Aksaray

16.04.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:49
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:28
  • YATSI 20:49

Resim Arşiv Sistemleri

Resim Arşiv Sistemleri

Resim Arşiv Sistemleri

Sanat galerileri ve müzelerde çok sayıda tablo ve resmin en uygun koşullarda saklanması gerekir. Her biri çok değerli olan resimlerin darbelere karşı, toza, ısıya, ışığa ve neme karşı korunmaları gerekir. Bunun için özel olarak tasarlanmış arşiv sistemleri en iyi çözümdür. Arşiv sistemleri konusunda sektörün en iyilerinden olan firmamız resimlerinizin korunması için en işlevsel sistemleri yapmaktadır. Kaliteli malzeme ve titiz bir işçilikle yaptığımız arşiv sistemleri sanat galerilerinin, müzelerin ve sanatseverlerin ihtiyaçlarını tam olarak karşılıyor. Ürünlerimiz hem işlevsel olarak hem de görsel olarak piyasada bulunan tüm arşiv sistemi modellerinden daha üstün özelliktedir.

Arşiv sistemlerini kendi modern tesislerimizde yapıyoruz. Usta ve deneyimli personelimiz titiz bir çalışmayla kusursuz ürünler yapmaktadır. Resim arşiv sistemleri raylar üzerinde hareket eden dikey panellerden oluşuyor. Paneller üzerinde bulunan kollar sayesinde hareket ettiriliyor ve kolayca birbirinin arasına girip çıkabiliyor. İstediğiniz paneli çıkarıp aradığınız resmi kolayca buluyorsunuz. Panel yüzeyleri tel kafesle kaplandığı için resimlerin asılması da oldukça kolay oluyor.

Resim arşiv sistemlerinin en önemli özelliği alan tasarrufu sağlamasıdır. Tek yönlü veya çift yönlü yapılan arşiv sistemleri tablo ve resim arşivleme kapasitesini en üst düzeye çıkarabilmektedir. Böylece aynı arşiv alanında çok daha fazla ürün saklanabilmektedir. Mekânların resim arşiv odaları her zaman derli toplu ve temiz bir görünümde olmaktadır. Resim arşiv sistemleri merkezi kilit sistemiyle kilitlenmekte ve resimler için güvenli bir ortam yaratılmaktadır. Panel aralarında doğal hava akımı da vardır ve resimler için en uygun iklimlendirme sağlanmış olmaktadır.

Web sitemizde resim arşiv sistemleri modellerimizi görebilirsiniz. Ancak her mekânın ihtiyacı farklı olacağı için özel tasarımlarla da üretim yapıyoruz. Bunun için bize bir telefon etmeniz yeterlidir. Firmamızın deneyimli elemanları size gelerek arşiv alanının ölçülerini alacak ve alanın şekline en uygun, en verimli kullanımın sağlanacağı tasarım hazırlanacaktır. Model ve renk tercihiniz de dikkate alınacaktır. Firmamız kaliteli üretimin yanında uygun fiyatlarıyla da sektörde öne çıkan bir firmadır. Farklı firmalardan da fiyat teklifi alabilirsiniz ama en uygun fiyatların ve kolay ödeme seçeneklerinin firmamızda olduğunu göreceksiniz.



9 günlük tatilde hava rekoru!
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
3 ilçe, 4 beldede seçimler yenilenecek
Aras, CHP Grup toplantısına katıldı
Ticaret bakanlığı açıkladı... Üçüncü ülkelerin ürününe bile geçit yok!
Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama
Başkan Ahmet Aras Ata’nın huzurunda
9 günün bilançosu ortaya çıktı!
E-sertifika sayısı 8 milyonu geçti
Tüm sektörlerin ciroları artışta!
Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor
Kırmızı ve sarı bültenliler İstanbul 'Mahzen'inde!
Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor
Yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor
Bakan Özhaseki: 200 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65
  • Salı 23.9 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli