Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

Polonya Heyetiyle İşbirliği protokolü imzalandı

Polonya Heyetiyle İşbirliği protokolü imzalandı

Avrupa Birliği VABpro Şehir Eşleştirme Karşılıklı Çalışma Programı kapsamında Aksaray?a gelen Polonya heyeti çalışmalarını tamamladı.

Avrupa Birliği VABpro Şehir Eşleştirme Karşılıklı Çalışma Programı kapsamında Aksaray’a gelen Polonya heyeti çalışmalarını tamamladı.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın ev sahipliğinde düzenlenen veda yemeği sonrası karşılıklı çalışma programlarının devam ettirilmesine yönelik işbirliği protokolü Kujawsko-Pomorksie Bölgesi Meclis Başkanı Ryszard Bober ve Vali Yardımcısı Kubilay Ant tarafından imzalandı.

Ağaçlı Tesislerinde düzenlenen törende konuşan Vali Şeref Ataklı, Kujawsko-Pomorksie Bölgesi Meclis Başkanı Ryszard Bober beraberinde meclis üyeleri Miroslawa Konicka, Elzbieta Piniewska, WieslawZurawski, Katarzyana Rzemykowska’dan oluşan 4 kişilik delegasyonu Aksaray’da misafir etmekten memnuniyet duyduklarını söyledi.

Kujawsko-Pomorksie Bölgesi Meclis Başkanı Ryszard Bober karşılıklı çalışma programları devamı ve bu kapsamında Plonya’ya daveti üzerine açıklamada bulunan Vali Şeref Ataklı karşılıklı işbirliği ve çalışmaların çok olumlu sonuçlar ortaya koyacağını bu çalışmaların devam ettirilmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

VABpro Şehir Eşleştirme Karşılıklı Çalışma Programı Kapsamında Vali Yardımcısı Kubilay Ant başkanlığında Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurlu Üyesi Kerim Yardımlı ve Sütaş Aksaray Fabrikası teknik elemanlardan oluşan bir heyetin Polonya’nın Kujawsko-Pomorksie bölgesinde incelemelerde bulunarak bir dizi çalışmalar yaptığını belirten Vali Ataklı, Polonya heyetinin de Aksaray’da tarım ve sanayi politikaları ve uygulamaları ve ziyaret konusu alanlarda bir dizi incelemelerde bulunduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Kujawsko-Pomorksie Bölgesi Meclis Başkanı Ryszard Bober ile Vali Yardımcısı Kubilay Ant tarafından işbirliği protokolü imzalandı.

Tören sonunda heyet üyelerine Aksaray Belediye Başkanlığınca hazırlanan plaketler Vali Şeref Ataklı ve Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan tarafından verildi.

İşbirliği Protokolü imza törenine, Vali Şeref Ataklı, Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, Koçaş Tarım İşletme Müdürü Abdurrahim Orbay, Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aksaray Koordinatörü Dr.Selim Biçen, Aksaray Süt Birliği Başkanı Esat Zengin, Aksaray Valiliği AB Büro görevlileri  ve davetliler katıldı.

 

 



İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,53% 0,02
  • EURO

    34,87% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2429,27% -0,02
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false