Aksaray

16.04.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:49
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:28
  • YATSI 20:49

Protokol 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nde Medya Mensuplarıyla Buluştu

Protokol 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nde Medya Mensuplarıyla Buluştu

Protokol 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nde Medya Mensuplarıyla Buluştu

  Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla medya mensupları ve basın temsilcileri ile düzenlenen programda bir araya geldi.

  Programa Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları , Cemiyet Başkanları ile ulusal ve yerel çok sayıda medya mensubu katıldı.

 Vali Aykut Pekmez, ?Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla tüm basın mensuplarımızın gününü kutluyorum. Sizler önemli ve zor bir görevi yerine getiriyorsunuz. Önemli çünkü toplumun en önemli haklarından ve ihtiyaçlarından biri olan bilgi edinme hakkını yerine getiriyorsunuz. Hem kamunun hem siyasetin hem de toplumun aynası olarak haberleri bilgiyi doğru ve objektif bir biçimde tüm vatandaşlarımıza iletiyorsunuz. Buda görevinizin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. İnşallah bu yıl ve önümüzdeki yıllarda iyi haberler yapılacak ortamlar oluşmasını temennisi ile hepinize teşekkür ediyorum? dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ´da konuşmasında ?Her şeyden önce gününüz kutlu olsun. Basın bizler için önemli. Bizler yaptığımız birçok çalışmayı sizlerin vasıtasıyla vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Bizlerin yapmış olduğu projeleri sizlerin vatandaşlarımıza iletmesi bizim hem çalışma azmimizi artırıyor hem de çalışırken birçok noktaya rahat bir şekilde ulaştığımızı biliyoruz. Bu nedenle sizlere Teşekkür ediyorum. Bugün şu an bile çalışan arkadaşlarımız var sizin de gününüzü ekstradan kutluyorum. Gazetecinin ne hafta sonu ne de gecesi gündüzü olur. Dolayısıyla zor bir meslek, zor bir görev o nedenle sizleri tebrik ediyorum? dedi.

Başkan Yazgı ? Mart ayı ile birlikte biz 4.cü senemizi dolduracağız. Bu süreçte birçok programlar yaptık. Birçok proje gerçekleştirdik. Bunları gerçekleştirirken de sizler bizleri yalnız bırakmadınız. Kimi zaman otobüse bindik yaptığımız çalışmaları hep birlikte yerinde gördük. Kimi zaman basın toplantıları gerçekleştirdik. Ayrı ayrı görüşmelerimizde şehrin gündemiyle veya sizlerin bizlere ilettiğiniz konularla ilgili elimizden geldiği kadar bir çalışmanın içerisinde bulunuyoruz. Ve bulunmaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sizlere ilettiği ve bizlere söylediğiniz ve bizlerinde elimizden geldiği kadarıyla gerçekleştirmeye çalışacağımız birçok projemiz oldu ve bundan sonrada olmaya devam edecek. Bu iletişimin hiçbir zaman kopmasını istemiyoruz. Bunun sürekli devam etmesinden yanayız. Bu arada şuna da çok önem veriyoruz. Bu süre zarfında ulusal anlamda da gündem de olmak için çalışıyoruz. Burada ulusal basının temsilcilerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışmaları belli aralıklarla ulusal basına da yansıtıyorlar. Yaptığımız projeleri ulusal basın anlamında aktarmamızda önemli oluyor.? şeklinde konuştu.  

 

Başkan Yazgı konuşmasının devamında kongre ve çok önemli maçlar olduğuna değinerek ?Cumartesi günü kongremiz var. Başbakanımızın Aksaray´da katılacağı kongreye hepinizi bekliyoruz. Allah nasip ederse güzel ve coşkulu bir katılımla inşallah il başkanımız ve yeni yönetimi görevi devralacaklar. 2019 da biliyorsunuz önemli seçimlerimiz var. Biz bunun çalışmalarını hiç bırakmadık. Daha çok dört koldan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yine ertesi gün iki tane önemli maçımız var. Birisi A Milli Hentbol Milli Takımımızın Yunanistan ile yapacağı maç var. Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Kendisinin çok büyük katkılarıyla maçlar burada oynanıyor. Hollanda ile yapılan maçta çok güzel bir galibiyet elde ettik. Yunanistan maçında da inşallah daha iyi skorları elde etmek ve galip gelmek istiyoruz. Bütün Aksaraylı hemşerilerimizi kapalı spor salonuna bekliyoruz. Diğer önemli maçımız ise futbol takımımızın Nevşehir´le oynayacağı çok önemli bir maç. Belediye spor takımımız artık şampiyonluk potasının içinde. Önümüzdeki en büyük rakiplerden bir tanesi de Nevşehir. Bu maçı kazanabilirsek önümüzde bayağı bir yol kat etmiş olacağız. Daha da rahatlamış olacağız? ifadelerini kullandı.  

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy´da yaptığı konuşmada basın aracılığı ile tüm Aksaray halkını İl Kongresine davet etti. Altınsoy ? Öncelikle tüm basın mensuplarının gününü kutluyorum. Malum şehrimiz için herkes koşturuyor. Bende sizlerin üzerine düştüğünü yaptığını düşünüyorum. Önemli olan herkesin işini en iyi yapması. Ben Aksaray basınında onu zaten tek tek takip ediyorum. Çok güzel başarılara imza atıyorsunuz. Biz siyasiler için en önemli şeylerden bir tanesi de basımızdır. Bizim elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımız. Vatandaşlarımıza ulaşma anlamında en iyi amaçlardan ve araçlardan bir tanesi diye düşünüyorum. Şehrimizi şaha kaldırmak valimizle, milletvekillerimizle, teşkilatımızla, kurum amirlerimizle gece gündüz çalışmak zorundayız. Burada biz üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Basını da bu konuda yanımızda görüyoruz. Bundan sonrada beraber çalışacağımızı düşünüyoruz. Malum gündem bizim kongremiz. 13 Ocak Cumartesi saat 16.00 da Başbakanımızın katılacağı il kongremize tüm Aksaraylı hemşerilerimizi davet ediyorum. İnşallah vatandaşlarımızın katılımı ile miting havasında bir kongre yapmayı düşünüyoruz. Sizlerle bizleri buluşturan Belediye Başkanımıza Teşekkür ediyorum? dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Karşılıklı görüş alış verişlerinin ardından Aksaray Belediyesi tarafından basın mensuplarına günün anısı olarak çeşitli hediyeler verildi.

 



Yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor
Bakan Özhaseki: 200 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek
Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale!
Bahçeli'nin A Takımı belli oldu
İletişim'den '830 Suriyeli öğretmen atandı' iddialarına yalanlama
Saffet Sancaklı yeniden MHP'de
11,2 milyon araç otoyolları kullandı
Türkiye-Çin iş dünyası 'Ekonomik Forum'da buluşacak
Türkiye-Çin Ekonomik Forumu 6. kez düzenleniyor
Bütçe, Mart'ta 209 milyar TL açık verdi
MSB: 12 terörist havadan etkisiz!
İşsizlik verileri açıklandı
Savunma Sanayi iftiraları rakamlarla çürüttü!
Gümrük'ten 8 milyar TL'lik rekor yakalama!
Silah kaçakçılarına İçişleri'nden 869 'Mercek'!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,40% 0,03
  • EURO

    34,46% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2487,23% 0,18
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00
  • Salı 23.9 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli