Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

Sarıyahşi Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı

Sarıyahşi Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı

Sarıyahşi Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldı

Aksaray´daki ilçelere önem veren ve bu nokta da sanayicileri ve girişimcileri sürekli olarak iş hayatlarında başarılı olmaya yönlendirmeye çalışan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ilçelerin yanında olmaya devam ediyor.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ilçelerde ki girişimci sayılarını artırmak için bölge kursları düzenlerken, Ortaköy, Ağaçören ilçelerinden sonra Sarıyahşi´de ki girişimci adayları da ATSO Başkanı Koçaş´ın elinden sertifikalarını aldılar.

Sertifika töreninde konuşan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş yaptığı konuşmada; ?Bugün burada olmaktan gururluyuz. Daha öncede ATSO ilçelerle buluşuyor sloganı ile çıktığımız hizmet anlayışı ile sizlerle bir araya gelmiştik.

Burada bulunmamızın en önemli faktörü olan Aksaray´ı büyütme, ekonomisini yükseltme, ümidi ile bir araya gelmiş ve ayrı iş dünyalarında hizmet verecek girişimcilerimizi iş hayatlarına ilk adımlarını atmada yardımcı olmaktır.

 Odamız tarafından açılan girişimcilik kurslarında sizler ilk günden son güne kadar büyük bir azim ile çalıştınız. Hepinizin gözlerindeki ışık etrafı aydınlatırken, heyecanları, iş kurma hayalleri içerisinde emelleri aynı, düşünceleri farklı gençler sizleri cesaretiniz bugün buralara getirdi.

Bugün girişimcilik kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlerimiz sertifikalarınızı alarak hayallerinizdeki işi kurmak için adımlarınızı atmaya başlayacaksınız. Sarıyahşi´nin gelişimi ve ticari alanda büyümesi için yeni işler kuracak hem de yeni istihdamlar sağlayacaksınız.

Amacımız sizlerin iş kurması, hayallerinizin gerçekleşmesidir. Bu hayallerini gerçekleştirirken de devletin kredi imkânlarından, teşviklerinden faydalanabilme imkânı yaratmaktır. Türkiye´de her yıl 900 bin kişi istihdam nüfusuna katılıyor. Bu insanlara nasıl iş bulacaksınız? Yeni girişimciler bulabilirsek işte ancak o zaman işsizlik problemimizi çözeriz. Bizler bu bilinçle devletimizin vermiş olduğu destekle yeni girişimciler ortaya çıkarmak için bu kursları açmaktayız. Diğer yandan özellikle kadın girişimciler ve genç girişimciler kurullarımız ile birlikte kadın ve genç girişimci sayısının artması için faaliyetler yürütmekteyiz. Kadınlarımız iş dünyasında da büyük başarılara imza atmaktadırlar. Kadınlarımız gerçekten de el attıkları tüm işlerde başarılı sonuçlar elde ediyorlar. Nüfusun yarısını oluşturan kadınlarımızın girişimci ruhunu israf etmemek için kadın girişimci sayımızı artırma gerekliliğini bir kez daha ifade etmek istiyorum. ?Dedi

 



Şiddet dalga dalga yayılıyor
Deprem konutları teslim edildi... 2024 sonu hedefi 200 bin konut
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi
İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor
META'ya çifte ceza!
İnegöl ulaşımda çağ atlayacak
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin
Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü
3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi
SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Atama kararları Resmi Gazete'de
Gıdada tağşiş sağlığı tehdit ediyor
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8723,07%0,06
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,10% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2235,54% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı