Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

Şehit Ailelerinden Başkan Yazgı´ya Tam Destek

Şehit Ailelerinden Başkan Yazgı´ya Tam Destek

Şehit Ailelerinden Başkan Yazgı´ya Tam Destek

Aksaray Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ve beraberindeki bir grup Şehit ailesi, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´yı makamında ziyaret ederek ?Dua ve desteklerimizle her zaman yanınızdayız? dediler. 

SİZLERE HİZMET ETMEK BENİM BOYNUMUM BORCU  

Şehit aileleriyle görüşen ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yazgı ? Bütün şehit ailelerimize hizmet etmek benim boynumun borcudur. Eğer biz bu vatanda yaşıyorsak önce sizlerin evlatları sayesinde yaşıyoruz. 15 Temmuz´da o meydanlarda onu gördük. Şehit olanlara Allah rahmet eylesin. Mekânlarını cennet etsin. Biz buna inanıyoruz zaten şehitlerimiz cennette. Sizler öyle mübarek insanlarsınız ki bizlere öyle aşılamışsınız ki bizlere bu vatan ve millet sevgisini. Biz tarih kitaplarında okurduk ta acaba böyle mi derdik. Gerçekten öyleymiş. Gözünü kırpmadan o meydanları dolduran ve o tankın altına yatan ve o mermilere göğsünü geren insanlar yine sizin yetiştirdiğiniz insanlar bunun özellikle altını çizerek söylüyorum. Biz sizlerin çocuklarıyız. İyi ki bize bu duyguları vermişsiniz Biz vatanımız için sabaha kadar da nöbet tutarız. Tankın altına da yatarız. O silahlara da göğsümüzü gereriz. Bundan dolayı ellerinizi değil ayaklarınızı öpsek azdır. Sizlere biz ne yapsak azdır. Şehit ailelerimizin bizler için önemi ve değeri ölçülemez.  

Allah hepinizden razı olsun ?dedi.  

ALLAH´A ÇOK ŞÜKÜR ALNIMIZ AÇIK  SİZİN DUALARINIZLA BURADA DURACAĞIZ  

Başkan Yazgı, şehit ailelerinin kendisine ve eşine verdiği büyük destekten dolayı da ayrıca teşekkür ederek ?Biliyorsunuz siyasi bir mecradayız. Dolayısıyla bu konuyla alakalı siyasi rant peşinde olanlar. Başka hesapları olanlar. Ya da okullarını yıktığımız zaman ?Senden intikam alacağız? diyen o mahlûklar hem benimle ilgili hem de eşimle ilgili değişik iftiralar atıyorlar. Allaha çok şükür alnımız açık. Bizim bunlara ne destek verdiğimiz ne de bulunduğumuz kesinlikle doğru değildir. Ama birilerinin kötü emellerine rağmen ben şuna inanıyorum. Sizin dualarınızla biz burada duracağız. Biz Allaha sığındık. Kulların duasını ve sizlerin duasını bekliyoruz. Ben yaşantım boyunca bunu gördüm. Hem başkan olmadan önce hem başkan olduktan sonra yetime, yoksula, ihtiyacı olanlara ve sizin gibi değeri ölçülemeyecek şehit babalarımıza, ailelerimize hizmet etmenin manevi ve maddi anlamda da bizlere ne kadar huzura eriştirdiğini ben hep gördüm hep yaşadım. Allah sizlerden tekrar razı olsun.  

 HASİBE HANIMA ŞEHİT ANNELERİYLE MUKABELE PROGRAMI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ 

Eşimde Ramazan ayı boyunca Mukabele programı gerçekleştirdi.  Şehit ailelerimizle o eli öpülesi annelerimizle beraber çok güzel bir ortam oluşturdu. Onların da hayır duasını aldık. Biz dualara talibiz. Ne makamlara, ne mülklere, ne paralara. Biz sizlere hizmet ettikçe Allah bizi burada durdursun. Etmiyorsak ta eden birini durdursun. Yani bu makamı hak etmemiz lazım.  Beni ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Çok mutlu ettiniz. Allah razı olsun? dedi.  

15 TEMMUZ BİZLERE BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKTİĞİNİ GÖSTERDİ  

Aksaray Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ise yaptığı açıklamada  ? Şehit ailelerimizle birlikte değerli belediye başkanımızı ziyarete geldik. Son zamanlara 15 Temmuz başta olmak üzere o kadar olumsuz şeyler yaşanıyor ki bu yüzden bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize de rabbimden acil şifalar diliyorum. 15 Temmuz olayı şunu göstermiştir bizlere içimizin acımasıyla beraber birliğimizi, dirliğimizi korumamız adına birbirimize sahip çıkmamız gerektiğini gösterdi. Bu vesile ile bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Geride kalan onurlu ve dik duran şehit ailelerine de başsağlığı diliyorum? dedi.  

ŞEHİT AİLELERİ OLARAK HER ZAMAN BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ  

Şehit Aileleri Dernek Başkanı Hüseyin Koçak ise yaptığı konuşmada; Belediye başkanımızla biz zaman zaman görüşüyoruz. Kamuoyunda o kadar şeyler duyduk ki biz şehit yakınları olarak özellikle biz başkanımıza sahip çıkmak adına dualarımızla ve desteklerimizle değerli başkanımızın yanında olduğumuzu göstermek istedik. Bu vesileyle başkanımızı ziyaret geldik. Belediye Başkanımızın bugüne kadar derneğimize yaptığı hizmetlerle Derneğimiz ve şehit yakınlarımız altın çağını yaşıyor. Burada özel kalem müdürümüze de çok teşekkür ediyorum. Bizim bir dediğimiz iki edilmiyor. Çok şeyde istemiyoruz ama daha önce alışık değiliz bu tip hizmetlere. Ama bu belediye başkanımız döneminde derneğimize ve şehit yakınlarımıza o kadar çok önem veriliyor ki. Bu yüzden diyoruz ki değerli başkanımıza ?Senin yanındayız. Dualarımızla desteklerimizle yanında olacağız? dedi.  

HER ZAMAN BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ 

Koçak ? Ailelerimiz adına söylüyorum her zaman birlik ve beraberlik çerisinde Türkiye Cumhuriyetinin var oluşu nedeniyle birbirimize desteğimiz hep devam edecektir. Bu vesileyle başkanımızın eşi Hasibe hanıma da çok teşekkür ediyorum. Geçen Ramazan ayında bir ay süreyle şehit annelerimizi biraraya getirdi. Onlarla mukabele yaptı. Kur´anı Kerim okutuldu. Şehit anneleri çok memnun oldu. Onların da duasını getirdim. Benim eşimde bir şehit annesi. Onların da duası Hasibe hanımadır. O yüzden kim ne söylerse söylesin. Kim ne derse desin bizler şehit ailesi olarak sizin Aslan gibi yürekli olduğunuzu biliyoruz. Dedikodulara aldırmayın. Bizler aslan gibi delikanlı çocuklarımızı verdik bu vatan için. Bizim dualarımızda Rabbim katında inşallah makbul olur. Samimi dualarımız var. Gerçekten içimizden geldiği gibi konuşuyoruz. Ben tekraren diyorum ki değerli başkanıma bizim dua ve desteklerimiz devam edecek. Allah´ın izniyle biz seni şimdi de daha sonrada adaylığında ve belediye başkanlığında burada görmek istiyoruz? dedi. 

 BİZİM BİRLİĞİMİZİ, DİRLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAYACAKTIR 

Koçak ? 15 Temmuz şunu gösterdi ki bizim kavga değil, birlik ve beraberlik içerisinde birbirimize sarılma günü, vatanın ve bayrağın kolay verilmeyeceğini gösterdi. Bizim çocuklarımızda böyle canını kanını feda ettiler.  O 18-19 yaşındaki yavrularımız vatan bayrak uğruna namus uğruna canlarını feda ettiler. Bunu bir kez daha gördük 15 Temmuz hadiselerinde. Çanakkale´den bu zamana kadar Çanakkale´de 250 bin şehit, Kars Sarıkamış´ta 90 bin askerimizin donarak şehit olması bu vatan bayrak uğrunadır. Bizim birliğimizi, dirliğimizi kimse bozamayacaktır. Bundan emin olabilirsiniz. Dualarımız sizinle.  

BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE HÜKÜMETİMİZ BİZE ALTIN ÇAĞIMIZI YAŞATTI  

Koçak ?Biz her şeyden önce devletine, vatanına, milletine bağlı insanlarız. Bu vesileyle hükümetimize de teşekkür ediyorum. Şehit yakınlarımıza her şehidimizin tek ailesine Özel tüketim vergisi indirimi uyguladı. Bu Resmi gazetede yayınlandı. Şehidimizin eşi, çocuğu yoksa anne ve babası ÖTV indiriminden % 45 faydalanacak. Bu nedenle Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza üzere şehit ailelerimiz adına onlara teşekkür ediyorum. Bizleri unutmadıkları için. Unutmuyorlar. Biz sadece onu istiyoruz.  Unutulmamak istiyoruz. Kanın canın bedelinin hiçbir şeyle ölçülmeyeceğini. Her çocuğu olan bunu bilir. Ama biz diyoruz ki mesele Vatan bayrak olunca gerisi teferruattır. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. İşte bunu hem 15 Temmuz gösterdi. Hem de daha önce şehit olanlar gösterdi. Belediye başkanımız bize altın çağımızı yaşattığı gibi hükümetimizde yaşatıyor. Ben her fırsatta şunu söylüyorum biz şehit ailesiyiz bunlara nankörlük yapılmaz. Hiçbir şeyi unutmuyoruz. Unutmayacağız.  

 

 

 

  

 



Bakan Şimşek'in faiz talimatı iddialarına açıklama
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
140 bin yaşlı evde bakılıyor
Hudutlardan geçit yok!
DİM: "İnternet ilanları için daha adil bir sistem olabilir"
LGS başvuruları başladı
Edirne'de yerel kalkınmaya destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı
Bakan Özhaseki: TOKİ ile yeni evler yapmaya devam edeceğiz
Depremzede aile hekimlerine zulüm iddiası!
Konut Fiyat Endeksi arttı
BUTEXCOMP Ankara ve İstanbul’da tanıtıldı
4 ilde 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi
İllerde bugün hava durumu nasıl olacak?
Mobil Market'te ucuz ete hücum ettiler
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,18
  • EURO

    35,15% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2246,37% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı