Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Protokol Eşleri 4 şehit ailesini ziyaret etti

Protokol Eşleri 4 şehit ailesini ziyaret etti

Protokol Eşleri 4 şehit ailesini ziyaret etti

Aksaray Valisi Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın eşi Hasibe Yazgı ve Emniyet Müdürü Mehmet Aslan´ın eşi Zehra Aslan, darbe girişiminde ve terör saldırılarında hayatını kaybeden ikisi sivil ve ikisi emniyet mensubu 4 şehidimizim ailelerine taziye ziyaretinde bulundular.

Yeşim Pekmez, Hasibe Yazgı ve Zehra Aslan´dan oluşan heyet ilk olarak, 15 Temmuz´da darbe girişiminde bulunan hainlerin Gölbaşı Özel Harekât Dairesine yaptıkları saldırıda şehit olan 2.Sınıf Emniyet Müdürü Önder Güzel´in ailesini ziyaret etti. Şehidin annesi Gülşen ve eşi Yeşim Güzel ile görüşen Yeşim Pekmez, Hasibe Yazgı ve Zehra Aslan taziyelerini ileterek aileye sabır ve Başsağlığı dilediler.

Yeşim Pekmez, Hasibe Yazgı ve Zehra Aslan´dan oluşan heyet, daha sonra Ortaköy ilçesine giderek, Diyarbakır´da emniyet güçleri tarafından teröristlerin hücre evine yaptığı baskın sırasında şehit olan polis memuru Salih Aksu´nun babası ve annesini ziyaret etti.

Yeşim Pekmez, Hasibe Yazgı ve Zehra Aslan şehidin Babası Mustafa Aksu ile annesi Elmas Aksu´ya sabır ve Başsağlığı diledi.

Protokol eşlerinden oluşan heyet, Ortaköy´ün ardından Sarıyahşi ilçesine geçerek darbeci hainlerin Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne yapılan saldırısı sırasında şehit olan 35 yaşındaki Vedat Büyüköztaş ile 65 yaşındaki Yusuf Çelik´in yakınlarını ziyaret etti.

Protokol eşleri Sarıyahşi ilçesinin bayan kaymakamı Yıldız Büyüker ile birlikte ilk ziyareti Vedat Büyüköztaş´ın dayısı Mehmet Öztaş ile yengesi Şengül Öztaş´a gerçekleştirdiler. Sivil şehidin ailesine sabır ve başsağlığı dileyen protokol eşleri son olarak aynı saldırıda hayatını kaybederek, şehit düşen 65 yaşındaki Yusuf Çelik´in kız kardeşi Hatice Aygan ile eniştesi Ahmet Aygan´ı ziyaret ettiler. Yeşim Pekmez, Hasibe Yazgı ve Zehra Aslan, sivil şehit Yusuf Çelik´in yakınlarını da sabır ve başsağlığı diledi.

Protokol eşleri darbe girişimi sırasında Türk halkının hain darbecilere karşı tek yürek olması sayesinde ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğinin tüm dünyaya gösterildiğini belirterek ? Bizde böyle sağlam ve cesur bir millet olduktan sonra Allah´ın izniyle hiç kimse birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozamayacaktır. Hain saldırıda ve terör saldırısında hayatının kaybeden tüm şehitlerimize Yüce Allah´tan rahmet diliyor ve minnetle anıyoruz. Geride kalan aileleri ve yakınlarına da sabır diliyoruz? şeklinde konuştular.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false