler. Filmin ilk fragmanın gösterimi stanttaki  televizyondan hep birlikte seyredildi. Filmin  ilk fragmanı izleyenlerden tam not aldı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı: ‘‘ Fragmanı izleyince filmin Aksaray’ın Tanıtımı Adına  güzel olacağına bir kez daha inandım” Dedi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Biz biliyoruz ki sinema günümüzün en etkili tanıtım araçlarının başında geliyor. Bizde Aksaray’ımızın tanıtılması konusunda sinemadan faydalanmak için Manevi Dünyamızın Mimarlarından Şeyh Hamid-i Veli Somuncu Babamızın hayatını konu alan “Somuncu Baba aşkın sırrı” Filminin yapılması için çalışmalarımıza dört beş ay önce başlamıştık. Bu gün yapılan çalışmaların ilk bölümün kısa bir örneği olan fragmanını izleyince bu işin güzel olacağına olan inancımız bir kez daha yenilendi.İnşallah film bitip vizyona girdiği zaman Aksaray’ımızın tanıtımına büyük katkı sağlayacak.Tekrar yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

“Somuncu Baba Aşkın Sırrı” Filminin başrol oyuncusu Furkan Palalı, ”Çok güzel bir film bizi bekliyor.”

 EMITT Fuarındaki fragman tanıtımına katılan Somuncu Baba Aşkın Sırrı” Filminin başrol oyuncusu Furkan Palalı, İlk etabı da bitirdik. Yaklaşık iki haftalık bir çekim gerçekleştirdik biliyorsunuz Aksaray’da. Şimdi onun kurgusu montajı hazırlanıyor bir yandan. Birde fragman hazırladık yaklaşık bir dakikalık güzel bir fragman oldu. Bundan sonraki süreçte de hem senaryo üzerine hem de çekim mekanları ve oyuncular üzerine çalışmalarını yapımcımız ve yönetmenimiz devam ettiriyor. Bizde Mart Nisan Mayıs gibi çekilere tekrar başlayacağız. Yazı bekliyoruz güneşi bekliyoruz yeşili bekliyoruz o süreçten sonrada Mayıs gibi çekimlerimiz bitmiş olacak. Güzel bir film bizi bekliyor diyebiliriz. Bundan sonrası seyirci ile buluştuğu zaman belli olacak dedi.

 

Yönetmen Kürşat Kızbaz; Filmin ilk dönem çekimleri bitti, Her şey çok güzel adından söz ettirecek bir yapım oluyor.”

“Somuncu Baba Aşkın Sırrı” Filminin yönetmeni Kürşat Kizbaz fragmanın izlenmesinden sonra yaptığı açıklamada; Somuncu Baba Aşkın Sırrı filminin birinci etap çekimleri Aralık ayında sonlandı. Şimdi mevsimin değişmesini bekliyoruz. Mart- Nisan Mayıs aylarında iki farklı iklimi daha çekeceğiz ve çok daha büyük sahnelerimiz olacak. Savaş sahnelerimiz, saldırı sahnelerimiz olacak. Büyük Şam Pazarı kuracağız. Mekke’yi kuracağız, Erdebil’i kuracağız. Bir yandan prodüksiyon hazırlıkları devam ediyor ve filmle ilgili ilk fragmanımız da bugünlerde tamamlandı ve medya ile paylaşılıyor. Şu an her şey yolunda büyük bir başarı ile inançla ve umutla 2015 yılının en duygusal filimlerinden en mistik en güzel Filizlerinden birini gerçekleştiriyoruz dedi.”



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli