Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

PELİNSU YILDIRIM DEMİR ORGANİZE GEZİSİNDE ÇALIŞANLARA“İÇİNİZDEN BİR BAŞKAN GELİYOR” DEDİ

PELİNSU YILDIRIM DEMİR ORGANİZE GEZİSİNDE ÇALIŞANLARA“İÇİNİZDEN BİR BAŞKAN GELİYOR” DEDİ

PELİNSU YILDIRIM DEMİR ORGANİZE GEZİSİNDE ÇALIŞANLARA“İÇİNİZDEN BİR BAŞKAN GELİYOR” DEDİ

CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir 31 Mart yerel seçimleri öncesi herkesimden vatandaşla bir araya geliyor. CHP Belediye Başkan adayı, eski ve yeni parti yöneticileri ile meclis adayları ile birlikte dünde organize sanayi gezisine kaldığı yerden devam etti.

Pelinsu Yıldırım Demir gittiği fabrikaların yöneticileri ve çalışanları ile istişare yaparak yetkiyi devralacaklarında yapacaklarını anlatıp, projelerini birlikte hazırladığı kadrosundan bahsederek “ biz sizlerin içinden bir insan olarak, liyakatli bir kadroyla problemlere çözümler ürettik. Şehrin problemlerini hem vatandaş olarak, hem bir harita mühendisi olarak iyi biliyorum. Çözümleri konusunda da gerek benim mesleğim, gerek kadromda bulanan mimar mühendis arkadaşlarımın teknik bilgisiyle şehri geleceğe taşıyacak, büyük şehir için hazırlayacak planlar yaptık. Kontrollü ve planlı olarak yapacağımız projelerimizle Aksaray’ın her mahallesine eşit hizmet götürecek, alt yapısı yolu, kaldırımı olmayan mahalle bırakmayacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı ayrıca sosyal belediyecilik anlamında, CHP Büyük Şehir Belediyelerinin vatandaş tarafından takdir gören icraatlarını, Aksaray’a uyarlayarak ekonomik zorluk yaşan vatandaşlara destek olacaklarından bahsetti. Yıldırım Demir çalışanlar ile konuşmasında “ Aksaray’da nasıl her mahalleye eşit hizmet gitmediyse, her vatandaşın sorunlarına da çözüm bulunmadı. Biz ilimizde yaşan şehir sakinlerinin ekonomik güçlüklerden çok fazla etkilenmemesi içinde projeler hazırladık. En önemsediğim halkçı projelerden biri halk kart. Halk kart kredi kartı benzeri bir kart. İhtiyaç sahibi hanelerimize vereceğimiz bu kart ile aile gıda maddesi, giyecek gibi ihtiyaçlarını alabilecek. Üstelik Aksaraylı üreticilerimizin üretmiş olduğu ürünleri alıp, uygun fiyatla Aksaraylılar ile buluşturduğumuz Halk Marketlerimizde bu kart ile alışveriş yapan ailelerimiz çeşitli indirimler ve ayrıcalıklardan da yararlanacak. Hem üreticimize destek olmuş, hem ihtiyaç sahibi hemşerilerimize destek olmuş olacağız. İlkokul çağında ki öğrencilerimize vereceğimiz kantin desteği ile annelerimizin her gün ‘çocuğumun beslenmesine ne koyacağım’ sorununa da çözüm üretmiş olacağız. Korkmayın, 31 Mart akşamından sonra yönetime içinizden bir başkan gelecek. Rahatça ulaşıp sorunlarınızı paylaşacağınız ve problemlerinize çözüm bulmak için heyecanlı bir başkan. Sizlerden bana destek olmanızı istiyorum. Şehri şehirde yaşayanlar ile yönetmemiz için bir fırsat vermenizi istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Her gittiği yerde büyük teveccühle karşılanan Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir Organize sanayi çalışanları tarafından da sevgi ve ilgiyle karşılandı. 31 Mart yerel seçimlerinde kendisine destek vereceklerini dile getiren çalışanlar ‘ değişim artık kaçınılmaz’ diyerek değişimden yana olduklarını belirtti.



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Merkez'in rezervleri azalışta!
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu