Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Pazar günü ziraat odası başkanlığı için seçimi yapılacak

Pazar günü ziraat odası başkanlığı için seçimi yapılacak

Yarın yapılacak Ziraat Odası Başkanlığı seçim çalışmalarına istişare toplantılarıyla aralıksız devam eden Ziraat Odası

Yarın yapılacak Ziraat Odası Başkanlığı seçim çalışmalarına istişare toplantılarıyla aralıksız devam eden Ziraat Odası Başkan Adayı Kadir Eser delegele ve çiftçilerle bir araya geldi.

Seçim bürosunda çiftçi ve delegelere hitaben yaptığı konuşmada;  Çiftçilerimizin bütün sorunlarını biliyorum ve Aksaray’lı çiftçilerimize daha iyi hizmet edebilmek için bu göreve talip olduk. Çiftçilerimiz her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. Yarın yapılacak seçimi kazanmamız halinde, çiftçilerimizin tarlada, bağda, bahçede, arazide şartlarının elverişsiz olduğu durumlarda her bölgede onların rahatça hizmet alabilmeleri için çalışacağız” dedi. Odamızın mevcut 30 bin üyesi var ve bizim 21 kişilik listemizde her bölgeden çiftçi temsilcilerimiz yani delegelerimiz bulunacak.  21 kişilik listemizde yer alan delegelerimiz 30 bin çiftçinin temsilcisidir. Listemizde yer alan, almayan herkes göreve geldiğimiz takdirde kendi bölgelerinin sıkıntı ve sorunlarını dile getirecek ve bizde yönetim olarak bu sıkıntılara çözüm bulacağız.

Seçim sonrası, Ziraat Mühendislerinin ve Danışmanların çiftçilerin her zaman yanında olacağını vurgulayan Başkan Adayı Eser, Çiftçilerimizden ücret almak yerine, çiftçilerimize alternatif tarım ve hayvancılık politikaları sunarak onlara para kazandırma adına önemli projeler üreteceğiz. Çiftçilerimizin sorunlarına yerinde müdahale ederek, gerekli çözümler üreteceğiz. Çalışmalarımızı kendi başımıza değil, gerek ekibime, gerek üreticilerimize danışarak istişare ederek yürüteceğiz. Ziraat odamızın modern seviyeye getirilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Taş toplama aracını çoğaltılıp her bölgeye eşit bir şekilde çiftçimizin hizmetine sunacağız. Çiftçilerimizi modern tarımsal bilgiler doğrultusunda değiştirmek, geliştirmek için var gücümüz ile çalışacağız” dedi.

Ziraat odasına gelen her çiftçimiz sanki kendi evinde gibi hizmet alacak diyen Eser, Bankada sıra bekler gibi değil, sanki evinde çay içer gibi çayını içip işleri yapılacak. Her zaman çiftçimize karşı personel güler yüzlü davranacak ve hiçbir aksaklığa sebebiyet verecek.

Ziraat odasından gelen her çiftçimiz kimseden azar işitmeyecek.

Ziraat Odası köylüden sadece aidat toplayan bir kurum değil, çiftçimize her alan hizmet veren bir olacak. Ziraat Odası ekmeğini alın teri ile topraktan kazanan milletin efendisi çiftçilerimizin odası olacak. Bu vesileyle yarın yapılacak olan Aksaray Ziraat Odası Başkanlığı seçiminin, tüm Aksaray’ımıza ve çiftçi kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni eder, çiftçilerimize bereketli bol kazançlı günler dilerim" şeklinde konuştu.



Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli