Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

Şırnak´ta Yaralanan Polis Babaevinde

Şırnak´ta Yaralanan Polis Babaevinde

Şırnak´ta Yaralanan Polis Babaevinde

 

Şırnak´ta 18 Ocak´ta terör örgütü PKK tarafından çevik kuvvet polislerinin bulunduğu otobüse yapılan ve 2 polisin şehit düştüğü, 10 polisin de yaralandığı roketatarlı saldırıda yaralanan Çevik Kuvvet Polisi Halil İbrahim Sevinç, tedavisinin ardından Aksaray´merkeze bağlı Topakkaya beldesindeki evine getirildi.  

  18 Ocak 2016 tarihinde Şırnak merkez Yeni Mahalle´de terör örgütü PKK´nın Çevik Kuvvet otobüsüne gerçekleştirdiği roketatarlı saldırıda 2 polis memuru şehit düşmüş, 10 polis memuru da yaralanmıştı. Yaralı Çevik Kuvvet polisleri Şırnak Devlet Hastanesi´ndeki tedavilerinin ardından memleketlerine gönderildi. Saldırıda şarapnel parçası ile kafasından yaralanan Aksaraylı Çevik Kuvvet Polisi Halil İbrahim Sevinç (25), babaevi olan Aksaray´ın Topakkaya beldesine getirildi. Burada tedavisi süren Sevinç, olay günü yaşananları anlattı.

 

  "BU VATANI BÖLMEYE GÜÇLERİ YETMEZ"

  Olayda 2 arkadaşının şehit düştüğünü belirten polis memuru Sevinç, ?Allah arkadaşlarımızın mekanını cennet etsin inşallah. Biz o gün saat 18.20 gibi şubeden çıkmıştık. Şubeden çıkınca orada roket attılar. Öndeki şoför arkadaşımız şehit oldu. Onun arkasındaki arkadaşım da şehit düştü. Benimle birlikte 10 arkadaşım yaralandı. Yaralarımız Allah´a şükür iyi. Şu an bir sıkıntımız yok. Ailemize ve bize moral olsun diye buraya ziyarete geldik. İyileştim Allah´a şükürler olsun. Yakın zamanda geri döneceğim. Allah´ın verdiği nefesi Allah´tan başka kimse alamaz. Onların ölüleri ile bizim şehitlerimiz bir değil. Bizim şehitlerimiz vatan millet için savaşıyor. Onların zaten bir amacı yok. Onlar kandırılmış insanlar. İnşallah onlarda bunun farkına varır. En kısa zamanda oralar temizlenecek. Özel Harekatçı Abilerimiz, Jandarma Özel Harekatçılarımız hepsi yiğitliğiyle, yüreğiyle orada çarpışıyor. Ben Çevik Kuvvet personeliyim. Orada bizlere verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Böyle hain saldırılarla onlar bir yere varamazlar. Bizde inanç var, bizler inançlı insanlarız. Allah´a şükür neyin ne olduğunu biliyoruz ve farkındayız. Allah bizimle, inşallah bu vatan bölünemez. Bunların bölmeye gücü yetmez. Bizim yiğit abilerimiz olduğu sürece bizler yenilmeyeceğiz. Allah bizim yanımızda her zaman? dedi.

 

  "4 ÇAPULCUYA MEMLEKETİ BIRAKMAYIZ"

  Sağ salim oğluna kavuştuğu için şükreden baba Veli Sevinç ise, ?Rabbime şükürler olsun sağ salim oğlumuzu bize bağışladı. Allah´a şükür bir şeyi yok artık iyileşti. Kafasında dikişleri vardı. Şarapnel parçası denk gelmiş. Biraz korktuk ama iyileşti artık. Arkadaşlarının yanına da dönecek. Benim 2 tane oğlum var. Kendimde dahil bu vatan için biz her zaman canımızı veririz. Bu hainlere hiç bir zaman buraları bırakmayız. Bunu böyle bilsinler. Allah´ın izni ile bu memlekette Çanakkale Savaşını, Kurtuluş Savaşını atlatmışız. Kaldı ki, bu 4 çapulcuya bu memleketi teslim etmeyiz. Allah´ın izni ile bu çatışmalarda çocuklarımız gitse biz kendimiz gideriz oralara. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Biz memleketimiz için çocuklarımız ile birlikte hazırız? şeklinde konuştu.

 

 



İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false