ŞEHRİN AVANTAJLI OLABİLECEĞİ BRANŞLAR İYİ DEĞERLENDİRİLMELİ

ŞEHRİN AVANTAJLI OLABİLECEĞİ BRANŞLAR İYİ DEĞERLENDİRİLMELİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, spor ve sağlık alanına dair ihtisaslaşma çalışmaları kapsamında, şehirdeki sportif etkinlik çeşitliliğini arttırmak arzusunda olduklarını söyledi.

Aksaray Hava Sporları Derneği Başkanı Rasim Gül, Rektör Şahin’i ziyaret etti. Kısa süre önce Aksaray’da gerçekleştirilen Yamaç Paraşütü Süper Final Test Şampiyonası’nın son derece önemli ve dikkat çeken bir etkinlik olduğunu, farklı kurumların işbirliğiyle gerçekleştirilen bu organizasyonun Aksaray’ı çok özel bir noktaya taşıyabileceğini kaydeden Şahin, hedeflerinin bu ve benzeri etkinliklerin şehre kazandırılmasına yönelik çalışmalara katkı sunmak olduğunu belirtti. ASÜ Rektörü, ihtisaslaşmanın el birliği ile ilerleyebilecek bir süreç olduğunu da vurgulayarak, “Spor ve sağlığın kesiştiği alanda projeler üretmeyi içeren ihtisaslaşma sürecini önemsiyor ve ciddiyetle bu alana dair çalışmalar yapıyoruz. Hava sporları, okçuluk, bisiklet… Aksaray’ın avantajlı olduğu veya olabileceği her branşı en iyi şekilde değerlendirmek ve şehrimizi bu alanlarda bir cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz” dedi.

Şahin, ziyareti ve Şampiyonanın düzenlenmesinde gösterdiği emekleri münasebetiyle Dernek Başkanı Gül’e teşekkür etti. Ziyaret, süreç içerisinde neler yapılabileceğinin istişare edilmesiyle tamamlandı.



LAVANTA BAHÇESİ’NİN SEZON AÇILIŞI, AŞURE BEREKETİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ZABITA EKİPLERİ YOL VE KALDIRIM İŞGALİNE SEBEP OLAN HER TÜRLÜ MATERYALİ KALDIRMAYA DEVAM EDİYOR
Mersin sivil katılımda öncü kentlerden biri oluyor
Kocaeli Büyükşehir, konforlu ulaşımı kente yayıyor
Ankara Büyükşehir'den "Çocuk İhtiyaç Haritası” çalıştayı
Ankaralı adaylara “AGS-KPSS Genel Tekrar Kampı”
ABB'den çocuklara ücretsiz futbol yaz kursu
Ankara Büyükşehir'den trafiğe nefes aldıracak proje
Bursa Kültür Yolu Festivali’nde çocuk hem eğlendi, hem de sanatı öğrendi
Türkiye internette dünya ortalamasının üzerinde
Meteoroloji'den Doğu Karadeniz'e sel, batıya sıcak uyarısı
Son 1 haftada 624 orman yangını
Bir sıcaklık uyarısı da Ankara'dan...
Jandarma'nın ilk 'AKINCI İHA'sı envanterde
Bakan Yerlikaya'dan 'yangın'ların adli raporu: 44 gözaltı, 10 tutuklama!
  • Pazar 30.1 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.8 ° / 14.8 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 17.3 ° Güneşli