Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Sanayi Tipi Çay Kazanı Fiyatları

Sanayi Tipi Çay Kazanı Fiyatları

Sanayi Tipi Çay Kazanı Fiyatları

Çay kazanları ve Tost Makinesi çeşitleri için hızlı ve güvenli alışverişin tek adresi olan Remtamutfak.com her zaman için en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlara satışa çıkarmakta ve oldukça da avantajlı ödeme seçenekleri sunmaktadır. Kahvehanelerde ve kafelerde kullanımı çok yağın olan çay kazanları ve tost makineleri aslında tüm işletmelerin temel gereksinimlerini oluşturmaktadır. İşletmenin iş hacmine göre istenen her boyutta olan tost makinesi ve çay kazanları tamamen paslanmaz çelik malzemelerden elde edilmiş ve uzun ömürlü kullanımlar için son derece uygun ürünler olmaktadır. Çay kazanları bakır demlik veya porselen demlik gibi farklı özelliklerde demlik seçenekleri ile satışa sunulmuştur.

Endüstriyel Tost Makinelerinin Fiyatları

Çay kazanları ve tost makinelerinin çalışma sistemleri ise her türlü enerji kaynağı için uygun olmaktadır. Doğalgaz, elektrik ve tüp gibi enerji türleri ile çalışabilir ve son derece de enerji tasarrufu sağlarlar. Tost makinesi ve Çay Kazanları anti mikrobiyel olarak üretilmekte ve asla kir tutmaz, kolay temizlenebilir özelliklere sahiptir. Tost makinesi ve çay makinesinde kullanılan özel malzemeler sebebiyle paslanma gibi bir durum asla söz konusu değildir. 304 paslanmaz çelikten imal edilen bu sanayi tipi mutfak ürünleri yüksek çalışma performansı göstermesine karşın en kaliteli ve en uzun ömürlü ürünler olmaktadır. kullanıcı hatası olmaması durumunda uzun süreler profesyonel bir kullanım imkanı sunacaktır.

Çay Kazanı Nereden Alınır

İstenen boyutlara göreve hacimlere göre şekillenebilen Çay Makinesi ile tost makinesi tamamen işletmenin müşteri potansiyeline göre ebatlarda bulunmaktadır. Kafeteryalar ve kafeler için oldukça hızlı ve pratik işlemlerin yapılmasını sağlayan bu makineler en uygun fiyatları ile sadece Remtamutfak.com adresinde bulunmaktadır. Gerek çay kazanları fiyatları gerekse tost makinesi fiyatları sitemiz üzerinden rahatlıkla araştırılabilir ve hemen sipariş verilebilir. Hızlı ve güvenli bir alışveriş sunan sitemizde ürünler aynı gün içinde kargoya verilir ve ertesi gün adresinizde olur. Bu ürünlerin ve sitemizde bulacağınız daha onlarca endüstriyel mutfak ürünlerinin ödemelerini ister havale istenirse EFT yöntemi ile yapılarak avantajlı fiyat indirimlerinden yararlanılabilir. Ürünlerin ödemeleri aynı zamanda ürün teslimi sırasında yapılabilmektedir.

Kaynak: www.remtamutfak.com



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli