Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Saded´ten ?Yürüyeceksin, Millet Yürüyecek Arkandan? Konulu Konferans

Saded´ten ?Yürüyeceksin, Millet Yürüyecek Arkandan? Konulu Konferans

Saded´ten ?Yürüyeceksin, Millet Yürüyecek Arkandan? Konulu Konferans

Aksaray Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sanat Düşünce Eğitim Derneği (SADED) işbirliğinde ?Gençlik Değerlerini Keşfediyor´ projesi çerçevesindeAksaray Abdülhamit Han Fen Lisesinde konferans gerçekleşti.

Konferansa;SADED Genel Başkanı Tarihçi Yazar Tahir Fatih Andı ve Eğitimci Fatma Kurşun Tamgüney misafir olarak Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Edebiyat Fakültesi dekanı Prof Dr. Zeki Taştan konuşmacı olarak katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal, öğrencilerin bu tür programlardan daha fazla istifade etmesi için bu tür konferanslara destek verdiklerini açıkladı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise konferansta yaptığı konuşmada öğrencilere araştırma yapmalarını ve çok çalışmaları gerektiği yönünde tavsiyelerde bulundu. ?Gençlerden çok umutluyuz´ diyen Başkan Yazgı, eğitim olanakları düşünüldüğünde öğrencilerin kendini yetiştirebilecek konumda olduğunu ifade etti.

Konferansa konuşan Tarihçi Yazar Tahir Fatih Andı, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın konferansa verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Gençlerin kendilerine rol model arıyorlarsa bunun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olması gerektiğini vurgulayan Yazar Fatih Andı, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Asımın Nesli´nin bu dönemdeki örnek insanı olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanımızın sadece bu milletin değil ümmetin umudu olduğunu haline geldiğini söyledi.

Birçok konferansa konuşmacı olarakEğitimci Fatma Kurşun Tamgüney, Türkiye´de eğitim olanaklarının çok iyi bir düzeyde olduğunu hatırlattı. Önceki dönemlerde özelikle başörtülü öğrencilerin çok sıkıntı çektiğini anlatan Eğitimci Fatma Kurşun Tamgüney, ?Cumhurbaşkanımız sadece bizim değil tüm ümmetin temsilcisi. Bunu ülke dışında çıktığınızda daha iyi anlıyorsunuz. Cumhurbaşkanımızı dünya Müslümanları tanıyor ve seviyor. Bizde sevelim. Onun yanında yer alalım? diye konuştu.  

Konferansa konuk misafiri olan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Edebiyat Fakültesi dekanı Prof Dr. Zeki Taştan ise yaptığı konuşmada bu tür konferansların öğrencilerin bilgi sahibi olması için bir fırsat olduğunu söyledi. Konferansa kendisi davet eden ve ağırlayan herkes teşekkür etti.

Abdülhamit Han Fen Lisesinde gerçekleşen konferansın ardından okul öğrencilerineTahir Fatih Andı´nın ?Yürüyeceksin, Millet Yürüyecek Arkandan? kitapları hediye edildi.

 



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli